Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oni chca ten kraj do średniowiecza cofnąć...... |
maturzysta pajacu, L to jedne z wozów, względem których musimy zachować szczególną ostrożność, ktoś wyjechał 1 czy 3 raz, to ma prawo wlec się tą 30
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oni chca ten kraj do średniowiecza cofnąć...... |
Brawo dla tego młodzieńca, takie zachowania jak tego chłopaka powinny być wzorem, jednak są jeszcze na tym świecie młodzi, którzy mają poukładane w głowie i wiedzą, jak odpowiedzialnie zachować się w nerwowej i stresującej sytuacji. Szkoda, że nie dowiemy się kto to i że ludzie nie usłyszą takiej informacji, bo podejrzewam, że nie usłyszał pewnie nawet dziękuję od policji za poinformowanie i pomoc w pościgu i w schwytaniu tego pijanego kierowcy.
|
|
mnie jak denerwuje to wsadzam dwojke i juz mnie nie ma jak mam dostać mandaty zxa trąbienie i się wkurwiać jadąc za nim 20 to wole dostać za wyprzedzanie na podwójnej
|
|
dojebałeś do pieca Czesio brawo
|
|
To teraz strzeliłeś największą mądrość swojego życia, brawo Jasiu. Żal mi takich ludzi jak Ty, bo albo jesteś tak głupi sam z siebie, albo Ci ktoś za to płaci.
|
|
Prawo jazdy za 700 zł, gdzie można zrobic?
|
|
nigdzie, chyba, że masz kogoś kto ma ośrodek w rodzinie, to się dogadacie, inaczej to chyba 900 albo 950zł minimum
|
|
HARDRESET 101 Steps... 1. SoftReset 2. When the three color stripes(four including white) appear QUICKLY press and hold Record and Camera button. 3. If a menu appears... (if not softreset again while holding Record+Camera) use Record To NAVIGATE the three items and Camera to TOGGLE Yes/No 4. Press Mail button to Execute the Instructions. 3 wynik po wpisaniu w google: hard reset siemens. Po co zakładać nowe wątki ...
|
|
żeby nie fakt ze są w zamknięciu to ciut nie wczasy :/
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
za tyle to możesz sobie cukierków kupić
|
|
w Biedronce ;D
|
|
Witam, a czy ktoś wie w jakie dni i w jakich godzinach przyjmuje prywatnie dr. Gołaszewski
|
|
NO prawko za 700 + 200 zł na malucha a za 3 lata provident bo się domagać kasy ... ;] nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
za 800 bylo u gruszfilda ale tero niewiem
|
|
po wypowiedziach autorki tematu wyciągam wniosek iż jest człowiekiem niezrównoważonym i delikatnie niedorozwiniętym
|
|
Allahu Allahu zejdz z dachu, niech spiep... do allaha i nie będo brudzic wiary Polaków z Islamem.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Ta cała łomza używa podróbek .Ja mam jednych oryginał i podróbkę z FM i powiem że ta podróbka jest lepsza choc może mniej trwała i o innym odcieniu zapachu ale ogólnie bardzo podobna i za tę cenę nie ma co wybrzydzać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
PKS w Łomży Sp. z o. o. od 1 sierpnia Zaprasza do skorzystania z usług Ośrodka Szkolenia Kierowców Informacja tel.: (0...86) 218 82 81 fax: (0...86) 218 17 65 e-mail: pks@pks.lomza.pl Zadzwoń, zapytaj się, nowa działalność więc podejrzewam, że mają jakieś ciekawe oferty. Samochód jakim dysponują to czarne Punto Grande. Spróbuj negocjować cenę, mają własny plac do nauki jazdy, stacje gazu, więc wydaję mi się że są skłonni do promocji.
|
|
smak dziecinstwa, ostatni raz widzialam je z 14 lat temu w szkolnym sklepiku:) mi jeszcze gumy donald brakuje:)
|
|
no przecież jest kalendarz na stronie. kliknij na któryś dzień (najlepiej pogrubionym napisanym) wtedy zobaczysz jakie imprezy będą np w sobote - festyn militarny na forcie II w Piątnicy.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |