Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nie orzą,nie sieją jeno zbierają! |
no i całe szczęście DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nie orzą,nie sieją jeno zbierają! |
jasiu w "Polityce" o Tobie pisali. Czytałeś? Oczywiście o ile nie jesteś nędzną podróbą :P
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=0BhMD_k35gE
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=URbfwChEV8s
|
|
Do Prze, się nie śmiej-może się nie znamy na sportowej modzie?.......:P PikPok u Tego Pana z linka już nic nie kupi, bo wszystko jest tam w iealnym stanie i niskim przebiegiem.....i "jak na swój wiek w stanie bdb".... hehehhehe DiDi
|
|
Wiem, że piękne licówki wykonuje Zenobia Dudzińska. Jest ona technikiem dentystycznym i ma swój zakład na Polowej. Jest super dokładna i ma wieloletnie doświadczenie. Można do niej zadzwonić i zapytać się z którymi lekarzami współpracuje 506 155 452. Koszt takiej licówki jest podobny do korony, czyli waha sie w granicach 400 złotych. Alternatywą dla porcelany są licówki z nanokompozytów. Są mniej trwałe ale można je serwisować bo lekarz robi je bezpośrednio w ustach pacjenta.
|
|
Karaoke w yamie zmieniło się tak jak zmienia się wszystko.... szkoda że to zmieniło się na gorsze. Bywałem tam w czwartki wiele razy takie gdzie "śpiewano" prawie wszystko ( pop, rock, disco, bywało i disco polo ) ludzie bawili się świetnie cała sala tańczyła śpiewała i biła brawo. Zmienili się ludzie i znacznie spadła średnia wieku a jedyne co kręci obecnych bywalców to "jesteś szalona" jak ktoś wyskoczy z innym rodzajem muzyki to parkiet robi się pusty. Właścicielowi nie ma się co dziwić że nic nie robi... lokal robi kasę a przecież o to chodzi. To jest biznes. Niestety to tylko Łomża nikt nie pozwoli sobie na lokal preferujący określony typ muzyki bo lepej jest wpuścić 10 disco-polowców i zarobić na nich 200zł niż dwóch miłośnków rocka i zarobić 100zł. Mieszkamy w zagłębiu disco-polo i od czasu zamknięcia klubu na PLACU KOŚCIUSZKI jest do ...........
|
|
Najlepsze Karaoke to jest po 22 na Statoil! Nie Karaoke tylko Solo. ;) A konkretniej solówki. ;) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Ja dzwoniłem w tej sprawie do IST i sami podali mi taką możliwość :) tak więc na pewno umowy nie łamiesz. Miłego surfowania...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |