Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
"Nasz Dziennik": Rewizja w MSZ |
Datura ul.Nowogrodzka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: "Nasz Dziennik": Rewizja w MSZ |
Trendy...
|
|
Ja osobiście nigdy więcej nie pójdę do Datury. W kwietniu poszłam tam uczesać się na wesele i pani powiedziała, że mam długie i ciężkie włosy dlatego żadna fryzura mi się nie utrzyma. Niby wymodelowała mi je jakoś ale faktycznie krótko się trzymało( dodam, że zapłaciłam za to 70 zł). Poszłam za jakiś czas do kolejnego salonu i powiedziałam, to co usłyszałam w Daturze na temat trwałości fryzury na moich włosach, to pani aż ukucnęła ze śmiechu i skwitowała: jaki fryzjer taka trwałość uczesania.
|
|
Masz na mysli ze a fotopartner zle wyszło (sugeruję się minką :/)? Widziałam już niejedną sesję z tego zakładu i uważam że zdjęcia są rewelacujne, oże robił to inny fotograf niż w Twoim przypadku i stąd mamy taka różnicę zdań, ale każda uwaga jest słuszna gdyż teraz sprawdze rózniez w innych zakładach „ Kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, Nie jest godzien szacunku teraźniejszości, Ani prawa do przyszłości.” Józef Piłsudski
|
|
co to fotopartner jest tak (bez wesela) kościół 300zł plener 400zł + 1,60 zł za każde wywołane zdjęcie w rozmiarze 10x18cm czy 10x13 juz nie pamietam album mały 440zl duzy 640zł *Benia* a o jakim fotografie mówisz?
|
|
Proponuję najpierw BJJ a potem boks.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |