Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Senator PO: "Nie mam nic do stracenia. Dlatego mogę mówić prawdę..." |
podziekujcie naszym nierobom czyli wlodarzom za obwodnice. a swoje zale nalezy skierowac do zarzadcy drogi zeby ustawil stosowny znak - jesli taki bedzie wystarczy dzwonic codziennie do ITD i bedziesz mial spokoj. a jak zakazu tirow nie zrobia to coz- macie z deka przerabane
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Senator PO: "Nie mam nic do stracenia. Dlatego mogę mówić prawdę..." |
zapłacić tyle co na fakturze i wszystko załatwione,znam niejeden przypadek gdy ktoś chciał odprowadzić samochód i odzyskać kasę oczywiście nima problemu tyle co na fakturze i koniec ,zapłaciłeś 8000 faktura na 5000 i 3000 w plecy
|
|
masakra jest w tym co napisałeś trochę prawdy bo to odbywa się kosztem tych którzy chcą się dobrze bawić
|
|
W tę niedzielę 23 sierpnia jest spotkanie, kto chce niech się zapisze na gre http://forum.tomazipaintball.com/viewtopic.php?f=10&t=186 Cennik i oferta: http://site.tomazipaintball.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=53 Zapraszam :)
|
|
Tylko Canon, to są najlepsze aparaty. Ja jak bym miała zmieniać to właśnie na Canon
|
|
Podyskutowałbym z melosmiaczem o nie przydatności stabilizacji optycznej, ale się śpieszę. Napisze tylko tak. Robiłeś zdjęcia Nikonem S10 na maxymalnym zoomie? Po Twojej "znajomości" w temaci sądzę że nie. Co do aparatu ten Panasonic TZ3 jest bardzo dobry jak za tą cene. Możesz brać, do tego świetny obiektyw Leica.
|
|
Stara Kurwaa do Jebania lech z Poznania!!! Szansa na awans jest tzreba tylko zagrac lepiej w rewanzu w Belgii bo z taka gra to Bruggia wybije im gre w fazie grupowej z glowy
|
|
Ale po co ta napinka. Nie zaprzątajcie sobie głowy Lechem. Jutro gramy w Białymstoku, w środę ŁKS zagra pierwszy mecz w Łomży. „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
a co sądzicie o wymienionych wyżej przeze mnie modelach????????
|
|
idiota
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |