piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
oto jaki jest guru PIS-u

turboneta
Trochę się to wszystko skomplikowało. Liczyłem się z ewentualnymi przesunięciami w terminach, ale takich jaj to się nie spodziewałem. Teraz muszę tylko cierpliwie czekać.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: oto jaki jest guru PIS-u

Treść jest ukryta

dokładnie lgaa kiedy planujesz ?

No tak najlepiej w tym miesiącu

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

maxivet w nowogrodzie polecam

jesli bylaby to wspomaniana wcześniej sephora to ryzykujesz niewiele bo jako kobieta moge Ci powiedzieć że w Łomży nie ma gdzie kupić kosmetyków rossman to nie sklep z kosmetykami jakich oczekują kobiety, sama lepsze zakupy robię w Białym, ceny w takim sklepie tez nie są z kosmosu a produkty konkretne i dobre, jesli ktos chce taki produkt to uwież ze nie kupi go w necie nawet po wypróbowaniu w sklepie bo to nie to samo

Pewniejszy biznes to tak jak sam napisales sklep z odzieża ciążową bo to zawsze bedzie potrzebne a kobiety również w ciąży chca ladnie i elegancko wyglądać

sklep kulturystyczny - w Łomży są miejsca gdzie można nabyć odzywki (jesli o to Ci chodzi) a takie zeczy njczesciej kupuje sie pzrez neta bo w sklepach sa drogie. Taki sklep miałby ograniczoną grupe klientów gdyż nie każdy mężczyzna czy kobieta stosuje takie odzywki czy co tak jeszcze innego maja natomiast kazda kobieta w ciazy potrzebuje ciuchów odpowiednich do stanu w jakim się znajduje :))))

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

czy ja do ciebie pisalem? kolegow szukasz w następnym poscie idiotko?

Ja z kolei polecam "4łapy" na Hipokratesa, moja sunia po zabiegu b. szybko wrociła do zdrowia i sił. Opieka jest b. dobra i fachowa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org