środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
niektóre wypiski z szerzącej nienawiść stacji RM

No jak ktos uwaza, ze w Lomzy nie ma pracy za wiecej niz najnizsza krajowa, to mozna takiemu komus tylko wspolczuc, naprawde.

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: niektóre wypiski z szerzącej nienawiść stacji RM

to jest sporo? lol

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Mam do was pytanie. Podajecie zastrzyki hormonalne, czy homeopatyczne (często mylone z hormonami)? Jeśli hormony, to widac, że macie złego weta, ponieważ zwierzę można tylko raz wyciszac hormonalnie z powodu ropomacicza i zmian nowotworowych. Niestety nasi łomżyńscy "doktorzy" nie mówią tego podczas wizyty. Jest wiele publikacji na ten temat.
Ja polecam metodę homeopatyczną. Podaje się dwa zastrzyki w odstępach tygodnia, ja np podaje OVARIUM COMPOSITUM, a ruja wycisza się po około tygodniu. Jest to metoda mniej inwazyjna i nie wywołuje tyle skutków ubocznych.

Witam tak jak w temacie-jeśli ktoś orientuje się gdzie można dostać w Łomży dobre okna pcv za przystępną cenę najlepiej z montażem gratis proszę o wieści

Szczerze to nie wiem na pewno, ale pewnie wystarczyło by USG lub po prostu powiedziec weterynarzowi, żeby wykluczył zmiany nowotworowe i ropomacicze. Te ostatnie można samemu zauważyc, kiedy kotce wycieka jakiś płyn, ale słyszałam o przypadkach utajnionych bez objawów.
Polecam na przyszłośc pilnowanie, żeby weterynarz zawsze wpisywał w książeczkę zdrowia wszytsko co podaje zwierzątku. W niektórych książeczkach jest rubryczka o kontroli płodności.
Ja zawsze tego pilnuje, bo to jest jak karta pacjenta, wszystko potem wiadomo.
A ile lat ma Twoja kotka?

Takos

Na Fadomie jest bardzo fajnie. miła obsługa, jedzenie bardzo dobre, mają dość duże porcje.
Na 250 osób można zrobic na dwóch salach, szef jest ugodowy i napewno się zgodzi. a poza tym na dwóch salach jest o tyle lepiej, że sie nie kurzy na stoły jak się goście bawią i można spokojnie porozmawiać, a muzyke z drugiej sali i tak słychać.
Zdecydowanie polecam Fadom:)

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

janek wes zmien swoj podpis bo te głomby klikaja w co popadnie i tylko spam jest

co sadzicie o chilli pizza

To teraz już w PERSPEKTYWIE wszystkie opłaty są najwyższe w Łomży.

Zakładam, że w zależności od miejsca, wielkości i ceny telebimu - za telebim około 6m2 na kwotę 60 000zł za pełne ubezpieczenie +/- 2000zł za rok a nawet do 4 tyś. rocznie.

Obiło mi się o uszy, że wartość ubezpieczenia to jakieś 1,6% rocznie od wartości ekranu netto.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

M@ster ,ale patrząc na to zdjęcie wydaje się,że ta część w ogóle nie pasuje... Tak jakby była za mała. Długość może i jest dobra ale to jest chyba listwa zewnętrzna ,która nie jest pod spodem ;/ Jak wytnę stary próg to tego nie wstawię,bo przecież pod spodem będzie dziura.... Dobrze rozumuję ??

Skrentek,a mógłbyś podać adres bądź nr tel do tego mechanika?

Ale masz zapłon! To już stary przeżytek i nie na chodzie.

przepraszam, moje niedopatrzenie, chociaz po tym jak wypowiada sie to bym tych 22 nie dala

"super oferty" znaczy się

Takos

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

ona sobie pewnie myślała ale złapałam faceta a on sobie mysli:ale lampucera,w sam raz na raz ihaaa;-DD
Dobrana para;-DD

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Ja kiedyś u tego pana oglądałem astrę ii, uwagę zwróciłem na przydymione reflektory - okazało się, że tak na szybko jeszcze chcieli przymalować maskę, że zapomnieli je przysłonić. Taka szybka poprawka, lifting ;) a jak się zapytałem o co z tym chodzi, powiedział, że to taka sportowa moda.... wymyślił sobie... haha lakierem po wierzchu reflektora ;)

WITAM,
jesli chce dostac dotacje z UP na wlasny biznes to musze byc conajmniej 3 m-ce zarejestrowana w UP, tylko pytanie jaka roznica jest między zameldowaniem na wsi a w miescie? Czy jezeli bede zameldowana na wsi to moge otrzymac wieksza dotacje?

(086) 215 - 80 -27 pod tym nr się dowiesz wszystkiego ;)

to nie prawda ze dziecko musi chodzic, kolezanka synka prowadzala do tego zlobka na Spoldzielczej i on nie chodzil

24.09. Białystok w "Gwincie" to będzie uroczystość ;)

W rampie ??

dotacja nie zależy od miejsca zameldowania, ale żeby ubiegać się o kasę z łomżyńskiego pup to zameldowanie musi być na terenie naszego powiatu, tak samo jak i adres później otwieranej działalności

jest to stała kwota i o ile dobrze słyszałam w tym roku wynosi 17.500,00 zł

siemka tez mam citroena xantie od niedawna i z tego co wiem na 100% naprawią Ci go w Białymstoku w serwisie Citroena. W Łomży nikt się tego raczej nie podejmie. Niestety nie wiem jak cenowo Cię to wyjdzie ale w Białymstoku zrobią na bank. Pozdrawiam

jestem zameldowana w lomzy a dzialalnosc chce otworzyc na terenie innego powiatu. wiec gdzie powinnam sie zarejestrowac?

Tak, tak a w bialym nawet hamulcow nie potrafili i dalej nie potrafia doprowadzic do porzadku ;| lepiej jedz do elku. Poza tym jesli chcesz hydraulike naprawiac to tylko serwis. Z tym nie ma zartow. Chyba nie chcesz aby Tobie siadl na drodze? Heh Elk moze dalej od Bialego ale za to jeziorko masz obok ;) wiec moze polacz wypad nad jeziorko z serwisem ;)

BTW do tych idiotow ktorzy nie maja Citroena a sie wypowiadaja. Nie znasz sie, nie masz tego auta, gowno wiesz, gowno jestes warty wiec sie nie udzielaj.

Pozdro.

Wiem że ten temat był już wałkowany, ale chodzi mi o naprawdę dobrego stomatologa, który bezboleśnie wyleczy i ewentualnie wyrwie mojej córce zęby. Sprawa jest skomplikowana, bo są to przednie zęby (najlepiej byłoby wstawić nowe-2 jedynki i 2 dwójki) a ona panicznie boi się dentysty dlatego chodzi mi o kogoś naprawdę kompetentnego. Ewentualnie jeśli ktoś się orientuje jakie mogą byc koszta takiego leczenia to też poproszę o informacje.
Pozdrawiam

hot fuzz - to jest komedia polecam na wieczor z dziewczyna ;)

w tym nowo otwartym markecie budowlanym na alei legionów. jak my kupowaliśmy to były tanie. i nie narzekamy na ich jakość

Takos

Dzięki za radę skubi18 i encepence. Właśnie się zastanawiałem nad wypadem do ełku, bo nawet na forum Cytrynki radzą tam jechać.

Encepence dobrze powiedziane o ludziach co się nie znają :)

Pozdrawiam.

zaginęła 3 letnia dziewczynka na ulicy wyszyńskiego przy salonie fryzjerskim...była z babcią, która teoretycznie jej pilnowała- blond wlosy i czerwona bluzeczka - tak podało radio nadzieja.....

Takos

PRACOWAŁ KTOŚ TAM.SŁYSZAŁEM ŻE ZATRUDNIAJĄ TAM SKAZANYCH

powaznie? wlasnie slyszalem ze jest dobry.do tej pory smakowal mi najbardziej ten na dworcu na rogu. musze teraz sie sam przekonac.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Witam! Czy w Łomży w jakimś solarium znajduje się kabina do opalania natryskowego? ewentualnie opalanie air brushing ?

nasze stare dopsze wiedzom rze to gatunkofo pod ajcid chałs podhodzi znafco z jamajki , a jeszeli ty tam widzisz Matisrajó czy jak mó tam , to mosze najwyrzszy czas wybrac siem do okólisty , afwentualnie skoczyc do mediamarkt po wienkszy monitor ... i wara od diskapola , po chipsropie i tahno morzesz se jehac .. od dipola won ..

i fogole dzewy i tak najlepszom elektonicznom muzyke robiom , tam pole van dajki czy arwiny van brułeny mogom im bóty czyscic

Centrum Medyczne Mavit Warszawa

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org