Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Macierewicz - środa |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Macierewicz - środa |
A moze gosciu poprostu stawial tak zwanego klocka i jak go zobaczylyscie to wstawal i nachy podciagal :D. Nie no zarcik, rowniez ostrzegom przed takimi osobami najlepiej nie zwracac uwagi, bo moze sie okazac jakis psyhol i zaatakowac. Pozdro
|
|
FURMAN KTÓRY PRZYBYŁ KARETKĄ DO UDZIELENIA POMOCY POSZKODOWANYM ZAPARKOWAŁ POD ZŁAMANYM SŁUPEM. KARETKA KTÓRA MIAŁA UDZIELIĆ POMOCY SAMA ZOSTAŁA POSZKODOWANA PRZEZ GŁUPOTĘ FURMANA. KTO ZAPŁACI ZA GŁUPOTĘ KIEROWCY!!!!!! CHYBA MY WSZYSCY!!!!! A KIERWCY LEJCE W RĘCE
|
|
Słuchajcie Jasiu_śmietana to osiedlowy lamus,nie mający wyjść do kogo otworzyć mordy jedynie do starej jak wali mu w miche. JEGO KRÓLESTWEM JEST ANONIMOWE WYPOWIADANIE SIĘ W SIECI. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
CIOTA :D:D:D
|
|
Witam Wszystkich. Mam pytanie odnośnie naprawy samochodów. Gdzie w Łomży mogę znaleźć dobrego mechanika do Citroena? Dokładniej chodzi mi o naprawę zawieszenia hydro-pneumatycznego w Citroenie Xantii. Z góry dzięki za pomoc. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a i czasami za darmo w morde nie mozna dostac :P
|
|
ok 5.00 rano dzisiaj ktos jadacy Grand Cherokee kolor bordowy jechal sikorskiego, albo zawadzka i przelamal slup na pol.. tak, ze, az cale 2 pasy jednego kierunku sikorskiego byly zablokowane, ale wiecej szczegolow nie znam, jedynie nr rejestracyjne :P
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Koty w naturze mają to, że chodzą własnymi ścieżkami, także trudno mi wyobrazić takiego kotka w mieszkaniu, gdzie męczy się w 4 ścianach od czasu do czasu wyprowadzany na smyczy..nic dziwnego, że uciekł ale mimo wszystko powodzenia w poszukiwaniach
|
|
Czy ma ktoś jeszcze jakieś informacje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |