piątek, 28 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PURPURATY - NERWOWE LUDZISKA

czesio ten "ktoś" to pewnie Ty ..hmm??
a jak sie zajaralo to nie wiadomo.. a znajac zycie to juz 1000.. wersji jest na ten temat heh.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PURPURATY - NERWOWE LUDZISKA

Nie wiem, czy można przewidzieć reakcję danego organizmu po oddaniu krwi. Różnie ludzie reagują. Podejrzewam, że większość ludzi czuje się normalnie, jednak historia zna przypadki chwilowych zasłabnięć. Ja nigdy nie narzekałem ;)
A co do piwka - to nie zrobi to żadnej różnicy czy napijesz się go zaraz po oddaniu krwi, za pare godzin czy następnego dnia. Jakby nie patrzeć to ubyło Ci 0,5 litra krwi, 10% tego co masz w sobie i z dnia na dzień Ci jej nie przybędzie. Żadnych przeciwskazań nigdy nie słyszałem, że nie można spożywać alko po kłuciu więc... czemu sobie go odmawiać ;) A dla pewności warto zapytać na miejscu.

i wkoncu wyralismy jak myslicie co bedzie z irlandia i słowenia??

turboneta ja też zacząłem zabawę w policjanta w lutym i do tej pory siedzę w domu. Ale na badania się jeszcze załapałem.

ale sport niczego sobie
nie ma co się czepiać

Nie słuchaj ich. Zeby byc zatrodnionym jako pracownik firmy ochroniarskiej na pełnym etacie musisz posiadać licencje I stopnia lub II stopnia. Majac licencje II stopnia możesz starac sie o stanowisko dowódcy grupy, pisac plany ochrony dla budynków i robic jeszcze kilka rzeczy zwiazanych typowo z praca biurową (ale jak juz wypracujesz jakiś staż w firmie). Posiadając licencje I stopnia jestes zwykłm ochroniarzem, postawią ciebie na jakimś obiekcie i bedziesz oglądał TV sprawdzał przepustki. Jak masz wygląd (ochroniarza) to w któryms momęcie szef zrobi ci pozwolenie na broń służbową, obiektową. Następnie zostaniesz przeniesiony do grupy interwencyjnej lub konwoju, ale od czasu do czasy trafisz tez na Statoil w ramach treningu.
To co tu pisza niektórzy o pracy bez licencji to tez prawda ale oni sa zatrodnieni na umowe zlecenie i najczesciej stoją w Biedronkach i Stokrotkach lub festynach, a do tego mają 0 (słownie) zero perspektyw na przyszłość.

Witam gdzie najlepiej jest przekłuć c i p k ę ? w którym salonie kosmetycznym - oczywiście najlepiej jak by była tam obsługa damska ;)

no w tym wypadku sam wykorzystywałeś czyjeś zdjęcia do swoich potrzeb więc jak Ty bierzesz czyjeś jest ok, ale jak ktoś Twoje to co innego?

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

awaria telewimu , czsem tak bywa

Treść jest ukryta

zle zrozumiales - skad niby ja bym miala wiedziec ze to pirat? komputery nie naleza do moich zainteresowan. na pewno nie mialam na celu chwalenia sie bo to dla mnie zaden powod do szpanu. a ty mnie nie strasz najazdami bo zawioze kompa na wies :P

czy ktos tu pyta o opinie na temat montazu? nie zrozumiales watku?

dzięki halina może jeszcze jakieś inne propozycje? Najbardziej interesuje mnie koszt lakierowania całego samochodu. Mam do malowania co prawda 6 elementów i gośc zaśpiewał mi 2 tysiaki, więc sobie pomyślałem że może cały bym pomalował?

czuje sie tu zastraszana juz sie nie odezwe :P

wezcie juz wyluzujcie, gorzej ode mnie przezywacie - ja juz sie z tym pogodzilam nie ma o czym mowic
Dran: po pierwsze chodzilo mi o orginaly moich zdjec a nie tych z netu, po drugie nic sobie nie roszcze, po 3 wez juz zejdz ze mnie bo juz przestaje mnie to bawic

Jaka strona taka drużyna... weź sobie ją schowaj do kieszeni...

lks.4lomza.pl chociaż jakoś wygląda mimo zaniedbania....

wiem że to nie wyczyn zrobić taką strone chodzi mi o lomza.futbolowo.pl ale zła nie jest. Proszę promujcie, a będzie lepsza, czas pokaże. Dziekuje za wejścia

PS: Poszukujemy redaktorów.

"Ja jestem wolny,
mam swoje zdanie,
to czego pragnę to świat bez granic."
Chocolate Spoon

Treść jest ukryta

Prezydent jest miłosierny i dobroduszny ale tylko dla swoich ludzi i biskupa. Facet bez ikry żeby nie powiedzieć bez jaj.

AdminAdmina Ty tępaku. Nie znasz Diadema to sie nie wypowiadaj na jego temat kim jest. Jedyną osobą na poziomie Jasia śmietany jaka zauważyłem jesteś Ty wiec tez sie tak nie wyrywaj tutaj. zazdrość Cie z żera? walisz sobie gruche myślac o tym że też mógłbyś miec własny sklep? ale niestety.. nie dla psa kiełbasa. ogarnij sie i nie rob z siebie pajaca

Takos

Treść jest ukryta

najtaniej masz w orange free na karte ;p ps gdzie chcesz tego neta to moze ci kanal na wifi odstapie ;po

Takos

zdjęcia słabe jakościowo, ja osobiście nie polecam rossmana

mam znajomego który z orange placi za neta okolo 70zł a przez prawie rok nie moze sie z internetem polączyc
orange kaze placic i mówią ze trzeba poczekać zgłoszą do centrali i bedzie dzialas i tak juz rok

ja mam w domu z ery place 49zł i teraz to bym go za darmo nie chciała nie dosc ze zamula kompa to jeszcze wlecze sie tak ze szlag człowieka trafia

Takos

to moze ciebie stępimy co?

tak moje pomysły to sephora i sklep z odzieżą ciążową bo TEGO W ŁOMŻY NIE MA a przydałoby się

może nie błyskam ale inteligentna jestem

ty ani nie błyskasz ani nie jesteś inteligentny bo poza swoim zdaniem nic innego nie widzisz a nie tyko ty tu jesteś i nie tylko ty masz prawo wypowiedzi, chcesz krytykować? naucz sie też krytykę przyjąć

niech na sobie zaoszczedzi...

Czy ktoś widział w naszych sklepach dywany z motywem zebry, tygrysa? A może polecacie szukać gdzieś indziej?

rudy błazen z druhem

Do kandydadtów KWP Gdańsk
Ostatnim etapem jaki zaliczycie w tym roku będzie multiselect, gdyż ABO w najblizszym czasie nikomu nie sprawdzą.Dopiero gdy Komendant wyznaczy limit przyjęć na 2010r. ten etap rekrutacji ruszy ponownie.
Jednym słowem to jest paranoja.Większość z Nas będzie musiała powtarzać etapy ze względu na ich ważność.Pozdrawiam wytrwałych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org