Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Konsumpcjonizm i ignorancja władzy |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Konsumpcjonizm i ignorancja władzy |
Treść jest ukryta
|
|
MIALAM ZAPARKOWANY SAMOCHOD ROZWNOLEGLO WIEC MUSIALAM ODROBINKE COFNAC ZEBY WYJECHAC TRUDNO MOJA WINA MOGLAM POWIEDZ ZE TO ONA MNIE WALNELA Z TYLU I CHCE TERAZ KASE A TO CWANIARA NANJA WARSZTAT SAMOCHODOWY PODOBNO I WIEDZIALA CO ZROBIC POPROSTU MI SIE PODSTAWILA HUK JEJ W D...E TYLKO ZE MOZE NA TEN ZDERZAK INNA GLUPPIA W KONIA ZROBIC MOGLAM WEZWAC POLICJE ALE CO SPIESZYLAM SIE DO MALEGO DZIECKA DO DOMU PO PRACY CZLOWIEK ZMECZONY TRUDNO BYLO MINELO MAM NADZIEJE ZE PIERWSZY I OSTATNI RAZ ,TERAZ TO JA SIE PODSTAWIE CZLOWIEK HAMUJE JAK JAKIS BARAN WYMUSZA PIERSZENSTWO A TERAZ A CO MI ZALEZY NIECH MNIE WALNIE NIEZACCHAMUJE HAMSTWO ZA HAMSTWO
|
|
Angel19, wiesz co to ironia ?
|
|
materialistka..............
|
|
kitek - on pewnie siedzi 24h w domu na 4lomza, zbyt czesto z domu niewychodzi i moze nie wie hehe, trzeba zrozumiec takich ludzi hehe
|
|
kto ma ją w znajomych? :D
|
|
Ja robiłam wesele na sali agrobiznesu. W sumie w ostatniej chwili razem z mężem zdecydowaliśmy się pójść tam z polecenia znajomych i jesteśmy bardzo zadowoleni. Jedzenie super, sala piękna i duża,miła obsługa. Zdecydowanie polecam. Podaje nr. chyba do właściciela sali 608 322 920
|
|
słabe to pocieszenie:P
|
|
W Małym Płacku jest gdzieś hodowla.
|
|
pitole ja tam sie w lidlu ubieram :]
|
|
A jaka tam jest kablówka???? Jeśli multimedia to i internet mają, a jeśli vectra to też mają... W czym problem? Przecież tv kablowa na pewno jest, a skoro jest to i internet musi być.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |