Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Codziennie modlę się do Boga o jeszcze większą klęskę dla PiS |
hehe jakie sprecyzowane wymagania... a może jeszcze barek wraz z zawartością i łóżko z żoną ;) Czym jest dla mnie PiS? Gównem!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Codziennie modlę się do Boga o jeszcze większą klęskę dla PiS |
Cieszę się , że coraz wiecej ludzi widzi ten problem. Czeczency to najgorsza zaraza, wiem bo mialem z nimi do czynienia. Od malego uczeni sa agresji i tak wychowuja swoje dzieci - Polak dla nich to wróg. Zabić dla nich to honor. Kobieta w ich hierarchii wartosci jest tuż za szczórem (obojetnie - Polka czy Czeczenka). Pałają nienawiścią do wszelkiej władzy (POlicja nie da im rady). Popieraja ich instytucje Helsinska Fundacja Praw Człowieka, Amnesty International, PCK - dlatego wszyscy ich się boją - czeczency wiedza gdzie pisac skargi - dlatego opieke medyczna maja pierwsza klasa. Dostają ponda 1000 zł na samotnego, a jesli ma rodzine to ok 700 zł na KAZDEGO członka rodziny. Do tego kradna. Sa silnie związani ze sobą, tworzą hermetyczna strukture. Oni sa jednoścą a my Polacy tylko się kłocimy i wyzywamy - jak na tym forum. Musimy się zjednoczyc i stawic i opor, bo w przyszłości będa z nimi ogromne problemy.
|
|
Szosa Zambrowska 83 tel.600744184. A co chcesz naprawić??
|
|
To ja również czekam może jakaś osoba znajdzie się co oda meble w dobry stanie ;)) urządzam bar w piwnicy, osoba z złotym sercem będzie miała wstep za free do baru ;)) VERGISS MICH
|
|
Jestem w Orange od paru lat, półtora roku temu przedłużyłem umowę, i w ramach tego dostałem: - 100% więcej abonamentu do wykorzystania przez całą umowę - darmowe wieczory i weekendy przez cały okres umowy - darmowy internet przez połowę czasu umowy Wiec nie najgorzej, zważywszy, że większość znajomych mam w Orange, teraz patrzę na obecne promocje i wątpię, że za pół roku zaproponują mi coś równie ciekawego... Pożyjemy zobaczymy, w sumie też zaczynam myśleć o Play-u...
|
|
a mnie się śniło że byłem wczoraj najebany jak świnia... a może to nie był sen :o
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Thomas może ty masz cos wiecej chodzi mi o link.,, ty jestes w tym dobry ,kiedys wrzuciłes taki link typa z zapytaniem { kto to jest} moze masz i te fotki jesli tak to zapodaj na forum ,,,,, tez ja ci podziekował ////
|
|
Bardzo proszę o polecenie mi doświadczonego hydraulika. Z góry dziękuję za pomoc.
|
|
Najpierw powiedz co chciałbyś trenować? Nie jest wcale za późno, tylko zależy co byś chciał trenować. ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |