wtorek, 03 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Dokonaliśmy nieprawdopodobnego skoku

Mial poczucie humoru znaczy :) Prawda taka, ze jak idziesz starac sie o prace, to powinienes miec przy sobie CV.
Ja raz w zyciu zrobilem taki blad i poszedlem do firmy, ubrany w jeansy i koszulke, zaniesc tylko dokumenty do dzialu kadr, a panie stwierdzily, ze maja akurat wolne miejsce to wysla mnie od razu na rozmowe do pani prezes, u ktorej brak garnituru na starcie rownal sie dyskwalifikacji... W ten sposob na dobre przyswoilem sobie zasade, ze ile razy idzie sie do firmy w ktorej chce sie zatrudnic, tyle razy nalezy sie ubrac odpowiednio ;)

Zgadzam sie z postem komosek, wiele osob popelnia takie bledy i zaniedbania.
Osobiscie uwazam tez, ze zawsze warto poswiecic chwile na napisanie listu motywacyjnego, najwyzej go nikt nie przeczyta, ale jest to szansa na napisanie o sobie paru rzeczy, ktorych w CV sie nie umieszcza, a co moze odroznic nas od pozostalych kandydatow.

Sarama

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Dokonaliśmy nieprawdopodobnego skoku

Zaleznie od umowy. Mozesz miec mozliwosc np. zawieszenia rat na jakis okres, jesli nie, to placz i plac... Obecnie rzad chyba cos wykombinowal, ze takim osobom, ktore stracily prace, doplacaja do rat, maksymalnie iles tam miesiecznie (na Lomze to raczej wystarczy do splaty raty), pozniej trzeba to oddac albo nawet moga umorzyc.

Nie odpowiedzialem na czesc pytania... Banku nie obchodzi, czy masz prace, po zawarciu umowy, wiadomo przez 30 lat wszystko sie moze zdarzyc. Tak dlugo, jak placisz raty terminowo nikt sie tym nie interesuje.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Dzięki wielkie za odpowiedzi,nie mieszkam w Łomży ale przyjadę poniewaz w mojej miescinie nie ma gazownika ,który potrafi wyregulować tą instalację.

toyota?bmw w Łomży? byłoby super.

a może dopalacze z opcją ćpania na miejscu hehe.......

ludzie propopnuje nie wypowiadac sie na temat psow rasy bull jezeli nie macie o tym zielonego pojecia!!!!! ja jestem posiadaczem takeigo psa od 8 lat i powiem tak ze nie zamienilbym go na zadna inna rase, aczkolwiek 90 % spoleczenstwa nie powinno nawet myslec o takich psach bo zrobicie krzywde i zwierzeciu i sobie , nie bede sie dalej zglebial i podawal argumentow bo i tak jest to bez sensu!!!!!

powiem tylko zastanow sie!! albo zacznij od np. buldoga francuskiego, poznasz troche temperament takich pasow

jezeli jest w domu male dziecko to odradzam stanowczo owczarki niemieckie

[color=red][size=18]Zapraszamy na serwery FragCs[/size][/color]

[color=red]FragCs[FFA][/color]

[color=orange]» IP: 91.203.133.32:27036
» Rodzaj: NS-Steam
» Typ: FFA
» Sloty: 12
» Kontakt z Head Adminami:gg 4.fun 7204853 Lukiego 10514806
» Lokalizacja serwera: Gdańsk
» Up Time: 24/7 - Czasem zdarzają się przerwy techniczne[/color]
» [color=yellow]Forum serwera:[/color] [color=cyan][URL=www.fragcs.czo.pl]www.fragcs.czo.pl[/URL] [/color]

[color=red]FragCs[4.fun][/color]

[color=orange]» IP: 91.203.133.21:27023
» Rodzaj: NS-steam
» Typ: 4.fun
» Sloty: 12
» Kontakt z Head Adminami:gg 4.fun 7204853 Lukiego 10514806

[color=red]FragCs[FFA2][/color]

[color=orange]» IP:91.203.133.57:27017
» Rodzaj: NS-steam
» Typ: FFA
» Sloty: 16
» Kontakt z Head Adminem: -------

haaa dobre

2L łomżyńSkich SIKóW.dziękuje

Witam. Na Ks. Anny albo Janusza na przeciwko hali sportowej byl Kebab z zajebistym miesem.

Gdzie teraz jest ten kebab albo gdzie jest takie mieso ciete maszynka w plastrach.Szukam tylko takiego jak tamci mieli bo innego nie moge zjesc!

Pomocy

na lipowej tak ciete podobnie ; ] inne mieso chyba tylko albo nawet to samo

Witam. Gdzie mogę kupić takie przesuwane drzwi do pokoju najlepiej z zamkiem, w Łomży?? Kiedys pamiętam rodzice kupowali juz takie i byly nawet z montazem ale nikt juz nie pamieta gdzie to bylo.

nar

2:1 w plecy ;/

Drogo ;) pływanie sobie statkiem po kanale Augustowskim 30zł od osoby i można nawet ognisko zrobić na większym statku ;) a u nas co można zwiedzić ? pływać po narwi i się najebac i naćpać z dopalaczami.srom ? ahh no sponsorów to dorwali a na plakacie zamiast tego statku to walili jakieś samochodziki hehe dobre ;) ale każdy lubi co innego.

w Da grasso pizza sie pogorszyla....

Szukam dobrego zakladu ktory zrobi mi szafe do sypialni na cala sciane z lustrami i drzwiami przesuwanymi. Gdzie? Jak szybko? Za ile ?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie
" Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca"
"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Savana

A mnie się wydaje ze najlepsza jest w Biedronce mrożona......

Tak poważnie moim zdaniem to DaGrasso i Cztery Pory Roku ( w zależnosci kto zrobi to chyba ktoś tam z kucharzy strasznie na składnikach oszczędza i czasem jest super a czasem do d.... )

Od roku jestem na stażu i od roku wysyłam cv i listy motywacyjne do różnych frim. Studiuję zaocznie, prace na komputerze itp mam obcykaną w małym palcu, CV perfekt, List motywacyjny też, na rozmowe chodzę elegancko ubrana, wiem wszystko o firmie, odpowiadam dokładnie na pytania, a gdy dochodzi do pytania "ile by chciała Pani zarabiać" to w żadnen sposób nie wykręcisz się z niego chcą konkretnej kwoty. Inny przykład, wogóle nie czytają CV, na rozmowie kwalifikacyjnej dowiaduję się, że nie miał czasu przeczytać i niestety nie może mi zaoferować pracy gdyż studiuję zaocznie i mam wykształcenie wyższe, do tego robię mgr i nie wie czy zostanę w Jego firmie dłużej. W Łomży mało kto podchodzi do rozmowy profesionalnie, także pracodawcy też nie umieją obchodzić się z potencjalnym pracownikiem.

nie dotyczy identyczna kotka chodziła dziś około godziny 12 koło piekarni na Zawadach. Proponuję wywiescic kilka ogłoszeń na słupach w tej okolicy.
Niestety tu jest pełno kotów i nikt raczej nie zwraca uwagi jeśli koło domu kręci się jeden więcej. Jakbym ją jutro zobaczyła to na pewno ją złapię, może się przybłąka do moich kotów.

Sarama

marcingo1 ty pustaku ;PP nie wypowiadaj się jak nie masz nic do powiedzenia.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org