Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
odsłonięto pomnik katastrofy. ujmujący |
Nie ma nic za darmo. Niech robią.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: odsłonięto pomnik katastrofy. ujmujący |
może AMADEUS hotel za pół ceny dla gośći
|
|
Kosztorys GDDKiA opiewał na ok. 900 mln zł, najtańsza oferta to 675 mln. Obecnie każdy duży przetarg drogowy rozstrzygany jest dużo poniżej szacunków. Jednym słowem dobre czasy na budowę dróg.
|
|
A co myslicie o Gromadzie? Byl tam ktos na weselu?
|
|
Mogę jutro rano oddać. Mam 0 Rh -
|
|
mysle ze Fadom,Labirynt, Zacisze sa to najlepsze opcje jesli chodzi o hotele w Łomzy i okolicy ;))))
|
|
Tak śledzie małymi kroczkami budują sobie ViaBaltice - dwupasmówka do Jeżewa, obwodnica Zambrowa... za parę lat będzie krakanie po co budować nową autostradę jak "już" jest gotowa. Wystarczy tylko nazwać ją ViaBaltica. A my jedynie umiemy się kłócić.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co do twoich wyliczen JP chyba nie wziąłes pod uwage Mostu na narwii który raczej tani nie będzie... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
light masz racje plytki czlowieku to nie uganda... to lomza ! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
zemej a jakiego rodzaju pracy szukasz? Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
hmm a po co? ja zanioslam normalnie do formatu tylko ze chcialam odrazu 7
|
|
nieprawda - bardzo dobrze ze robi sonde, a nawet trzeba pogratulowac pomyslu bo najtanszym kosztem poznal opinie przyszlych klientow
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jakis dobry rap schoop
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
błonę Ci mogę przekłuć haha
|
|
Która szkoła daje darmowe karnety na siłownię , przy zapisie bo obiło mi się o uszy i czy to nie ściema?
|
|
"Korona".Są tam 2 sale weselne i hotel.
|
|
do purzeczko żeby się dostać musisz być rencistą lub emerytem
|
|
Na Fadomie byłem na weselu sala do bani .Na jednej z kilkoma słupami do tańczenia,na drugiej jedzenie.Porażka ścisk i gorąco.Jedzenie średnie jak na Łomżę.Swoje wesele miałem w koronie .Jedzenie w porządku,sala bardzo duża.Natomiast pokoje są ale nie właściciela restauracji tylko właściciela budynku.W Zbyszku też byłem na weselu i szczerze powiem że przereklamowane miejsce.Jedzenie bardzo przeciętne i nieduża sala.Scisk totalny jeżeli chodzi o miejsce jako miejsce to jest ładna okolica,rzeka,skansen itp. Trzeba zwrócić uwagę natomiast na jedną rzecz a mianowicie w niektórych lokalach podają że mogą zrobić wesele na np.160 osób b oklient tak potrzebuje natomiast fizycznie na sali można zmieścić max 120 osób.Byłem na takich weselach właśnie na Fadomie i w Zbyszku.No i co oferują w ramach opłaty za talerzyk bo różnice są bardzo duże i niema co porównywać ceny do ceny tylko trzeba patrzeć co jest wliczone w jakiej ilości oraz jakości. Osobiście uważam za najlepszą salę na dzień dzisiejszy to Retro. Unikalny klimat ,sale bardzo duże i dobrze wentylowane oraz bardzo dobre jedzenie.Natomiast wybór należy zawsze do tego kto płaci.Sprawa wyglądu sali to rzecz gustu. Trzy rzeczy które muszą być spełnione aby wesele było udane: 1.Dobre jedzenie 2.Dobra kapela 3.Przestronna i z dobrą wentylacją sala
|
|
z bielizną.tak jak wcześniej pisałam,zwykłą,elegancką i seksowną.stroje,komplety itp.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
nie warto lipa malo placi duzo godzin tylko niedziela wolna nizsza pensja od sredniej krajowej "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
List motywacyjny to podstawa razem z cv. Poza tym można również zajrzeć do poniedziałkowej wyborczej , tam jest dodatek PRACA w woj. podlaskim do Mariusz_26: skoro nie możesz wysłać maila to może podjedź do nich. W nagłówku maila masz nazwę firmy. wystarczy wpisać w google http://szczegoly.pkt.pl/banachmeble_banach_g_946f2d34e52a3dce21b64d6c6ccb863c.html
|
|
Dran, ty chyba dawno nie byłeś w UP, ogłoszenia owszem są na tablicach na parterze, ale nie chodzi się jak kiedyś po pokojach, masz stanowiskowyznaczona od razu jak się rejestrujesz do którego masz się zgłosić z podpisem listy, czy też zapytaniem o ofertę. co do ogłoszeń pojawiających się na 4lomza, fakt pełno ofert budowlanych ale co z tego, jak łomżyńskie "cwaniaczki" grosze oferuję, większość to praca w stolicy i okolicach za 6zł/h, to tego nie płacą za czas dojazdu, ale ty musisz dołożyć do paliwa, nocleg zapewniają - zazwyczaj na budowie, tylko weź ze sobą materac do spania, doliczcie sobie jeszcze to co wydacie na żarcie. super perspektywy. Bym zapomniał do tego musisz być świetnym fachowcem, z udokumentowanym stażem pracy, bo takich do przyuczenia to już mają.
|
|
Ktoscik no to Cie zmartwie, sala na Fadomie jest swiezo po remoncie i fakt sa filary i po jednej stronie sa stoly, a troche dalej sie bawisz, chyba ze wesele powyzej 150 wtedy na drugiej sali jest. I jedzenie maja bardzo dobre :) I cenowo tez przystepnie i idzie sie ze wszystkim dogadac. Wiadomo, ze kazdy chwali swoje wesele i w ogole. A mi się w Retro osobiscie nie podobalo, bylam rok temu i siedzielismy w stolikach 6 osobowych - masakra, do bawienia sie inna sala, no jedzenie bylo dobre nie narzekalam na to i wystroj tez spox. Aha, i na Fadomie na 120 jest wystarczajaco miejsca...
|
|
oj szkoda.. ja tez mam 16 lat i chcialabym oddac krew ;/ i nie dla jakiejs tam czeklady tylko zeby ludziom pomoc.. a za zgoda rodzicow nie mozna??.. ee
|
|
Wszystkich zdrowych i chętnych zapraszamy do oddania krwi 19.08.2009 w Łomży przy Poznańskiej 156 (Urząd Celny w Łomży) w godz 9-16. Przyłączcie się do akcji "Oddaj krew ze Służbą Celną" Zapraszamy
|
|
oto co pisze mariusz_26 na ofertę pracy Autor: mariusz_26 (---.elomza.pl) Data: 12-08-09 22:39 nie warto lipa malo placi duzo godzin tylko niedziela wolna nizsza pensja od sredniej krajowej Wam się wciąż wydaje, że znajdziecie pracę lżejszą od spania za duże pieniądze , nie mając Żadnego doświadczenia. Czas skończyć marzenia i pomysleć o zdobywaniu doświadczenia niestety często ciężką pracą.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a.l No fakt, dawno nie bylem. Stanowisko gdzie zglaszasz sie po podpis to jedno, ale nie pamietam juz czy to bylo na parterze, czy na pietrze (chyba na tym pietrze gdzie pokoj w ktorym sie rejestrujesz), byly wywieszone ze 2-3 tablice w takim korytarzyku, z numerami i trescia ogloszen. Jak byles zarejestrowany i pasowalo Ci ktores ogloszenie, to mozna bylo zajsc do pokoju obok i poprosic o dane firmy. Az tak duzo sie pozmienialo? Zreszta nie pamietam, czy to nie sa te same oferty, ktore publikuja w necie.
|
|
proszę napiszcie coś o gromadzie to ten hotel koło muszli, przy rondzie?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Patrzyłem przed chwilą, ale chyba po prostu nie ma takiej opcji. Wyświetla na biało ;(
|
|
jak ci zapierdole bolca to odrazu przebita syfiarko :)))
|
|
ja hcialem pszestawic zegarek i za mocno fskazuwke pociaglem Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
nieee bo myslalam ze to oczywiste skoro ja na nich jestem
|
|
weź nie ******* bejbe :))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Prawda, nie przewidziałem również faktu że DJ umie grać na akordeonie:) heh "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
sama je zmontowalas ale ciebie na nich niema :))) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
plac za co uzywasz a nie piraty instalujesz , landrinnes , dzwonie po słuzby..... nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nauka jazdy ,,jakubek'' i to nie ściema.
|
|
Chcesz być redaktorem? Kontakt: damian@idealan.pl
|
|
Landriness nie przejmuj sie to forum tak ma :/ zawsze mozesz napisac do tamtej osoby i ją z lekka postraszyc ze zgłosisz to do allegro itp jesli to nie jest użytkownik zaznajomiony z tym wszystkim to przestraszy sie i zmieni fotki
|
|
ja mam mase plyt mozemy sie dogadac pisz na doctorr2@wp.pl
|
|
ostatno myłem na myjni aga na sikorskiego, bardzo ładni zrobili, co do ceny to rozmawiaj indywidualnie,
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja nie narzekam, owszem zdjęcia są ciut mniejsze ok 1cm ale jakość nie była zła,
|
|
komis Sympatia na krótkiej.
|
|
Brawo dla Sadu!!!!! Pan Prezydent chyba myslal nie o rozsadnym wydawaniu funduszy, lecz o ewntualnych podwyzkach dla swoich, hehehehe
|
|
Witam. Jestem już po testach w MS w Gdańsku i mam jedno pytanko :) Mianowicie niewiem jak to się stało ale 2 razy z rzędu nacinsełem dalej na kompie i nie przeczytałem instrukcji do tych pomieszanych wyrazów. Ale obrałem taktyke że do tych 3 początkowych wyrazów trzeba było dobrać te z góry. No i pytanko czy dobrze układałem gdy kładłem je w prawą stronę od wyrazy początkowego i czy wszystkie zdania miały się kończyć na kropce bo u mnie w były tylko takie wyrazy z "." na końcu. No i czy to zad. ma dużą wartość jeśli pozostałe poszły mi myślę że dobrze. pozdrawiam
|
|
Odbitki z Rossmanna są podobnej jakości jak te z punkcików naszych łomżyńskich fotolabów, a tańsze od konkurencji. To im najbardziej nie podoba się jakość, barwa, widzą plamy u konkurencji, a najlepiej jakby zamknąć fotopunkt Rossmanna. Tak jak pisano wyżej, jak ktoś robi w formacie 4:3 to przed oddaniem bez kłopotu można samemu na komputerze zmienić ten format na 3:2. Standardowy papier nie pasuje, teraz to chyba Fuji, to wybierz papier lux. Zrób zdjęcia i oddaj do wywołania, samo ocenisz to niewiele kosztuje, ludzie od lat noszą i nie narzekają. Zawsze można krytykować, ale w ten sam sposób ludzie wywołujący zdjęcia w warszawskich zawodowych studiach na papierze profi, gdzie każda odbitka minutę oglądana jak trzeba ma indywidualną korektę, tak samo mogą naśmiewać się z łomżyńskich fotolabów tłoczących masówkę. http://www.rossmann.com.pl/pl/fotografia/fotografia-cyfrowa/foto-wskazowki
|
|
Ale tam jest że twój ulubiony klub to REAL MADRYT a nie ŁKS. No to jak to jestw końcu?
|
|
Cześć :) Mam roczną suczkę, którą trzeba wysterylizować, tylko nie wiem do którego weterynarza się z tym zgłosić. Może macie jakieś propozycje? Dobre rady? :) rudy błazen z druhem
|
|
WSTYD-po prostu WIELKI WSTYD dla Lomzy!!!!!! zeby chciec tak oszczedzac-na tych ktorych los juz i tak nie oszczedzil!!! i jeszcze po sadach trzeba sie ciagac-a to tez wydawanie pieniedzy-ale to juz naszych wlodarzy nie martwi-w koncu to nie ich pieniadze!!!
|
|
Kupiłem dysk w Simmtechu na dwornej był zepsuty, oddałem na gwarancje. dali nowy rzekomo, ale tez nie działał, dostałem trzeci i tez nie jest sprawny. Kiedy chciałem zwrócić dysk i odzyskać pieniądze serwisant go uszkodził mechanicznie gdyż zostawiłem dysk na dole w serwisie i obydwaj panowie stwierdzili ze to ja uszkodziłem ten dysk, a oglądałem czy nie jest uszkodzony przed oddaniem. W ten sposób pozbawiono mnie i gwarancji i pieniędzy. Po chamsku ale cóż. Nie polecam tego sklepu, a serwisu tym bardziej.
|
|
a kiedy siebie wysterylizujesz? rudy błazen z druhem
|
|
sklep kulturystyczny najlepsze rozwiazanie, nie jakies kosmetyki Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
siebie nie muszę .. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
na allegro... Ceny sa nawet mniejsze niz w sklepie lacznie z wysylka. Wiem bo sama sie rozgladalam. Wpisz cene jaka max mozesz dac i dobrze poszukaj ;)
|
|
Polecam Dr Leończaka . Bardzo dobry fachowiec.Leczę u niego swoje zwierzaczki.
|
|
Możesz zrobic sklep z np. fajkami wodnymi i smakami i wypożyczać je za kase i dowod w zastaw. Czegos takiego nie ma w lomzy choc wiem ze to nie Egipt to mysle ze to dobry pomysl, w innych miastach takie lokale zdobyly popularnosc.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Zal celowy żal...zero entuzjazmu...
|
|
Gdzie w Łomży mogę zamówić lustro łazienkowe na wymiar, najlepiej z ładną ramką alu, Może ktoś zamawial i wie co , gdzie i jak najlepiej
|
|
Jahwe wykorzystywanie osób publicznych w reklamie marketingowej nie jest legalne . Pamiętasz sprawę z Żurawskim jak TP wykorzystała jego wizerunek w reklamie na billboardzie , bez pytania i zgody :D? poszedł z tym do sądu i wygrał :) Landriness dobrze że żałujesz na drugi raz nie pisz bzdur i nie licz na to ,że zawsze twój tok myślenia będzie oklaskiwany jak w tym wypadku .
|
|
jak wiesz to powiedz... ojej a może nie wiesz?! wstyd to Ciebie że nie z kultura na posta odpowiedzieć, i co myślisz ze jesteś fajny?! Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Też polecam, os. Hipokratesa
|
|
Moja suczka była sterylizowana na Wojska Polskiego u dr. Ołdziejewskiego z powodu ropomacicza w wieku kilkunastu lat. Do tej pory leczę tam moje zwierzaki i jestem zadowolona.
|
|
kompleks to chyba masz Ty bo na pewno nie ja :) przykro mi ze jesteś pusty i samotny ale cóż ... nie dziwię się :p
|
|
na allegro poszukaj,ostatnio kupiłam ładny dywanik polecam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |