środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
władysłąw serafin: Janowskiego otruto, Leppera zamordowano

Suwalki.info:

Jest szansa na szybką kolej w Suwałkach. Co prawda z listy projektów indywidualnych usunięto projekt modernizacji linii kolejowej Rail Baltica na odcinku Suwałki – Trakiszki – granica z Litwą, ale właśnie pojawiło się kolejne światełko w tunelu. Jest nim projekt szybkiej kolei elbląsko-mazurskiej.

Miałaby to być szybka kolej, którą połączy miasta Elbląg – Morąg – Olsztyn – Giżycko – Ełk – Białystok z trzema odgałęzieniami w kierunku Białorusi. Wówczas nic nie wskazywało na to, że szybka kolej elbląsko-mazurska przebiegać będzie również przez Suwałki.

Jednym z punktów toczącej się właśnie dyskusji jest przebieg korytarza między Olsztynem a Białymstokiem. Pierwotnie (od czerwca 2008 roku) promowany był wariant przez Korsze i Giżycko, jednak wiele kompetentnych głosów opowiadających się za poprowadzeniem korytarza trasą przez Szczytno, Ostrołękę i Łomżę, z odgałęzieniem Ostrołęka/Łomża – Grajewo/Ełk – Suwałki - Litwa.

(...)

http://www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=455087&page=45

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: władysłąw serafin: Janowskiego otruto, Leppera zamordowano

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

nie pracuja tam skazani a firma z oknami jest na 100000% !!!! z 2 miesiace temu to potrzebowali a teraz to niewiem. wiekszosc pracownikow to ludzie ktorzy pracowali po kilka lat w laskowcu i porzucali ze wzgledu na niski zarobki!

hej hej:)
polećcie mi dobrego damskiego fryzjera w łomży.
Dzięki wielkie

dzienkójem , ale mósisz podac linka jasió

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=205644&t=205644

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=190478&t=190478

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=201829&t=201829 - najgorszy

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=137101&t=137101

http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=140484&t=140484

czy tak ciezko znalesc tematy dotyczace fryzjera?

masakra to jest z twojej wypowiedzi , ni h*ja nic nie rozumiem , o 22.00 sie zaczyna karaoke ale o 22.05 jest juz koniec imprezy ? czlowieku wes to jakos ogarnij

Na wyzwolenia w przedszkolu publicznym nr 1 jest grupa żłobkowa. Moje maluchy tam chodzą i warunek: dziecko chodzące

a mozesz ktoregos polecic? i jak to wyglada mniej wiecej cenowo? zabieg jest bolesny?

jakby ktos mial tego nikona, to by sie pewnie wypowiedzial.....

no ja dostalem tego canona 1100 IS w koncu.
no i coz moge powiedziec po pierwszym dniu uzytkowania.
po blizszym przyjrzeniu sie, wyglad okazal sie calkiem fajny. aparat solidnie zrobiony, nie przeszkadza w kieszeni, dobrze lezy w reku.
balem sie o nadmiar szumow na zdjeciach (ziarenka). no i coz, szumy pojawiaja sie przy wyzszym ISO (jak jest ciemniej), ale nie draznia tak jak w innych modelach canona, ktore do tej pory uzywalem. co wiecej - czasami udawalo mi sie dzis zrobic fotki w ciemnej piwnicy, gdzie prawie nie bylo szumow. czemu? nie wiem... musze popracowac nad opcjami, ale to zapowiada sie dobrze... :]
kat widzenia jest wystarczajacy. nie jest to lustrzanka, ale cala rodzine na imieniach przy duzym stole da sie spokojnie objac nie odchadzac daleko.
zoom 4x wystarczy.
fajnie rozbudowane menu - kilka nowych funkcji...
zdjecia robia sie b. szybko. procka aparacik ma dobrego.
to tyle. zdjecia ladne i soczyste.
troche zawiodlem sie na stabilizacji obrazu, ale byc moze nie umiem jej jeszcze dobrze wykorzystac.
na duzy plus 15sekundowe czasy naswietlania. mozna robic bajeranckie zdjecia w nocy.
napewno nie zaluje zakupu i polecam w tej cenie.

h.j krola lwa zawsze mozesz pier.olnac drugeraz ;]

To PRAWDOPODOBNIE bylo ciemne Vento ...coś niebieskiego z fioletem i brązem .... a rejestracja tego samochodu ...chociaz zapamiętana przez świadków ...nie istnieje:/ Sprawa nie znajdzie finału w sądzie bo nie zarejestrowaly jej kamery a rozbiezności w relacji świadków nasuwają wątpliwości co do znalezienia sprawcy. Uważajcie na idiotow!! Dziś pies jutro dziecko bo Pan miał zły dzień... i jeszcze całe życie będzie triumfował, że zrobil dobrze ...

To będzie najlepsze rozwiązanie słuchaj lepiej "przywiercanych kwietników".

a tak na prawde nie bylo rzadnego kierowcy psa i baby

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org