Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trybunał konstytucyjny. |
Prawdziwych facetów: mądrych,wartościowych a nie zapijaczonych bufonów!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trybunał konstytucyjny. |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co robicie w pracy zeby sie nie nudzic?
|
|
oglądałem tylko I połowe, bo tego nie dało się oglądać :) fuksem wygrali, chociaż raz do polskiej drużyny uśmiechneło się szczęście ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
w pelni zgadzam sie z maruda.narobic to sie kazdy glupi umie........a ja pracuje tez w pracy „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
mistrz418 to swojego taty terz muwisz "dzieciaku" ? Takos
|
|
Ja pamiętam lodziarnie na dwornej tam gdzie teraz jest sklep z pieczywem.
|
|
szejk z 1$ w skarpecie :D
|
|
http://www.2iteraz.pl/
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
o nie! Takos
|
|
Jezeli idzie o nowe kompakty to np. roznica miedzy Nikonem a Canonem wlasciwie polega jedynie na preferencji uzytkownika. Mam np. Nikona Coolpix S600 ktory robi swietne zdjecia jak i filmiki- rowniez noca ale to nie to, przy zlym swietle zdjecia bez lampy trudno zrobic bez poruszenia aparatu. Corka ktora wczesniej miala kompaktowego Canona (Elf) kupila podobny Canon- nie lubiala tego Nikona. Ja ostatnio kupilem Canon Rebel T1i (w Europie 500D bodajze) i jestem zachwycony. Cyfrowa lustrzanka, bebechy do tej pory w lustrzankach z gornej polki. Cena wcale nie zaporowa, przynajmniej w usa. Ale to nie kompakt. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Czy ktos z was bylby uprzejmy odpowiedziec na pytanie. Czy ktorakolwiek z firm ma mozliwosc wsparcia finansowego osoby niepelnosprawnej z I gr. inwalidzka przy dostosowaniu auta do jej potrzeb w zamian za: - odpisanie takiej darowizny na sprzyjajacych dla siebie warunkach - umieszczenie reklam swojej firmy na samochodzie niepelnosprawnej Dziekuje.Pozdrawiam
|
|
raz byl i zle sie to skonczylo < wieczne im odpoczywanie >
|
|
Adrenalina???
|
|
nooooo ludzie dzieki wam wielkie bo juz myslalem ze browar do kibla wyleje hehhe dzieki :):D nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
dobra scena przy autobusie ;P Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Koleś przyjechał rowerem miał czapkę i okulary,więc za bardzo jego twarzy nie widziałam. Należało mu zwrócić uwagę ale nie miałyśmy odwagi nie wiadomo kim on był i co mógłby zrobić po prostu sobie poszłyśmy .....Często dzieci chodzą na ten plac bez opiekuna i apeluje do matek żeby nie puszczały dzieci samych!!!! nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Hanes i jak masz moze jakis jazz?
|
|
jezeli to ta sama osoba co kreci sie wokół starego cmentarza , i jeździ na typowym składaku , to chyba mało mu wrażen i chce znowu powtorke. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |