Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Układ w rolnictwie? "Puls Biznesu" ujawnia nagrania |
Janowo.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Układ w rolnictwie? "Puls Biznesu" ujawnia nagrania |
proponuje sale w twierdzy łomża na forcie 2 w piątnicy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Autor: floyd68 (---.lomza.mm.pl) Data: 22-08-09 15:09 " Trzydzieści minut na krześle? Oddanie 450ml krwi trwa około 5 (PIĘCIU) minut. Przez pół godziny wypłynęło by z Ciebie 2,7 litra. ......." Chyba logiczne było że najpierw trzeba było wypełnić ankietę i poczekać na swoją kolej :) "Z tego co czytałem, to tych ludzi było nie za dużo. Dziewięć osób przez 7 godzin, to nie jest wynik żeby się chwalić......" No i tu pewnie Cię pocieszę. Osób które oddały krew było troszkę więcej - 39 http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=19611
|
|
Jedna mała rada: Jak chcesz kupować aparat to najlepiej wybieraj firmy, które zajmują się tylko tym, czyli np Canon, Fuji, Kodak, Olympus. Ponieważ firmy np jak Sony, Panasonic robią aparaty ale tylko aby więcej zarobić, ponieważ nie zajmują się aparatami tylko głównie innym sprzętem. Nawet raz zaufany sprzedawca w sklepie foto tak mi doradził, że najlepiej brać aparaty firm, które są w produkcji aparató wyspecjalizowane :) Pozdrawiam.
|
|
ja polecam artplast na mazowieckiej w pawilonach , szef wporzadku idzie sie dogadac i ceny tez w miare nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Pjotr4 masz rację, tylko gdzie szukać tych sprzędtów w Łomży? Media Expert?etc?
|
|
Na ul. Nowogrodzkiej (bliżej wjazdu w ul. Bernatowicza) jest wypożyczalnia sprzętu budowlanego i tam można było wypożyczyć agregat. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
dzieki wielkie za link, przeczytałam artykuł i teraz juz rozumiem np to dlaczego kotka miala byc "wyciszona" na 3 m-ce a mija juz hm... dobry rok a kotka rui nadal nie ma :/ szkoda ze nie wiedzialam o tym wczesniej.
|
|
do marcinfur2 :D TW 32 pkt a TSF 1m 16s :D czy to zle wyniki?? ja nie pytaalem konkretnie o mnie tylko jak idzie i z jakiego miesiaca wyznaczaja a on mi sie pyta kiedy bylem w Pile i jak mu powiedzialem ze 30 maja to on mi na to ze jeszcze ok dwoch miesiecy. marcinfur2 masz racje warto czekac nawet 4 lata:) i tak zycze powodzenie ja nikogo nie chce zniechecac. pozdrawiam:D
|
|
a dlaczego nie zadzwonilyscie na policje? na forum moze kilka matek i przeczyta ale raczej nie wszystkie-a czesto tak jest ze dzieci sa same na podworku i wtedy nie ma kogos kto moglby zareagowac na takiego czlowieka. niestety...
|
|
do malucha uno i forda i napewno do wielu innych aut ale nie każdy ma takie auto czesto zderzaki sa drozsze niz ta twoja cala bryka .
|
|
Niekumaty piknik - ten nick naprawde do ciebie pasuje, naprawde jestes niekumaty/a hehe, tak jest dworzec przy stokrotce, a znajduje sie miedzy statoilem i dworcem hehe.
|
|
Niech wykupi koszty leczenia za granica - wychodzi nie drogo, a przydaje sie :) a co do tej sytuacji z krusem i PUP-em to nie wiem...
|
|
Niech bedzie, że wierze.... wiec ktory to byl taki odwazny? :P albo ktory ma focusa ? ehheheheh Pozdrawiam ekhmmm... "szybko - szczesliwa pare" :)
|
|
Witam. jak myslicie czy telebim z reklamami w miescie podobnym do Lomzy lub troche mniejszy to oplacalny interes? Wiecie moze cos na ten temat? jak wychodza na tym wlasciciele tych lomzynskich telebimow ??? ale moim zdaniem chyba nie narzekaja bo juz 3 powstal w lomzy. co o tym myslicie? a moze ktos juz do tego sie zabieral. dzieki pozdrawiam Takos
|
|
i jeszcze dla Ciebie http://miasta.gazeta.pl/poznan/1,36037,6956880,Przebadali_i_podziekowali__A_mieli_przyjac.html Tak na pocieszenie:)
|
|
Mariusz... w lomzy od 500 zl najtansza reklama na tydzien bledos- nie wiem jak ty patrzyles, ze na kazdym jest inny numer:)
|
|
Jeść kebab - srać - spać - do tego ogranicza się życie przeciętnego łomżyniaka. Warto zaznaczyć, że co ambitniejsi włączają do ramówki oglądanie TV , a prawdziwi "profesorowie" trudnią się lekturą Faktu i Super Expressu.
|
|
Tez szukalem i szukalem. Podobna kwota do wydania byla. No i zdecydowalem sie na Canon 1100 IS. Duzo funkcji, stabilizajca optyczna, 12mpx. Porownywalem z konkurencja i w tej cenie ma naprawde full wypas (przy nieduzych wymiarach). Masz tu jego test (tylko po angielsku znalazlem). http://www.infosyncworld.com/reviews/digital-cameras/canon-powershot-a1100-is/10181.html sa tam rowniez w linkach fotki wykonane w roznych sytuacjach (mniej lub bardziej sprzyjajacych fotografii). No nie wiem. Jutro przyjdzie to Ci cos napisze. Jego cena w sklepach w lomzy waha sie od 750 (mediaexpert) do 850 (neonet, partner agd/rtv). Mimo to udalo mi sie go znalezc w jednym sklepie za 700,- (ale na zamowienie - 24h). Tak ze jutro cos napisze wiecej. Jego plusy (moim zdaniem): - optyczna stabilizacja obrazu - duza rozdzielczosc - duzo funkcji i duzo trybow dla leniwych - cena - 4x zoom to i tak duzo (i tak w wiekszych zoomach w tym przedziale cenowym zdjecia sa nie do ogladania jak sie na max przyblizy) - zwykle 2xAA a nie jakis zryty akumulatorek dedykowany - no i troche jeszcze ale nie chce mi sie juz pisac, ogolnie jest dobrze wyposazony w funkcje Minusy: - na razie tylko wyglad. nie jest brzydki, ale obły uchwyt na reke nie wiem czy dobrze bedzie lezal w kieszeni \No jutro stestuje to sie wypowiem.
|
|
szajsu słóhacie panofie jewtehno żondzi http://www.youtube.com/watch?v=yeiJn8RhfnM „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
nie widu, ni slychu. moze zrobimy dyzury pod biedronka? ;]
|
|
Faktycznie to już stare, ale nadal dobre
|
|
do marcinfur2 Hehe dobre:D dowiedz sie jutro jak naj wiecej i daj znac co z tym MS co powiedza Ci od naboru:P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
standardowe texty w stylu: "a ksiazke serwisowa zobacze? jaka ksiazke Panie, kto teraz ksiazki trzyma" "czemu ta szyba jest wymieniana z przodu? a skad ja moge wiedziec?" auto bezwypadkowe? tak. a to czemu ma wymieniane nadkole? pewnie tylko do malowania, skad ja moge wiedziec." auto w super stanie a nawet odpalic nie chce bo akumulator nie naladowany z czego czesta praktyka jest podladowaywanie co chwile. ostatnio mnie text rozlozyl jeden: "klimatzacja jest? jest. a dziala? to pan sprawdzi" sprawdzilem i nie dziala:P autko w super cenie, rocznik 2004.... acha, 2004 styczen to data rejestracji, a rocznik produkcji 2003, i kilka tysi poszlo by za wyimaginowany wiek
|
|
Zwrot z inwestycji z takiego telebimu to max 1 rok czasu. Zdarza się że zwrot następuje w 3-5 miesięcy przy odpowiednim zaangażowaniu i odrobinie szczęścia. Wystarczy dobre miejsce i sukces gwarantowany.
|
|
taaa?? a ja sie ubieram w domu u siebie...cieplej i ludzie nie patrzą;-] „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
horror:klasyka,freddy krueger,laleczka czaki komedia: ostatnio spodobał mi się film kac vegas i fired up sensacyjny: paycheck,outlaw,felon,formuła,i klasyki np.brudny harry, animowany:wall-e Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |