Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
pracodawca |
zgadzam sie z Turbonetą!!! wiedzą że maja okrojone wakaty i wiadomo jaka jest sytuacja z ludzmi , którzy juz wszystko zdali i dalej przyjmują i kierują na testy TWo iTSF!przecież Ci ludzie chyba za 2 lata zostana przyjęci! są osoby co składały podania w listopadzie ubiegłego roku i dalej nie poszły na szkółkę a ważność testów powoli mija..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: pracodawca |
Treść jest ukryta
|
|
No i to mi się podoba, wreszcie ktoś się zainteresował pracą w Ratuszu, hmm.... Tylko nadzieja, że nie zostanie to umorzone, jak zwykle w takich sprawach "rączka rączke myje"
|
|
http://www.szkolnictwo.pl/szko%C5%82a,policealna,%C5%81om%C5%BCa,F01399,Policealna+Szko%C5%82a+Ochrony+%22VIP%22 A do Purzeczko to możesz iść i bez kursu...każdego/każdą osobę z ulicy chętnie wezmą ;-)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Z tego, co wiem to są pieniądze na roboty publiczne. I jest zapotrzebowanie na pracownika do schroniska dla psów, ale do tej pory nikt się nie zgłosił.
|
|
Jak chcesz pracować w Purzeczko za 4,50 na godzinę to czemu by nie
|
|
Jakie sa wasze opinie?
|
|
akcesoria samochodowe :P TANIE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
przepraszam przeczytałem argumenty dwojga adwersarzy stwierdzam że Kazdy kto twierdzi ze kolej nie zasługuje na lobbowanie by ja przedłużyć dalej i zmodernizować na "naszym " odcinku to idiota Panowie póki jeszcze macie zapał walczcie o o miasto . Jest tyle wolnych skwerów na pomniki tyle ulic do nazwania. szczerze chętnie bym posłuchał takich argumentów w kampanii wyborczej zamiast pierdolenia prezesa spółdzielni mieszkaniowej lub byłego prezesa sądu z PZPR
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |