Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sterowanie motłochem. |
"cf" wyslalas?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sterowanie motłochem. |
zgadza sie ale trzeba miec duze doswiadczenie i to udokumentowane kilkuletnie a ja mam doswiadczenie jako przedstawiciel kierowca udokumentowane i lipa
|
|
Gosiu jak w ogloszeniu podany jest tylko adres maila to sie wysyla ;-)
|
|
Microshit tylko powiem na ten temat ;] szkoda że nie ma konkurencji dla takiego badziewia by wreście się wzięli za klienta i by pomyśleli że tańszy lepszy stabilny i sprawdzony system więc przyniesie zysku niż badziewie które wciskają ludziom za kawał siana . ![]() ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Z tego co wiem, to ten sklep ma jakieś 30 metrów wiec nie wiem skąd te pomysly z Pimkie, Subwayem,a może Zara albo Mango czy River Island? Ludzie pomyślcie trochę zanim rzucacie się na klawiaturę. W lomzy brakuje naprawdę wielu sklepów- począwszy od sklepów z fajnymi kosmetykami(może czas by łomżynianki pomyślały trochę o kosmetykach organicznych, które na świecie robią furorę, a u nas w sklepach wiecznie tylko l'oreal albo maybelline) , na artykułach gospodarstwa domowego kończąc :)
|
|
slyszałem że od września ma ruszyc sekcja boksu w łomży ale nie wiem nic dokladniej .. moze ktos cos słyszał? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |