Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kruk krukowi oka nie wykole... |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kruk krukowi oka nie wykole... |
wielkie dzięki. a czy trzeba sie umawiać czy przyjmie bez problemu w tych godzinach. pozdrawiam
|
|
Jestem pełna podziwu dla Ciebie za odwagę :) Wszystko stoi a tu proszę: chętni nadal są. Wysłałam Ci wszystko co miałam do testów. Są to materiały które otrzymałam od Jarka z tego forum.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a mnie teraz zmartwił kumpel też startuje do kwp Katowice on mial ms 3 tyg temu i już mu wyznaczyli WZ na te wtorek a do mnie sie dalej nie odezwali.... dzwoniłem do nich wczoraj to mi powiedział że trzeba czekać bo kolejki sa :/// coś ściemniają
|
|
ale jak tego typa nazywają --mistrz-- hehe od malowania drogi --------------------------------------------------------
|
|
a ja widziałem koło PG1 w tamte wakacje scenę gościa w samochodzie, który czochrał bobra, a uczniowie rozchodzili się do domów :) to jest wolny kraj, było wezwać policje, ale to takie obciachowe, lub przynajmniej zwrócić uwagie, albo poprostu jak byłaś z koleżanko, zażartować z NIEGO, żeby on Usłyszał i brecht :) P.S. podejrzewam, że to temat założony z nudów. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
sprawdz http://www.youtube.com/watch?v=wVl4G_7CBGA pozdrawiam
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
L3g1on Myslę, ze nic nie ściemniają, tylko jest to uzależnione od ilosci punktów jakie otzyamliscie. Widocznie kolega miał więcej punktów niz Ty.
|
|
Empik Cafe :))
|
|
może szczał
|
|
ale dajcie markie, żeby patrzyć po blachcach tylko jednej marce samochodu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
A które to te "normalne kraje"? wymień chociaż dwa Qrwa cudze chwalicie.........
|
|
stworzcie 1 temat o zaginionych zwierzatkach :) powodzenia w odnalezieniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |