środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
gDZIE W lOMZY ZAPISUJA DO PSL???

w piatnicy jedrusiowa zagoda

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: gDZIE W lOMZY ZAPISUJA DO PSL???

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Panowie wstyd mi za Was :( , jesteście gorsi od nas bab :( . Kilka miesięcy temu kupiłam samochód w jednym z łomżyńskich komisów, nie wymieniam nazwy komisu, bo nie o reklamę mi chodzi. Zanim przystąpiłam do kupna zorientowałam się w ofertach konkurencyjnych komisów, przejrzałam ogłoszenia prasowe, pojechałam na giełdę. Wybrałam interesujący mnie model, zapytałam właściciela komisu czy mogę go sprawdzić w stacji diagnostycznej, na co właściciel zgodził się bez problemów. Następnie przystąpiłam do negocjacji ceny, na koniec podpisałam umowę kupna -sprzedażny zgodną z faktem rzeczywistym (żadnego zaniżania ceny). Panowie czy to wszystko takie trudne? Czytając niektóre z Waszych postów wydaje mi się, że ja jako kobieta mam większe jaja od Was.

akasha nie bronie żadnego klubu, klub broni się sam o czym świadczy frekwencja w czwartki lub soboty - chyba nikt tam za kare nie przychodzi.
znając życie to nie pierwszy i ostatni wątek założony na tym forum krytykujący ten lub inny klub. jeśli mi się gdzieś nie podoba, nie przychodzę i nie wylewam później swoich żalów na forum. Rozumiem Kazika, chciał pewnie zaimponować występem przed swoja dziewczyną, powalić na kolana wszystkich na sali ... no nie udało się :( ale czy to wina właścicieli Yam, że Kazikowi znowu coś w życiu nie wyszło :)

Treść jest ukryta

Przepraszam za kilka literówek i poprawiam wyraz "bieżąco", ale się spieszyłam jak pisałam :P

Ty masz do kogoś pretensje , że nie masz magistra?
Bo specjalnie tego nie rozumiem.
Pani dyrektor ma ochotę zatrudnić magistra i co?

rudy błazen z druhem

nie ty pierwsza i ostatnia zostałaś tak potraktowana. Wszystkie te "państwowe" rekrutacje to jedna wielka ściema bo i tak zatrudniają rodzinę i znajomych.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

neext ma racje.
wiele osob (w tym ja) woli zaplacic 2razy tyle za piwo czy inny alkohol niz w marnej jamie. spedzic czas z dala od bydla. i tak gdyby w jamie byloby o polowe mniej ludzi niz przychodzi byloby o wiele lepiej a do kasy nadal by trafilo tyle samo pieniendzy.
nie byloby biednych stac wydac biednych dzieci na piwo, szczyle nie dawalyby dupy w kiblach

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

moim zdaniem tynki gipsowe sa ok ale wszystko zalezy od tego jak sie je wykonuje i kto je wykonuje.
przy tradycyjnych tynkach tez moga byc "historie" jesli ten kto je robi nie ma za duzo pojecia o tym co robi.

najwazniejsze zeby solidnie i dokladnie wykonali remont, i dzialali legalnie(te wypadki w budownictwie)

Katon

517 761 535 BARDZO LADNIE ZROBILI MI DOM ... CHWALE TEGO CHLOPAKA DZIALA Z OJCEM I BARDZO DBA O SWOICH KLIJETOW .... MA SOLIDNA EKIPE NIE POZWALA PIC ... POLECAM I CEN NIE MA WYGOROWANYCH

Nic nie zrobisz i nawet nie masz co z tym nigdzie chodzic. Dyrektor uznaniowo decyduje, kto ma kwalifikacje do nauczania przedmiotu, a kto nie... Mozesz miec doktorat i 10 fakultetow i co tylko zechcesz, a jak dyrektor powie, ze nie masz kwalifikacji, to nie masz i koniec. Po prostu kretynski przepis, kuratorium moze co najwyzej napisac Ci swoja opinie, ktora dla dyrektora nie jest wiazaca w zaden sposob, a i to zrobia niechetnie.

jeżeli chodzi o tynki gipsowe maszynowe to moge polecić równiez dobra firme. Robili mi niedawno i jestem bardzo zadowolony.

ja ostatnio kupilam skore za 120 ale jestem z niej bardzo zadowolona, ciuchlandzie przy polo

mAsz peszka he

wlasnie udalo mi sie namalowac wielki Ł gdzies po srodku tego chaosu

Katon

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org