Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezideowa partia władzy |
Wtorek pieski tej rasy mają nos,mają.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezideowa partia władzy |
Jak w temacie.Czy może ktoś wie gdzie została przeniesiona z ul.Nowogrodzkiej,czy może została zlikwidowana.Z góry dzięki za info.
|
|
ja chciał bym miec ale nie wiem czy by ona chciała a wstydze sie zapytac bo ta małolata mnie onieśmiela ;D hehehe
|
|
Klinika..dobrze powiedziane bo tego forda trzeba reanimować,dzięki wielkie za namiary :) pozdrawiam
|
|
Po pierwsze, nie slyszalem jeszcze zeby kogos oszukali. Po drugie, jesli kupujesz samochod to rozsadni ludzie nie kupoja w "ciemno", jak sie nie znasz na samochodach to przyjedz z mechanikiem lub kims znajomym, ktory sie na nich zna. Po drogie, musiales sie zgodzic na zanizona cene, po to zeby nie placic wysokiego podatko. Po trzecie skoro mercedes kosztoje 10-15,000zl. to mniemam, iż jest to auto dosc wiekowe wiec sie koles nie dziw jak sie cos psoje. Kolejna rzecz, jesli auto bylo uzywane np. w niemczech to ma dosc stare czesci (w pelni sprawne) ktore wlasnie z tego powodu szybko sie w polsce zuzywaja. Wiec ty probujesz oszukac urzad skarbowy godzac sie na zanizenie ceny w umowie i jak cie sie nie udaje to zwalasz na innych. Kopojac stare auta - trzeba sie poprostu na nich znac i zawsze uwazac, a niektorych rzeczy nie da sie zobaczyc tak jak innych ukryc;)
|
|
mxm właśnie to chciałem mu przekazać. Po prostu chłopak się przestraszył i chce zwalić wine na komis.
|
|
Co wy tak się podniecacie?widzieliście tę łajbę na żywo??jak najbaRDZIEJ POPIERAM WSZELKIEGO RODZAJU urozmaicenia w nic niedziejącej się Łomży ale należy pierw zająć się samą rzeką, która jest zanieczyszczona i zamulona.Niewiem czy pamietacie czasy gdy przyjeżdżali tu krawaciarze z zaglami aby popływać a co teraz nam zostało podniecać się starym kutrem, który zostanie wynajęty przez mrowie małolatów którzy będą chcieli jedynie po pijaku wspomóc naszą pomysłowość.
|
|
jesli nie chce Ci sie wybrac osobiscie to zadzwon do nfz i tam sie dowiesz dokladnie
|
|
Sandra daruj sobie.Średnio wzywam 3 taxi dziennie wiec nie będziesz miała czasu na lunch a za takie pieniądze szkoda ciułać na kogoś
|
|
Sandra wogóle nie rozumiem problemu wraca ze stanów i chce oszczedzić pare złotych na swoim zdrowiu??Nieznam dokładnie sytuaccji ale może niech lepiej zostanie w Polsce
|
|
Jakiego towaru szukasz? Jest podobna hurtownia na przeciwko Harrego(po drugiej stronie ulicy) Pakoss Nowogrodzka 58
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Viena, bys sie wypowiedział
|
|
wystarczy wczuć się w dobrą muzykę mieć zmysły być otwartym na pozytywne doznania, aby życie nawet w takim mieście wydawało się beztroskie i wakacyjne. Enjoy Panie i Panowie: http://www.youtube.com/watch?v=2Xk0M4q7tcA po prostu CHILLOUT "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Ten waszka g to jakis ułom chyba tak? Tak się przynajmniej zachowuje... Aż się rzygać chce jak się patrzy na takich rozbujanych twardzieli którzy jak są w bandzie tylko patrzą żeby komuś wlać albo coś rozwalic. A jak są sami to walą w gacie... IQ mniejsze niż u małpki... Lubię czasem posłuchać hh czy rapu ale to co nazywacie klasykiem jest conajmniej żałosne żeby nie użyć innego słowa i kompletnie nie da się tego słuchać... I te ich sexy przepocone dreski...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja chodze :) i mi sie tam bardzo podoba.Nie ma sie do czego przyczepic sami widzicie ile osob przychodzi w czwartki i piatki wiec ?
|
|
ale przekleństwa napisał bezbłędnie.
|
|
Polecam film który podał melosmiacz chyba że nie lubisz widoku krwi.
|
|
Moim zdanie tynki gipsowe są lepsze. Twój wybór :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |