Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Już i lasy.dojrzeli... |
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Już i lasy.dojrzeli... |
|
|
Oni są okropni , nie wiem co prezydent na to wszystko, pewnie ma to głęboko w poważaniu, my zapir.. za marne grosze w pocie czoła a tu widzisz takie lalunie z Czeczenie jak ci idą w modnych butach i szlak cie nie trwafi....a te chłopy , smoluchy i śmierdziele tylko dzieci potrafią robić aby kase mieć .... WON!!!
|
|
u Pana Zbyszka nie pamiętam już nazwiska ,na samochodzie jest napis ZBYSZKO ,jak już pisałam płaciłam 800 zł
|
|
U Jakubka była promocja, ale już chyba nie ma.
|
|
ktos tam idzie do pracy na warzywa?co o tej pracy mysliscie? ja bylam tam truskawkach. jak jest na warzywach?lzej czy ciezej?tak samo kobiety stoja przy tasmie?
|
|
Jedyny sposó na wrastające paznikcie to obcinanie ja po lini prostej na równo, bez zaoktąglania ich kantów to powinno po czasie gojenia pomóc... pozdrawiam...
|
|
Jedyny sposób na wrastające paznokcie to obcinanie ich po lini prostej na równo, bez zaokrąglania ich kantów to powinno po czasie gojenia pomóc... pozdrawiam...
|
|
czytałam na stronie British School że dwa języki u nich wychodzą taniej... a ja myślałam o nauce angielskiego i hiszpańskiego. Korepetycje nie, raczej szukam dobrej szkoły językowej, no a w Łomży ostatnio ich trochę powstało. to nadal czekam na jakieś propozycje :) i dzięki za wasze.
|
|
CyberMass napisał(a): > po wypowiedziach autorki tematu wyciągam wniosek iż jest > człowiekiem niezrównoważonym i delikatnie niedorozwiniętym Zgadzam się w 100% z CyberMass....
|
|
patrzcie, to podobnie jak kolezanki z forum u nas http://www.wspolczesna.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20090721/REG00/972955387
|
|
a mi by bylo wstyd , niepojechal bym z nią
|
|
a gada xD nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
niestety nie mówi ludzkim głosem, aguska1289 jeżeli chcesz napisz na e-mail
|
|
Łomża już od paru dobrych lat a właściwie od początku panowania Pana B nie organizuje tego typu imprez.
|
|
Byłem, widziałem, krew oddałem, czekoladę dostałem :) Tak swoją drogą wydaję mi się że Łomżyński szpital również powinien reklamować swój punkt oddawania krwi. Dużo ludzi zapomina o tym jak potrzebna jest ludzka krew którą Fundusz pozyskuje w ten sposób. A z reklamą (jak mi się wydaję) przyszłoby 2x więcej ludzi. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
mleko widzialam ale nie w Łomży ... a oranżadki? MMMMMMmmmmmmm najlepsze co moglo być :):) przyznam ze nie widzialam ich nigdzie :)
|
|
Namierzył ktoś już tego debila? Do sądu z gnojem trzeba by było iść.
|
|
A może by tak: budynku dla orkietry kameralnej, dobrego kina, kameralnego klubu do spotkań z ludźmi kultury i sztuki, itp.. nie macie takich potrzeb? Jakie społeczeństwo taka władza (bo z wyborów przecież)... i mamy to co mamy. Takos
|
|
Tylko ciekawe ile osób chodziło by do tego kina, w dobie kiedy prawie każdy ma internet i może sobie obejrzeć film online kilka tygodni czy miesięcy przed premiero za darmo...
|
|
oranżadki, gumy i wafelki z naklejkami heheh
|
|
ja mam dopiero 20 :) i pamietam :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
golaszewski przyjmuje na kazańskiej przy laboratorium od szpitala pierwsze dni o d apteki w czwartek od 16 do 18 i bierze 60 zl jest swietny
|
|
kiedyś była podstrona, na której było wszystko o imprezach. ale juz nie dziala
|
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |