Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Niemiecki Jugendamt chce odebrania dzieci rodzinie z Bytomia! |
Co sądzicie o odbitkach z rossmana w formacie 10:15?? nie ucinają zdjęć? nie ma białych pasków, plam czy kropek?? kusi mnie cena jaka proponuje rossman. Szukałam troche w necie na ten temat ale opinie są bardzo podzielone i nie znalazłam żadnej dotyczącej naszego łomżyńskiego rossmana.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Niemiecki Jugendamt chce odebrania dzieci rodzinie z Bytomia! |
prawda jest taka, że została już Nam tylko walka o baraże :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Robiłam raz i nie ma porównania do labu u fotografa. Mogę tylko powiedzieć tak: Radość spowodowana niską ceną trwa krócej, niż rozgoryczenie spowodowane niską jakością. Jeśli zależy wam na cenie, to kiedyś znalazłam na allegro pakiety cenowo dużo tańsze z możliwością odbioru u fotografa w Łomży. Tylko trzeba zamawiać jednorazowo większą ilość odbitek.
|
|
ZAARA bawisz sie w inteligętna czy jak, bo po wczesniejszym poscie ze swoim sklepem ubran dla kobiet w ciązy i kosmetykami to nie widac zebys błyskała mądrością ;]
|
|
Witam.Proszę o sprostowanie co się Pani/Panu nie podobało w pracy wymienionych tzw.okropnych zespołów.Manager jednego z nich
|
|
miało być benzyny lub gazu taka mała poprawka;)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Daj se spokuj powinnaś się cieszyć że ktoś docenił pozytywnie ten twój kolaż i go wykorzystał . „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
tak oczywiscie a do tego mam yorka i lubie rozowy, a i zapomnialam że blondynką tez jestem
|
|
Głowa do góry młoda osoba także ma szanse znaleść pracę, wystarczy wziąść wszystko w swoje ręce znaleźć ; wziąć nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
jestem chętny na to imprezę , tak wiec brakuje 39 osób :)
|
|
witam.ciekawią mnie te kredyty mieszkaniowe,których udzielają banki na 30 lat i rata wynosi ok 300-400 zł miesięcznie(kwota 80000-90000 zł).czy to naprawdę tak jest czy ' dają do tego jeszcze jakieś haczyki'?
|
|
Bardzo prawdopodobne jest że ktoś przeportował 6 na mda III. Sam nie dawno wrzucałem 6.1 (!) do starszego sprzętu, trzeba tylko poszukać ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |