środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Potwierdzono NAUKOWO negatywny wpływ wychowania dzieci przez homo-pary

SD bez urazy ale chrzanisz. Zakładam, że Ty studia skończyłeś tylko co z tego jak mało kumaty jesteś skoro nie rozumiesz słowa pisanego . Jak bez wykształcenia? Skoro dziewczyna myśli o studiach to chyba średnie już ma. A to już jest wykształcenie a nie jego brak. Po drugie cyt.” Ja i moj narzeczony mamy propozycje wyjechania zagranice.To bardzo powazna oferta i chodzi tu o spore pieniadze”
Więc jak z tego można zrozumieć pracę mają zapewnioną oboje, więc szukać przynajmniej na początku nie muszą. A skoro zarobią dużo pieniędzy (pracując we dwoje to jest chwila moment), jest chyba sprawą oczywistą, że się szybko dorobią i będzie ich stać na otworzenie własnego interesu i co za tym idzie zatrudnić np. takiego inteligentnego człowieka jak Ty, którego pracę będą jedynie nadzorować a to jakoś specjalnie męczące nie jest.
Zresztą takie to nasze pojęcie za granicą to tylko fizycznie można pracować. A w Polsce to wszyscy za biurkiem siedzą ? Tyle, że tam fizycznie zarabia się kilka razy więcej niż tu za biurkiem, nie mówiąc już o tych na bezrobociu. Do tego na zachodzie panuje inna mentalność, inny styl życia. Osobiście gdybym mógł to bez zastanowienia bym wyjechał i raczej nie tęsknił bo i za czym?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Potwierdzono NAUKOWO negatywny wpływ wychowania dzieci przez homo-pary

studia jakie chcesz zrobic sa nijakie nawet gorzej niz nijakie strata czasu i pieniedzy, podaj mi zarobki o jakich rozmawiamy za granica a powiem Ci czy te pieniadze sa warte wyjazdu

Debilizm;/

Dorota będąc w Tredny chyba lepiej robiła włoski pod każdym względem... Ale to tylko moja opinia :)

Treść jest ukryta

Czy dorośli z upośledzeniem głębokim też mają do tego prawo?

Rahtid czyżbyś był członkiem zespołu BOSS, niezła reklama i przy okazji antyreklama dla Robbinsów. Tak się składa że ja byłem już na kilku weselach gdzie grali Roobinsi i za każdym razem było super, zresztą z tego co wiem i tak nie masz już szans żeby ich wynająć bo z tego co rozmawiałem z jednym z nich to mają terminy na 2 lata do przodu, a jeśli chodzi o terminy wakacyjne to bywa że już 3 lata wcześniej trzeba zaklepać termin. Śmiesznie to trochę brzmi, ale niestety takie sa teraz realia. Najlepiej to jak już koleś zaczyna chodzić z dziewczyną to powinni odrazau rezerwować zespół i salę ;)
A tak mnie naszła jeszcze, zapewne mało kto wie, że słynny szlagier weselny "Żono moja, serce moje...." został zaaranżowany w Polsce właśnie przez zespół Robbins ;) Ot taka ciekawostka. Pozdro

To jak? Wolisz samca czy samicę? :)

Benny - nie jestem członkiem zespołu boss. Nie jestem też z nimi spokrewniony. Wyraziłem swoją opinię. Co do robbinsów- tak jak powiedziałem - może mieli kiepski dzień. Widziałem ich tylko raz.

Mam pytanie, może ktos ostatnio jechał autostradą A1 w strone Gdańska?
Proszę o komentarze, czy są jakieś korki lub remonty na trasie?
Dzieki.

..hmm mamy do wyboru albo pole namiotowe albo wynajac mieszkanie. Ta kwestia jeszcze jest do ustalenia. Niestety dzisiaj odpadly 4 osoby..

na pewno robią to w szpitalu dziecięcym w Wawie na lindleya 4 wejście od nowogrodzkiej w II klinice chirurgii twarzowo szczękowej

"Bo nie jest światło, by pod korcem stało."
Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba.
"Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan

Zwracacie uwagę na szczegóły, artykuł traktował o zupełnie innym problemie, który może już niedługo mieć Wójt, bądź Burmistrz.
Więcej kultury i zrozumienia przy gospodarce śmieciowej każdego z Nas sprawi, że Wójt, bądź Burmistrz w dużej mierze pozbędzie się problemu z zagospodarowniem odpadów na terenie jednostki administracyjnej, którą zarządza.

to se udumałeś, po co?
Pisałem Ci na politycznym. Ostrołęka, Myszyniec, szczytno, jedwabno, Olsztynek i na Gdańsk. Przed Gdańskiem w Cedrach skręcasz na Pruszcz i do Obwodnicy. Pomykasz nią do końca, czyli Gdyni. W lewo do Redy, w Redzie na półwysep.
A1 jeżdżą łodziacy.)))

Nie które artykuły są kiepskie, dowcipy praktycznie zerżnięte z humor.pl na siłę wstawiane informacje z nie których regionów po za tym ostatni pomysł czyli miss wyraźnie nie trafiony. Powinni jakoś selekcje zrobić, bo większość panien to chyba lusterka w domu nie ma. Na 10 to może 3 są ładne. Po za tym dosyć ciekawa gazeta.

no

bez snesu jechać płatną jedź tak jak napisał stefanek jechałam tak na początku lipca do władysławowa 4,5h radzę wyjechać rano tak jak ja np po 5 to wtedy puściuteńko prawie jest jeżeli chcesz na hel to władek się korkuje przez te 2 ronda co są ale da się przeżyć innej drogi nie ma Powodzenia

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

kilka groszy z czego ja slyszalem i nie skup butelek tylko szkla a butelki te co so zwrotne za jedno jakies 2,5gr

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Na szybko znalezione w sieci:
Ustawa sprzedaży konsumenckiej z 2002 r. (weszła w życie w styczniu 2003 r.) zakłada odpowiedzialność sprzedawcy za sprzedany towar, także używany. Dotyczy to również samochodów. Sprzedawca musi być przedsiębiorcą, czyli samochód powinien być kupiony „na fakturę”, a nie na podstawie umowy cywilno-prawnej z osobą prywatną. Nabywca zaś powinien być osobą fizyczną a kupiony samochód nie może być wykorzystywany do działalności zawodowej lub gospodarczej.

Odpowiedzialność sprzedawcy trwa dwa lata, ale za zgodą klienta można ją skrócić do roku - umowa musi mieć formę pisemną. Gdyby w takiej umowie sprzedawca zawarł np. klauzulę, że nie odpowiada za wady ukryte, to będzie ona z mocy prawa nieważna. Nabywca po stwierdzeniu wady kupionego samochodu ma dwa miesiące na zgłoszenie tego sprzedawcy. Najlepiej zrobić to w formie pisemnej, bo jeśli w ciągu 14 dni nie odpowie na reklamację, to tak jakby ją uznał. Kupujący może się domagać naprawy lub ewentualnie odstąpienia od umowy, czyli zwrotu pieniędzy.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

to trzeba zamknąć to okienko o komunikacie z awarią albo anulować i zrobić tak jak napisał
Autor: <> (---.lomza.mm.pl)
Data: 20-08-09 02:48

i wszystko gra bez problemu.>
ja tak mam i działa wsio ok.

„ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości,
Nie jest godzien szacunku teraźniejszości,
Ani prawa do przyszłości.”

Józef Piłsudski

Cześć.
Najpierw otwórz lokal, z którego będziesz miała większą kasę. A potem, jak zarobisz, to otworzysz ten drugi. ;)

A Może tam czasem nie chandluje tymi autami Mogielnicki ze zdrojowej co ma ten sklep wetkarski???

Krab, dla samochodów powyżej 3 ton jest ograniczenie do 70 na wojewódckiej, masy pojazdów są zaniżane, a policja nie będzie kazała jechać na wagie, gdy nie ma takiej w pobliżu.

rudy błazen z druhem

a można przypiec, to coś podobnego do kurczaka ?

krakson mieszkanie wynajęte polakom :)

supr4 dokładnie, te 2-3 wyjątki potwierdzają Naszą regułę, ostatnio widziałem czeczenkie w postaci babki z dzieciakiem i dziecko bawiło się dość brutalnie (2 keny biły się), bez reakcji babki

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

hmmm. A pamięta ktoś z Was bułkę popularnie nazywaną kruszonka ? Podpowiem, że można było swego czasu taką gorącą, prosto z pieca nabyć bezpośrednio w piekarni u Zakrzewskich.

wage to policja moze wozic ze soba, tak robia na calym swiecie

Okruszek jako jedyny w Łomży robi bułki do kebabów... Jedz na Przykoszarową i sobie kup lub zamów

najlepszy będzie aparat na zęby myślę;-))

Sarama

dobry profesjonalny hińczyk plus odpowiedni do tego wystrój lokalu

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

Jestem debilem ktory klika w kazdy link!

krzyŚŚ - Koles mial chyba wczesniej na Zdrojowej, ale najwidoczniej wiecej bylo wedkarzy niz kupujacych te auta hehe.

Lepszy z niego rybak niz handlarz. Slyszalem ze ostatnio nawet kolesia wyruchal na 2 tysiace za sprzedaż auta. Poprostu oszukał go i dal mniej niz na papierach napisal.

OSZUST !

Witam, czy ktoś z forumiczów ma w posiadaniu lub wie gdzie moge wypożyczyć za opłatą agregat prądotwórczy?? Moc wystarczajaca to 1 KW:)

Tylko o wyłącznie Jedrusiowa Zagroda sala jest super

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org