Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
oto nekrolog ktory w gazecie zamiescil min kultury Bogdan zdrojewski - |
ze ja zrobilam kolaz z moim zdjeciami a on go ukradl :(
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: oto nekrolog ktory w gazecie zamiescil min kultury Bogdan zdrojewski - |
No tak, sama wykorzystalas zdjecia zapewne nie pytajac autora o zgode, ale masz pretensje, ze ktos wykorzystal Twoje... Czyli nie badz hipokrytka, jak ktos ukradl Twoje, to znaczy ze Ty ukradlas czyjes... Moze ten ktos tez nie wiedzial, ze narusza regulamin, ot znalazl sobie zdjecie, to uzyl. Ciekawe, czemu zakladasz, ze Ty nie wiedzialas, ale ktos to na pewno wiedzial... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
czy pytałaś autora zdjęć Dody, Joli czy możesz je wykorzystać? Bo jeśli nie to także złamałaś prawo.
|
|
a to czy zartowalas, to juz moga wyjasnic :P Nie wiem czy wiesz, ale jesli ktos zglosi podejrzenie popelnienia przestepstwa, to nawet jakby im sie bardzo nie chcialo, to maja obowiazek zareagowac... Wiec teraz lepiej badz bardzo mila dla wszystkich na forum, bo ktos moze sie okazac zyczliwy :P A taki post starczylby na pewno jako podstawa podejrzenia. Zabawne, ze mowi sie o tym od dlugiego czasu, a co raz na tym forum, ktos wpada na genialny pomysl pochwalic sie piractwem przed kazdym kto odpali forum... To tak dla adrenaliny, czy jak? :P Opamietajcie sie ludzie... nie jestescie tacy anonimowi jak myslicie. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nich cie ch[]j ale montaż , ja bym założył sprawę w sadzie i żądał odszkodowania no powiedzmy 1 milion dolarów, a propos ile chcesz za te rękawiczki , mam jeszcze tylko jedno pytanie czemu nie wystawiłaś fotki na World Press Photo ??? toć to 1 miejsce
|
|
halina a ile zapłaciłaś ?
|
|
W teorii i praktyce może posiadać ten system na kompie i to za darmo przez rok :) o ile jest to wersja Windows 7 RC nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
też mi zdjęcie...;/
|
|
Subway wcale nie potrzebuje dużej przestrzeni :P w USA był bardzo mały :)
|
|
jezeli szaolin to ka**ut , to ***** szacunek dla ciebie hahahhaha ja p*erdole czlowieku ty sie ogarnij cale miasto z ciebie kona , slyszalem twoje opowiesci chlopakow z olsztyna haha typu : ka**ut wchodzi do klubu to ochroniarze od razu na wejsciu ka**ut tylko dymow nie rob ziomek hahahahaha , ogarnij sieeeeeeeeeee !!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Windows 7 wychodzi dopiero 22 października. Przy zakupie teraz PC/laptopa z vista można go później aktywować do Windows 7 - trzeba sprawdzać na stronie producentów lapków Tak to wygląda : * Windows Vista® Home Premium - Windows 7® Home Premium; * Windows Vista® Business - Windows 7® Professional; * Windows Vista® Ultimate - Windows 7® Ultimate. Czyli wcześniejsze lapki z Vistą Basic nie wchodzą w rachubę
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |