Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
osiem dych na karku i przytomniak. |
jak to nie z lomzy to po jaki h*j zakladasz temat ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: osiem dych na karku i przytomniak. |
to se zęby wstaw
|
|
to pij bialostockie siki z dodatkiem sledzi ;P
|
|
A ja nie polecam zastrzyków antykoncepcyjnych. Po jaką cholerę kaleczyć psa i wstrzykiwać mu diabelską dawkę hormonów (do tego: ropomacicze - bardzo często i zwykle śmierć suki). Jak masz hodowlę, nie sterylizuj, jeno uważaj 2 razy do roku. Jeżeli nie masz hodowli, to nie mnóż szczeniaków. Schroniska są przepełnione. Jeżeli natomiast masz "hodowlę" i sprzedajesz yorki, shintzu, czy inne pekińczyki po "rodowodowych rodzicach" to sp...laj po trzykroć i na pohybel Tobie i Twojej rozmnażalni... Pozdrawiam.
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Każdy stolarz.
|
|
Witam mam do was pytanie , może ktoś z was wie czy chcąc wyrobić sobie paszport trzeba się stawić osobiście czy może to zrobić ktoś za mnie np: zanieść wypełnione przezemnie podanie. Ja niestety osobiście nie mogę tego zrobić gdyż pracuję poza miastem i nie mam czasu stawić się osobiście . Drugie pytanie ile od momentu zaniesienia wniosku trzeba czekać na gotowy paszport . Był bym wdzięczny za udzielenie mi odpowiedzi na ten temat. Pozdrawiam
|
|
hehe desperados no nie ma co... o mój bosze dziewczynko z zapałkami.. może jeszcze podaj jak ów wybranek ma wyglądać a i jeszcze jaki sprzęt ma mieć..może kadilak? „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
mogła dać ogłoszenie :P ostatnio dużo się takich pojawia w szczególności przed studniówkami widać że dziewczyna pierwszy raz na naszym forum :P inaczej chyba nigdy by czegoś takiego nie napisała "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Jestem debilem ktory klika w kazdy link!
|
|
Każdy sposób jest dobry aby kogoś poznać ;) dajcie Jej spokój !
|
|
ale to napewno tego psa widzialas czy sobie tylko zartujesz
|
|
Hehe, zakładam się o 100 zeta, że autorką jest ta sama dziewczyna co poprzedniego tematu o weselu- chce odwrócić uwagę, żeby po niej nie jechali w tamtym temacie, a zaczęli jechać w tym :) - - Autor: misiaczek1987 (---.elomza.pl) Data: 17-08-09 17:43 Hej.Fajna dziewczyna szuka (...) Jakby była fajna to chłopacy by do niej lgnęli i nie musiałaby ośmieszać się na forum łomżyńskim takimi anonsami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie jestem tą samą dziewczyną nawet nie wiem o kim/o czym piszesz.....
|
|
slusznie <>
|
|
tak jak w temacie, potrzeby jest mi kontakt do gastrologa z lomzy, ewentualnie jakies opinie itp
|
|
to daj więcej info:P akurat łapie się ze względu na wiek:P
|
|
byl na dworcu jestem pewna
|
|
Szukam jakiegoś dobrego diabetologa w Łomży
|
|
wie ktos moze z jakiej innej piosenki jest poczatek , chodzi mi o te ragga
|
|
Ale te ludzie głupie...
|
|
JP :) Ty to lepiej nic niemów:) pogadamy wieczorem:) nie nio w Łomży dobrego sklepu brakuje..lepsze Centrum Handlowego.gdzie wszystko by sie znalazło.. dobrego Kina...
|
|
pies był na smyczy
|
|
dobrego psychiatry
|
|
Przydałaby sie galeria typu Galeria Biała czy Alfa i większość wspomnianych lokali już by była :) „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
co do ręcznego to wcale go nie uzywam, jedynie na placu się przyda, wlasnie tak niedowierzalam, co bakari pisze, ale faktycznie jakby zabraklo paliwa ot checa by była..
|
|
monika zamiast przejrzec fora -zadajesz glupie pytania ,tydzien temu byla dyskusja! Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Gość beknie i to ostro , szkoda tylko ,że pies musiał zginąć i właścicielka przecierpi to . Jeżeli to jest prawda możesz oprócz blach podać wszystko co widziałaś , każdy znak charakterystyczny ,żeby na ulicy można było uważać na psychola . Niech w Łomży będzie morderca do końca piętnowany za swój czyn .
|
|
było niepić !
|
|
dobra nie mowie juz nic bo sie rozplaczesz:) Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |