czwartek, 28 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
osoba publiczna - senator Ludwik Zalewski

MAM PYTANIE !! LEPIEJ ZBIERAC PIENIADZE CZY WOGULE NIEE?? !!!!!!!!!

Jesli chcecie dalej krytykowac, krytykujcie ale zastanowcie sie..........
NAJLEPIEJ BYC SKAPCEM I NIEDAC ANI CENTA !!!!!!!!!!!!!!!
Jesli niechcecie niedacie i to jest prawda , ale tyle ludzi ile dalo powinni byc zadowoleni z sebie ze pomogli . POMYSLCIE SOBIE JAK BYSCIE WY BYLI NA SWIECIE W SYTUACJI TAMTYCH OSOB NA KTORE ZBIERAJA PIENIADZE . !!!!!!!!!!!!!! LEPIEJ DAC PIENADZE , PRZYNAJMNIEJ CZESC ZOSTANIE PRZEZNACZONA NA SPRZET !!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: osoba publiczna - senator Ludwik Zalewski

tak jest aktualny lecz plac moze sie zmienic przepraszam za utrudnienia

Herman,

Zgadzam się z jednym wszakże zastrzezeniem - ci, którzy dali nigdy, przenigdy nie powinni być zadowoleni z siebie! Bo dopóki są potrzebujący pomocy (a tak będzie zawsze, nie ma się co czarować), to z czego tu się cieszyć??? Że chwilowo spełniłem chrześcijański, czy z innych ludzkich pobudek, obowiązek i moje samopoczucie pozytywnie wzrosło???
To nie ma być tak...

nemo

Z graniem to jest tak - biorą wszyscy których się nie da namówić do pracy za darmoche.
Opowiadanie dyrdymałów o ratowaniu i kupowaniu to prawda, która kryje góre lodową pod Nazwą POMOC -pomoc dla kogo - oczywiście przede wszystkim dla wszystkich -tych widocznych, ale również tych o których się nic nie mówi.
Zatrudnieni w graniu to - pełne etaty, mega gwiazdy, cała obsługa techniczna itd., i typ.
Kto zarabia na GRANIU ? każdy kto się odpowiednio zakręcić - pozostała milionowa część wrzuca do puszek swoje grosiki z nadzieją, że trafia to tylko i wyłącznie do malutkich bezbronnych.

Przyznać się - kto był tym Mikołajem w autobusie :)

Zadawalającym jest fakt, że mamy wśród nas osoby realnie myślące, któruch głośny krzyk ,,bohatera" ani propagowany przez niego luz nie pozbawil ich rozsądku. Przypomnijmy sobie wielką powódż z 1997 - czy włączył się do pomocy powodzianom ten pan? A ileż zebrali i przekazali wtedy, żywności. odzieży. pościeli czy paszy ci wyszydzani przez niego słuchacze Radia Maryja, za to że choć w części ukazuje ono jego prawdziwe oblicze. Z Łomży i okolic Jedwabnego po dwu dniach zbiórki został załadowany po brzegi TIR pana Jana Kurpiewskiego który także nie odpłatnie w ramach pomocy powiózł dary w okolice Kłodzka. Póżniej były następne. Ile paczek z okazji swiąt jedzie na tereny wschodnie do naszych rodaków? Jesteśmy narodem wrażliwym i ofiarnym, szkoda tylko że bywa to przez innych wykorzystywane do swych celów.

to byl mors - nie wariat :)

Nigdy nie mierzy się przepustowości łącza stronami WWW.

Zarzucenie ściągania czegoś dużego i mierzenie programowe da miarodajny wynik.

Maykel ty jakbyś był uczniem tej szkoły to bys nie pisal tych rzeczy. Widocznie jesteś rozgoryczony, bo pewnie więcej nauczycielie wypili od ciebie:))) A twoje rozgoryczenie moze być jak najbardziej na miejscu, tym bardziej że wszystko poszło za pięniadze uczniów..... Jezeli sie myle, to prosze napisz w jakim celu nasunąłes ten temat?? Bo ja i większosc internautów zapewne chciałaby wiedzieć.
Poza tym zanim ten post został opublikowany, chyba w listopadzie było zebranie dot. tegorocznej 100dniówy. Ktoś podsunął koncepcję, aby tegoroczną uroczystość zorganizować w lokalu. Dyrektor powiedział , że jak bedzie w lokalu to on nie przyjdzie, uważa że lepiej byłoby studniówka 2005 odbyła sie w szkole. Ten fakt tym bardziej dowodzi, że dyrektor nie toleruje pijaństwa..... Także proszę odczepić sie od dyrekcji!!
A jeśli to co piszesz o tych pijanych nauczycielach jest prawdą, no to powiem że nauczyciel też człowiek! A takie sytuacje jak ty piszesz w innych szkołach tez sie zdarzały kiedys... tak przynajmiej słyszałem.
Ciekawy jestem czy byłoby Ci tak wesoło jakby o tobie cos takiego napisali?

Żeby nie zrozumiec mnie źle, nie jestem zwolennikiem pijaństwa wśród uczniów i nauczycieli.

Re5pect & Pozdro4ALL!!

A nauczyciele zamiast się obrażać powinni dopłacić parę złotych do całości sumy (jak to się dzieje w innych szkołach).

Czlowieku, przeczytaj http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=2916 i pozniej komentuj.

T i g e r

polowa nauczycieli nie chce przyjsc na bal,obarczajac cala spolecznosc uczniowska za to,co napisales ośla łąko.mam nadzieje,ze juz wiedza kim jestes.wogole nie szykuj sie na studniowke.

Witam
Nie, nie jestem zadowolony z tego, że zepsułem wam studniówkę, gdybym wiedział że wasi nauczyciele zareagują w sposób tak infantylny nie poruszył bym tego tematu. Jednakże myślę, że do czasu studniówki ich jak podejrzewam teatralne naburmuszenie minie.

T i g e r

Wystawienie ciała i różaniec w poniedziałek 17 stycznia 2005 r. o godz. 10 w Domu Pogrzebowym Epitafium przy ul. św. Mikołaja (obecnie M. Kopernika).

Msza św. w Katedrze o godz. 12.

Po Mszy św. - prawdopodobnie ok. 13.15 - 13.30 - wyprowadzenie ciała z Domu Pogrzebowego do grobu rodzinnego na cmentarzu parafii katedralnej.

Ten drugi zawał dopadł Go w ostatnią Wigilię, którą spędzał z rodziną u córki w Zielonce. Potem szpital w Wołominie, gdzie zmarł 12 stycznia...

A teraz - co? Patrzy na nas z góry, już nic Go nie boli, a cieszy może, że grono współracowników z TPZŁ i łomżyńskich redakcji podjęło sie trudu poprowadzenia na nowo kwartalnika "Wiadomości Łomżyńskie", uskładanego z tradycji i dorobku "Zeszytów" oraz Biuletynu TPZŁ...

Wieczny odpoczynek racz Mu dać, Panie...

MRD WJP

Widzieliście już reklamę naszego piwa na TV Śledź??? :)) moim zdaniem jest bardzo fajnie i profesjonalnie zrobiona. teraz tylko czekać na debiut ogólnopolski, bo piwo Łomża nie jest gorsze od jakichś tam tyskich czy zywców

Rzeczywiście, ciekawe, w jaki plan promocji Łomży wpisuje się (czy raczej "wrysowuje") tenże znak graficzny. Ktoś w mieście chyba interesuje się tym nie (bez- jak my)interesownie, a horyzontalnie i perspektywicznie...? No, i ciekawe, czy w tej sprawie komunikat na chybił trafił zacznie komponować Biuro Prasowe, któryś z naczelników czy może i sam wiceprezydent...? Czar z Boru zapyta zapewne, jaką częścią kosztów kampanii jest znaczek w klapę, kto go wpina i na czyj wniosek...)

MRD WJP

pokazales swoja madrosc hahah ?

Od Rodziny Mariana Mieszkowskiego dowiedzialam sie, ze o 11.30 odbedzie sie pogrzeb na starym cmentarzu, a Msza Sw bedzie o godz.13.00 w Katedrze.

Jutro maja byc rozwieszone klepsydry wiec bedzie mozna skorygowac te informacje.

polska to jest taki kraj, gdzie jak sie komus cos udaje to zaraz tlum ludzi podejrzewa go oszustwa itd. Tak jest w przypadku owsiaka. Zeby nie on i jego akcja medialna (przede wszystkim) nie udaloby sie nikomu zebrac takiej kwoty na sprzet dla szpitali. Nawet nikt nie probowal takiej kontr-akcji prowadzic. Ale zawsze znajda sie zwolennicy tego oszusta rydzyka ktorzy chca zniszczyc to co kto inny buduje od 13 lat.

Moje uczestnictwo w wospie ogranicza sie do wrzucania do puszki. Nigdy nie bylem wolontariuszem. W kazdym razie fajnie jest ze co roku tysiace ludzi w polsce organizuja sie i jednocza w okreslonym dobrym celu: zbiorki kasy, koncerty, woodstock - przynajmniej cos sie dzieje...

Forum Młodych PiS

Ja to nawet nie wiem po co to wszystko!!! jakiś idiota (maykel??? czy jakoś tak) wymyślił sobie coś bo tu jakiejś zemsty próbuje dokonać za to że go ze szkoły wyrzucili. Boże człowieku idz sie w Narwi utop bo sie niedobrze robi. co ci ta szkoła zawiniła, tego nie rozumiem!! Widać że nigdy w IILO nie byłeś, co kolwiek wspólnego z nauczycielami i dyrekcją raczej tez nie miałeś!!! Nie wiesz jak jest to siedz cicho tak sie składa że sie tam ucze i myśle ze przez te trzy lata na tyle grono pedagogiczne poznałam że wiem jacy nasi nauczyciele są. Nikt o jakiś składkach na nauczycieli nie wspominał, a jeśli nawet to przecierz my uczniowie ich zapraszamy to takze za nich płacimi bo tego kultura wymaga a widac tobie Maykel jej brak! Poza tym to są dorośli i jak chcą to niech piją uczniowie takze przecież mamy te 19 lat i dowód w ręku jest. A co do dyrektora to każdy uczeń go szanuje, chyba w żadnej szkole tak nie ma jest naprawdę wspaniałym człowiekiem i robi wszystko aby młodzież wychować, więc dla mnie chore są opinie że demoralizuje młodzież!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A rampa, tam podbno czasmi puszczają podbne klimaty

eh.. wróćmy do epoki kamienia łupanego bez elektrycznosci - telefonów :D

pani

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org