środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Antoni Macierewicz nie wszedł do władz PiS

Bywają i tacy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Antoni Macierewicz nie wszedł do władz PiS

stiletto,ślubne wojny,fight night,insanitarium

Czy Wy też to zauwazyliście,że w ciuchlandach jest coraz drożej? Ceny porównywalne do sklepowych. To już nie to co kiedyś, kiedy te ciuchy były naprawdę tanie. A może to tylko w Łomży tak się dzieje?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

polak to jest taki ze jak widzi, ze mozna sie dorobic to i podnosi ceny... nie nauczylas sie?

Miałem ten sam dylemat jakiś czas temu zdecydowałem się na Sonarol przy Piłsudskiego na przeciwko orlenu. Jestem zadowolony.

nie wiem gdzies ty widziala wysokie ceny i to porownywalne do sklepowych.ja zawsze trafiam na niskie ceny i zaje.....e ciuchy

ja z kolei polecam p. dr Wróblewską, która przyjmuje przy ul. Wyszyńskiego. Bardzo solidnie i bezboleśnie

A ja sie zgadzam! Sporo się porobiło sklepów z ciuchami, głównie angielskich firm typu next, top shop, m&s, w ktorych sprzedaje się ciuchy tzw "nowe", bo sa z metkami, ale przeciez pochodzą głównie z poprzednich sezonow lub wadliwych czy po reklamacji, czyli 2 sortu. A ceny niekiedy naprawde wysokie. Wcale nie tak dawno widziałam bluzkę h&m-u za 40 zl, która pewnie normalnie kosztowała z 60 zl. Second handy naprawde zaczynaja się cenić.

moze kasztelan w Wiźnie

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

http://www.youtube.com/watch?v=14xgbeHsJXI
http://www.youtube.com/watch?v=hxZJTRhcFg4
http://www.youtube.com/watch?v=jkyhqE_VOEE
http://www.youtube.com/watch?v=QV8eiSA4vqc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=i2hKHpixsn4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=vCGo7Ve8qdQ
http://www.youtube.com/watch?v=CsxJzW-0mAg&feature=fvw
http://www.youtube.com/watch?v=6-EcasIakX4

"Wzrasta zadłużenie względem policjantów,niedawno wynosiło 6 mln zł, a juz wzrosło do 10. (...).Jak poinformował A.Sz..., w lipcu Komenda Główna Policji przekazała 1,85 mln zł.Pieniądze te wypłącono najmniej zarabiającym policjantom, ale nie jest to do konca uczciwe poniewaz wypłata zaległych świadczen nalezy sie kazdemu policjantowi.(...).Trudności finansowe w policji dotkliwie odczuwa elitarna jednostka jaka jest grupa antyterrorystyczna.O problemach antyterrorystów nie powinnismy rozmawiac. To sluzba o ktorej wiadomo ze istnieje ale nie powinno sie mowic bo oni sa od tego zeby działac specjalnie.Jednak sytuacja jest tak zła ze dłuzej milczec sie nie da.
(...).Wakaty to kolejna bolączka policji.Od lipca nie ma przyjec do policji.I jak zaważył A.Sz.. -prawdopodobnie w tym roku juz nie bedzie.Problem w tym ze 60 osob przeszlo weryfikacje i przeprowadzilo badanie w MSWiA(koszt jednego badania wynosi 590 zł)Jesli ci ludzie nie zostana przyjeci w ciągu roku badania straca wazność.I znow policja poniesie niepotrzebne koszty...Ponadto 400 policjantów nie mozna mianowac na wyzsze stanowiska mimo ze spelniaja wszystkie kryteria i ich wnioski leza..(...)"

To fragmenty artykułu ktory przeczytałam dziś w lokalnej gazecie..Sprawa dotyczy woj Wielkopolskiego..Ale zapewne też innych województw..Ludzie!!Ja nie chce nikogo zniechęcać ale dajcie sobie spokój z tą policją.przynajmniej na jakis czas..!!.Nie ma pieniedzy na uposażenia policjantów a co dopiero na badania i takie tam pierdoły.Nawet jesli w jakims województwie nabór wciąż trwa to i tak długo on nie potrwa!!Mam znajomego w policji który wszystko wszystko potwierdza.Sytuacja jest straszna..Jesli ktoś chce jakieś szczegóły to jest moje gg 4748254.Mogę wysłać cały artykuł..pozdrawiam
KWP Poznań xD

Bardzo proszę osoby, które korzystały z usług firm wykonujących tynki tradycyjne agregatem o opinie i namiary na takowe. Poszukuję dobrego fachowca i opinie osób zorientowanych w temacie są dla mnie bezcenne:) Gdyby ktoś podał mniej więcej koszt robocizny za m2 byłoby super.

"Wzrasta zadłużenie względem policjantów,niedawno wynosiło 6 mln zł, a juz wzrosło do 10. (...).Jak poinformował A.Sz..., w lipcu Komenda Główna Policji przekazała 1,85 mln zł.Pieniądze te wypłącono najmniej zarabiającym policjantom, ale nie jest to do konca uczciwe poniewaz wypłata zaległych świadczen nalezy sie kazdemu policjantowi.(...).Trudności finansowe w policji dotkliwie odczuwa elitarna jednostka jaka jest grupa antyterrorystyczna.O problemach antyterrorystów nie powinnismy rozmawiac. To sluzba o ktorej wiadomo ze istnieje ale nie powinno sie mowic bo oni sa od tego zeby działac specjalnie.Jednak sytuacja jest tak zła ze dłuzej milczec sie nie da.
(...).Wakaty to kolejna bolączka policji.Od lipca nie ma przyjec do policji.I jak zaważył A.Sz.. -prawdopodobnie w tym roku juz nie bedzie.Problem w tym ze 60 osob przeszlo weryfikacje i przeprowadzilo badanie w MSWiA(koszt jednego badania wynosi 590 zł)Jesli ci ludzie nie zostana przyjeci w ciągu roku badania straca wazność.I znow policja poniesie niepotrzebne koszty...Ponadto 400 policjantów nie mozna mianowac na wyzsze stanowiska mimo ze spelniaja wszystkie kryteria i ich wnioski leza..(...)"

To fragmenty artykułu ktory przeczytałam dziś w lokalnej gazecie..Sprawa dotyczy woj Wielkopolskiego..Ale zapewne też innych województw..Ludzie!!Ja nie chce nikogo zniechęcać ale dajcie sobie spokój z tą policją.przynajmniej na jakis czas..!!.Nie ma pieniedzy na uposażenia policjantów a co dopiero na badania i takie tam pierdoły.Nawet jesli w jakims województwie nabór wciąż trwa to i tak długo on nie potrwa!!Mam znajomego w policji który wszystko wszystko potwierdza.Sytuacja jest straszna..Jesli ktoś chce jakieś szczegóły to jest moje gg 4748254.Mogę wysłać cały artykuł..pozdrawiam
KWP Poznań xD

kup rozdzielacz !!!

www.mixbet.pl proszę zajrzeć tu bardzo solidna firma, polecam ;)

Nie należy kupować badziewia , bo później się żałuje.

autentykacja uzytkownika w sieci IST odbywa sie poprzez MAC adress karty sieciowej.
Kazda karta sieciowa (tam gdzie wtykasz kabel sieciowy) ma swoj taki MAC (cos jak IMEI w tel. komorkowych).
Podpinajac drugi komputer wysylasz do serwera IST adres MAC innej karty, ktorego ten serwer nie rozpoznaje i nie udziela mu przez to autoryzacji (czytaj: nie dziala internet).
aby to obejsc, musisz zmienic MAC adres karty sieciowej (nie zawsze sie da) lub zamontowac router, ktory sklonuje sobie MACa i bedzie wszystko git. no a jak to zrobic.... nie chce mje sie pisac.
pamietaj przy tym, aby nie naruszyc zasad zawartych w umowie z IST :P.

Solidne tynki robi firma z Poniatu. Tel.606948053
wiem że ostatnio brali 15zł/m2

Albo koszulki z krótkim rękawem po 15 zl jak teraz w sklepach można kupić za 20zl po przecenach

Takos

jak tak zrobi to naruszy te prawa :)

a ja polecam firme Bud Max. tam nie dość że znajdą Ci najlepsze i najtaniej to jeszcze dowiozą. na nowogrodzkiej maja biuro tam gdzie cosmetics

Chłopaki tez płaczą, Big Stan :D

Chiński dramat: ostatnia paczka ryżu.

Komedia, dramat, horror, wojna, fikcja, bajka, wszystko w jednym.

Polski dramat: ostania puszka piwa

komedia, dramat, wojna, fickja, gdzie jest nemo, thriller, wszystko w jednym

;]

czesc jak chcesz odezwji sie do mnie na meila bede mogl wpasc do cibie i to zrobic

Autor: PikPok (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 25-08-09 22:31

co sądzicie o nikon p90-dobry wybór?

Pik-Pok pozdrawia

http://www.cameralabs.com/reviews/Nikon_COOLPIX_P90/verdict.shtml

81 ze 100 testy wygladaja dobrze

Zbieram komplet do 3 osób+kierowca,termin ustalamy wspólnie.Powrót do tygodnia czasu 5-7 dni.Miejsce docelowe j.w.

kup najtańszy router/switch np firmy edimax okolo 80zł , podłącz sobie tam wa kable, lub po wifi jak masz, i bedzie dzialalo bez problemu

Martwica mózgu.......

Jak chcesz sprawdzonych i średnio cenowo to podam namiary na maila.

Dzięki za rady, zmieniłem mac i działa. A co do złamania umowy, w mojej wpis o korzystaniu z przyłącza tylko na jednym komputerze jest wykreślony, więc skoro korzystam z tego nadal ja sam to wydaje mi się że umowy nie łamię.

najlepsze są tynki gliniane

tylko wenus omijaj (dziwne ze sa jeszcze na rynku).........

W zadym wypadku NIE GIPSOWE !!!! przed podjęciem decyzji proszę porozmawiać z ludźmi którzy maja lub mieli te "chujostwo " na ścianach - pisze tak z życzliwości a robiła mi firma znana i ceniona na szczęście już dom sprzedany ;) ;)

horror: polecam REC!!!
Komedia: Coś polskiego;p
sensacyjny: nie oglądam
animowany: shrek :D

Kasztelan odpada ;/ bylam tam ostatnio na weselu na 150 osob i porazka jest zdecydowanie za malo miejsca wszyscy goscie nie mogli razem wyjsc na parkiet
z miejscami do siedzenia to bylo jak za PRL ze kazdy lecial zeby usiasc gdziekolwiek
sala jest ladna jedzenie tez w porzadku ale na mniejsze wesela ;)

o panelach dosc :)))) ja poszukuje tanich rolet -gdzie? 4 lata temu zaplacilam 800 zl wiec uwazam ,ze teraz moze potanialy ?

**** wam w dupe :)))

Uuuuu jaka obrińczyni... A że ten klub jest do bani stwierdziłam juz dawno... :) Marta jak chcesz bronić klubu używaj argumentów a nie świstaka...

Takos

heh Kasia w tych cenach to naprawdę w sklepach kupisz:) Jeżeli chodzi o dziecięce to w stokrotce w 5-10-15 są zawsze jakieś przeceny i fajne ubranka mozna kupić:)

określ się dokładnie chcesz mieć dobrze zrobione czy tanio ??
dobry jest pan..... podaj miel wyśle namiary na , człowiek ten układa obecnie u mnie a jego prace można obejrzeć w kilku miejscach w łomzy{chodzi mi tu o duże powierzchnie sklepowe a nie o WC na 8 pietrze u Kowalskich}

polecam Pana Zbyszka, solidnie i nie drogo nr. 508448180

Polecam Pana Antoniego Strumiłowskiego. Solidny, cena - myślę, że jak po negocjujesz to nie będzie za drogo. Telefon podam na e-mail.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org