Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Miasta-gospodarze toną w długach |
Witam.22 sierpnia 09 mam wesele u siostry i bardzo pilnie szukam chłopaka który poszedł by ze mną na nie.Ja mam 21 lat nie długo bede miała 22 (za tydzień)i w podobnym wieku szukam partnera może być nieco starszy 22-25 lat.Szukam takiego co umiałby dobrze tańczyć i się dobrze bawić najlepiej z samochodem ale nie koniecznie.To dla mnie bardzo ważne bo inaczej bedzię ze mną lipa i nie pójde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Miasta-gospodarze toną w długach |
darmo czy za kase
|
|
Tutaj macie zdjęcia zainteresowanej, bo sama chyba zapomniała ich dodać... http://nasza-klasa.pl/profile/8560363
|
|
oj dziewczyno ale jestes bezmyslna... jeszcze email podalas... po jego wpisaniu cala twoja historia sie otwiera...
|
|
No to masz lipe xD Może odrazu casting na męża :P Kobieto, czy Ty nie masz kolegów, znajomych?? A Ty umiesz dobrze tanczyc, ze takie wymagania?? I jaki to moze odrazu ma byc samochod, bys wiesz przypalu nie miala w rodzinie jak ktos CI podjedzie :)
|
|
314 znajomkuf na naszej klasie i nie masz z kim iść? Dziwna jesteś...
|
|
Kocham te forum :) czasami jest lepsze niż bash.org
|
|
o ty cwelu nie wpierdalaj sie tam gdzie nie jestes potrzebny i won od mojej prywatności
|
|
Agness napisał(a): Autor: Misiekelo (---.elomza.pl) Data: 16-08-09 23:53 Tutaj macie zdjęcia zainteresowanej, bo sama chyba zapomniała ich dodać... http://nasza-klasa.pl/profile/8560363 cwel kto to napisał won od mojej prywatności chamie
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
|
|
haha ;-DDD dziewczyno opanuj się trochę ;-)) ale jesteś Kulturalna;-) teraz na pewno kogoś znajdziesz.......
|
|
Jak mi zapłacisz dobrze,to ja się z Tobą przejdę ;] „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Diavolo i nie ma ch*ja we wsi
|
|
Diavolo
|
|
hahaahahah :D lepsze niz bash. racja desperatka i debilka no tak, bo kolezanka szuka faceta co ma dobry samochod... dzizas
|
|
Chilli Pizza na Długiej - gorąco polecam. DaGrasso - również bardzo dobra, choć dla mnie osobiście ciasto za grube. Cztery Pory Roku - całkiem całkiem. A Telepizze - szczerze odradzam, ciasto niesmaczne, pizza zupełnie nieprzyprawiona.
|
|
|
|
|
|
Boże widzisz i nie grzmisz.. Ona się pyta: GDZIE -- A NIE "jak się nazywa" Galeria Stokrotka na Piłsudskiego, 4 Plus na Al. Legionów przy dworcu.
|
|
zapomniałas dopisac jakiego typu musiałby posiadac samochud sedan/limuzyna bmw mercedes pewnie co xD bo pewnie np.. polonez 25 letni z instalacjo gazowo odpada xD
|
|
Treść jest ukryta
|
|
hej:) eeeej noooo:) jest w prawdziwej desperacji to napisała tu:) znalazłas juz partnera?? bo wesele w sobote???
|
|
Gdzie można najtaniej w Łomży kupić Nutramigen? Może ktoś się orientuje?
|
|
Niech próbuje szczęścia :) A wniosek dla innych, Internet bywa złośliwy 8) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
Podobno dobry jest dr Gołaszewski - przyjmuje prywatnie na ul. Kazańskiej; przy laboratorium Acer. Przyjmuje On także w szpitalu, ale tylko w poradni poszpitalnej (chyba, że coś uległo zmianie - należałoby jeszcze przedzwonić i to zweryfikować). Moja koleżanka też miała problem z doborem właściwego specjalisty dla swojej córeczki - temu lekarzowi zaufała; Mała jest już zdrowa :) Oczywiście, decyzja należy do Was, ale myślę, że spróbować zawsze można. Z reguły najlepiej korzystać z porady kilku lekarzy - wtedy diagnoza jest bardziej wiarygodna. Sugeruję wizyty zarówno u lekarzy przyjmujących na NFZ, jak i tych z gabinetów prywatnych - nie od dziś wiadomo o praktykach zapraszania ponownie na wizytę prywatną całkiem zdrowych ludzi...; ot, metoda na szybki zarobek... Wszystkiego dobrego dla córci! :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |