Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Szeremietiew oświadcza: Nie zamierzam popełnić samobójstwa |
na Hipokratesa u Ewy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Szeremietiew oświadcza: Nie zamierzam popełnić samobójstwa |
jakie typy jeszcze adres może podajcie ;// naprawdę żal [*]
|
|
Ludzie czytając wasze wypowiedzi na forum to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać . Poruszacie bardzo poważne tematy ,czy wędlina w sklepie jest świeża . Myślę ze to kto gdzie kupuje , to jest każdego indywidualna sprawa . Od kiedy człowiek dba o drugiego człowieka i o jego dobro materialne?? takich czasów już nigdy nie będzie . Kiedyś ludzie nie mieli nic żywili się tym co upolowali , a teraz ludzie przywiązują uwagę do tego czy ekspedientka nosi daszek na głowie czy rękawiczki ... ludzie pomyślcie śmiech na sali..... no tak w końcu mamy XXI wiek i fast foodu objęły świat . I każdy się tym zajada mając świadomość jakie to jest zdrowe .....Ten temat jest długi jak rzeka,tyle ile jest charakterów tyle i jest zdań na ten temat , nie ma takiego człowieka żeby każdemu dogodził. Ja wiem z doświadczenia , że osiedlowy sklepik z wędliną dba o swoich klientów , lepiej niż jakikolwiek supermarket. Więc Yorker dobra rada cywilizowanego człowieka jak ci nie pasuje , bo tak jak piszesz sprzedawana jest tobie nieświeża wędlina to po co tam chodzisz i dupę zawracasz , a potem w dowód jak to sam napisałeś żeby wyrazić swoja męskość piszesz na forum takie rzeczy . Nie pasuje to proszę jest dzisiaj dużo innych sklepów więc proszę bardzo. Masz problem idź i załatw sobie to sam z właścicielem w 4 oczy a nie na forum obsmarowujesz człowieka i jego sklep . To jest dla mnie nie poważne, a piszą takie rzeczy chcesz udowodnić jaki jesteś, uczciwy wobec siebie i innych ludzi dbając o ich dobro. Tylko spójrz na to z drugiej strony , pisząc na kogoś "...lecz pracodawcy, bo widać jaki z niego brudas i marny przedsiębiorca..." uważasz, że jest na miejscu??? jakie masz do tego prawo , to że kopiłeś tam nieświeże mięso ..???? Nie zamierzam pisać o tym sklepie bo widać jak już się do niego codziennie wchodzi ile tam ludzi robi zakupy i wraca i to już samo wystarcza . A Yorker nie musisz robić z siebie Anioła Stróża całego społeczeństwa i dbać o nie pisząc takie ostrzeżenia . Każdy robi zakupy gdzie mu pasuje. Tak na koniec ode mnie , ludzie umierają z głodu bo nie mają co do gardła włożyć a tu są poruszane tematy o klika nieświeżych plasterków wędliny . porostu śmieszne to jest dla mnie . Zapowietrzasz się i piszesz jaki ty jesteś prawdziwy facet , to załóż buty i idź załatw to z właścicielem , a nie poruszasz takie tematy na forum i poniżasz go an Publicznym Forum ,..Ludzie zajmijcie się poważnymi tematami . bo temat o nieświeżych kliku plasterkach wędliny śmieszy mnie ., może w tym momencie ktoś umiera bo nie ma co do gardła włożyć i potrzebuje pomocy . To tyle z mojej strony myślę, że inteligentny człowiek zrozumie to co ma zrozumieć .
|
|
Wszystko jest w waszych rękach. Powinniście napisać odpowiednie pismo do waszego prezydenta niech je pdpisze jak najwiecej osób (chyba każdemu leży na sercu dobro jego miasta) Macie władze aby ich wywalić z Katowic ich wyrzucili (mieszkańcy poszli do prezydenta i było pozamiatane) Napewno w waszym mieście sa osoby które mogły by zorganizować cos takiego. Zresztą Wasz prezydent nie wyklucza takiego rozwiazania link do artykułu z 2009.02.01 http://miasta.gazeta.pl/bialystok/1,35234,6224749,Droga_imigranta__Katowice__Lomza____Co_dalej_.html Cała nadzieja w mieszkańcach chcecie miec spokój to zorganizujcie sie i uderzeyć do włodarzy miasta i koniec. Problem w tym ze tych czeczenow powinno sie całkowicie wywalić z naszego kraju.
|
|
Chyba bmw nie jest wybredny w jedzeniu , a może by tak smalczyk z piesków. Smacznego. Ponoć zdrowy i dobry na płuca i rozum. Polecam. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
ja przekuwalam u Doroty na Długiej -pełen profesjonalizm naprawde polecam
|
|
śmierdzi Takos
|
|
Każdy ma prawo mieć swoje zdanie a to , że mi akurat pasuje ten sklepik to moja prywatna sprawa i nie widzę w tym nic złego ja sama ,więc nie rozumiem osób , którym to przeszkadza . A co do smalczyku z piesków to nigdy nie próbowałam ale skoro polecasz to może kiedyś jak nastaną czasy w których nie będę miała co do ust włożyć . Nigdy nie mów nigdy ...., bo życie potrafi zaskakiwać i to w najmniej oczekiwanym przez nas momencie . Może kiedyś i przyjdzie czas na smalczyk .... i wtedy nikt nie będzie wybrzydzał .
|
|
No i w końcu spliter consensus:) Trudno się nie zgodzić z tym co mówisz bo to wszystko prawda- wiem z autopsji. Zawsze można wyjechać i spróbować, dlaczego nie.Ważne aby pozostawić sobie jakąś boczną furtkę gdy się jednak okaże, że to wcale nie było to czego się oczekiwało. Na taką okoliczność należy się przygotować, a jeśli ktoś myśli rozważnie i przeanalizuje swoje poczynania to wyjdzie na ludzi i tego życzę Nince;)
|
|
"ODDAJ KREW ZE SŁUŻBĄ CELNĄ". W środę 19 sierpnia 2009 w ramach projektu "Krew daje życie" w Urzędzie Celnym w Łomży odbędzie się zbiórka krwi pod hasłem "ODDAJ KREW ZE SŁUŻBĄ CELNĄ". Wszystkich zdrowych chętnych zapraszamy w godz. 9-16, Urząd Celny w Łomży ul.Poznańska 156 Przypominamy o potrzebie posiadania dowodu osobistego przy sobie. Warunki oddania krwi znajdziecie Państwo na stronie www.krewniacy.pl Dawcy otrzymają drobne gadżety KREWNIAKÓW. ZAPRASZAMY Organizator: Rafał Bąkowski. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Nie. Nic nie sugerowałam. Miałam na myśli to, że poprostu odebrali Państwo Młodzi ode mnie już te albumy :) Nie, ja nic nie sugeruję, widziałam zdjęcia z FotoPartnera i nie mam do nich zastrzeń również są śliczne i jak kiedyś wspomniałam to są dwa studia godne polecenia, bo zdjęcia są perfekcjyne i źle CI nie życzę - nie jestem z tych osób!! I w koncu każdy ma swoje zdanie :)
|
|
Jakie sztuczki stosuja lomzynscy pracodawcy na rozmowach kwalifikacyjnych? czy spotkaliscie sie juz np. na rozmowie w restauracji? podzielcie sie uwagami, ktore beda przydatne dla nas wszystkich
|
|
1000 zł na ręke
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |