poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
"Nagrywam to dla swojego bezpieczeństwa"

no on

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: "Nagrywam to dla swojego bezpieczeństwa"

hahhaha weście to zryta szkoła i do dupyyyy normalnie widać zielonaaaa !!!!!! ;///

Ilekroć przechodzę wzdłuż jeziora Ełk, przepięknie zrobioną promenadą zastanawiam się co stoi, do cholery, na przeszkodzie aby od dawna podobnie wyglądał brzeg naszej rzeki od strony miasta. Znak ktoś odpowiedź na to pytanie ??? Ja od lat zachodzę w głowę i nie wiem...

Treść jest ukryta

Zobaczyłam te temat na forum i nie omieszkam się wypowiedzieć w sprawie poruszonej przez Yorkera. Otóż byłam świadkiem w tymże sklepie jak zdesperowana klientka rzyciła na ladę ekspedientce kurczaka w "stanie wskazującym na nieświerzość" delikatnie mówiąc żeby, nikogo nie urazić, zrobiła awanturę, a ekspedientka powiedziała dosłownie -ja tu tylko sprzedaję- nic ująć nic dodać. Zrobiło się wszystkim nijako, niektórzy nadal kupowali, ale niesmak pozostał. Była tam taka jedna pracownica co nie polecała niektórych mięs i przetworów, ale tam miejsca nie zagrzała. Więc coś tam musi być nie tak . Sama unikam osobiście tego sklepiku. W końcu ktoś potwierdził coś co sama zauważyłam. No ale jeśli wszystko tam gra to po co te nerwy właściciela . Wiesz Yorker, wiem coś na ten temat ale tego typu pogóżki są karalne. Więc słusznie postąpisz jak sprawę magrasz na Policji.

+ znajomosci

Miałem pełne prawo do napisania tego tematu i wyrażenia w nim swojej opinii, i uważam, że zrobiłem to w sposób bardzo spokojny i kulturalny, w przeciwieństwie do wypowiedzi innych użytkowników tego forum, którzy po prostu nie dorośli jeszcze do pewnych spraw lub z drugiej strony brakuje im rozumu, by móc pojąć istotę sytuacji. Nie życzę tylko nikomu, żeby zrobił kiedyś zakupy w jakimkolwiek sklepie i trafiło mu się zepsute mięso czy też inny produkt spożywczy, bo potem konsekwencje i skutki zjedzenia czegoś takiego nie należą do najmilej wspominanych.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org