Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Moenke nowym burmistrzem Jedwabnego |
Niezbędnik i Komputer świat pozdrawiam Rafał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Moenke nowym burmistrzem Jedwabnego |
cześć!dlaczego?staropolszczyzna sie przydaje-Aśćko!
|
|
Będzie źle z tą Łomża otwieraja "kwiaciarnie" Stokro**** i jeszcze "owoce" mandarynki hehe przyjeżdzaja śpiewać :O dziwne/hehehehehehe
|
|
Tragedia! Totalne, puste beztalencie. Napewno nie zjawię się na Starym Rynku.
|
|
A mi Egipt na myśli ... może kiedyś
|
|
DaSto jak zwykle doskonale ujęłeś temat, więc jakikolwiek komentarz jest zbędny. Pisz dalej.
|
|
nie zdarza się, używam avast - dobry i za free, oraz TDS
|
|
Konkrety! Konkrety! Kazdy moze twierdzic ze jest krasnoludkiem (to z Mleczki) edy
|
|
Wiem jedno ŁSM to spółdzielnia w której liczą się tylko pracownicy - my wszyscy którzy, ich utrzymujemy traktowani jesteśmy jak najgorsze zło.
|
|
Mówcie co chcecie ale o jakości szkoły (każdej) decyduje przede wszystkim materiał jaki tam trafia - drugorzędną rolę odgrywają nauczyciele, warunki itp. Innymi słowy - bez zdolnej młodzieży nawet najlepsi nauczyciele nie zrobią ze szkółki prawdziwej szkoły. Czy młodzież z I LO oprócz tego, że jest rozpieszczona, snobistyczna, skłonna do ryzyka i pewna siebie (wszystkie te cechy to cechy dużej części współczesnej młodzieży) jest także zdolna ? Zamiast wniosku końcowego: jeśli ktoś uważa, że I LO to wielka lipa to avanti ! Do I LO - dokopać im ! Niech wiedzą, że są słabi !
|
|
ooooo ta jesne za 30 zł to ja moge miec orginalnego Windowsa XP nemo
|
|
walnij se avasta z www.dobreprogramy.com i niemarudż program po polsku i nieśmieci systemu, nie wykorzystuje połowy naszego ramu jak te nortuony/buhehe
|
|
Jestem za! To jednak nie byłoby pewnie niektórym na rękę..... todek
|
|
dla niepotrzebnych drwin polecam stronkę http://www.greendevils.pl/polacy/jan/jan.html - może wtedy co niektórzy zaczną co nieco doceniać swoich ziomków, pozdrawiam
|
|
Najlepszy windows to 2000. Nie miales i jesli masz zamiar powiedziec ze gowno to przymknij ryj. Funkcje xp, wyglad me, jest najstabilniejszy :] Wlaczam kompa o 15 i chodzi mi rowniotko do 23 bez ani jednego restartu. Przy procesorze 433 mHz nie traci w ogole na wydajnosci, przy czym 98 czy ME padaly po dwoch godzinach :] Tak w ogole to o co chodzi w twoim madrym zarcie? Nie wiem z czego cieszysz puche..
|
|
Gwiazdy gwiazdami, może i za darmo pracują, wystepują, śpiewają. Ogrom kasy idzie na organizację koncertu, monterów, ekipy oświetleniowe, dźwiękowców, technicznych itd. Nie sądzę, żeby Ci ludzie chcieli pracować za darmo, a cały blask i tak na jakąś gwiazdeczkę spadnie.
|
|
:) nemo
|
|
To może wykazać real-control!!
|