Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto jaki jest guru PIS-u |
turboneta Trochę się to wszystko skomplikowało. Liczyłem się z ewentualnymi przesunięciami w terminach, ale takich jaj to się nie spodziewałem. Teraz muszę tylko cierpliwie czekać.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto jaki jest guru PIS-u |
Treść jest ukryta
|
|
dokładnie lgaa kiedy planujesz ?
|
|
No tak najlepiej w tym miesiącu "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
maxivet w nowogrodzie polecam
|
|
jesli bylaby to wspomaniana wcześniej sephora to ryzykujesz niewiele bo jako kobieta moge Ci powiedzieć że w Łomży nie ma gdzie kupić kosmetyków rossman to nie sklep z kosmetykami jakich oczekują kobiety, sama lepsze zakupy robię w Białym, ceny w takim sklepie tez nie są z kosmosu a produkty konkretne i dobre, jesli ktos chce taki produkt to uwież ze nie kupi go w necie nawet po wypróbowaniu w sklepie bo to nie to samo Pewniejszy biznes to tak jak sam napisales sklep z odzieża ciążową bo to zawsze bedzie potrzebne a kobiety również w ciąży chca ladnie i elegancko wyglądać sklep kulturystyczny - w Łomży są miejsca gdzie można nabyć odzywki (jesli o to Ci chodzi) a takie zeczy njczesciej kupuje sie pzrez neta bo w sklepach sa drogie. Taki sklep miałby ograniczoną grupe klientów gdyż nie każdy mężczyzna czy kobieta stosuje takie odzywki czy co tak jeszcze innego maja natomiast kazda kobieta w ciazy potrzebuje ciuchów odpowiednich do stanu w jakim się znajduje :)))) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
czy ja do ciebie pisalem? kolegow szukasz w następnym poscie idiotko?
|
|
Ja z kolei polecam "4łapy" na Hipokratesa, moja sunia po zabiegu b. szybko wrociła do zdrowia i sił. Opieka jest b. dobra i fachowa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |