Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto następny? |
P@wcio ty to juz lepiej sie nie udzielaj, czytałem twoje posty na forum "motone" Co do polerowanie plastikowego klosza lampy to: NIE ŚPIESZYĆ SIĘ papier 280 -> mokry (600->1200->2500) Przecierajac papierem sciernym powinno sie wykonywac ruchy prostolinijne prawa -> lewa, góra -> dół (najlepiej obłozyc papierem jakis kawałek styropianu) Na sam koniec wypolerowac klosze pastą polerską (bez wosku) Taka operacje przeprowadziłem w trzech autach i przyznam ze klosze wygladały jak nowe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto następny? |
Oj co tak szybko?:)))
|
|
Jak w temacie wymieniają gdzieś w Łomży świetlówki w matrycach laptopów ? laptop to acer . jesli ktos wymienial niech da dokladniejsze info , cena i gdzie.
|
|
100 150 zl chyba
|
|
zgadza sie;) papierem wodnym...oczywiscie na mokro
|
|
mozesz tez zmienic system dzwieku w tv i sprawdzic czy to cos da... albo zapytaj sie o filtr zeby nie bylo slychac tego jesli bedzie to od wlasnie lampki czy mikrofalowki...nie wiem czy cos takiego w ogole dostaniesz chodzi mi o filrt
|
|
w jańskim studia są płatne dlatego każdy kto chce zaoszczędzić na kasie wybierze PWSIP. słyszałam ze w PWSIP jest o wiele lepiej niż w janskim ale ile z tego prawdy to nie wiem:(
|
|
oczywiście do Magdy w salonie na bawełnie:) najlepsza fryzjerka w Łomży
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wyglada to na typowy "Jewish Lightning " jak to tutaj nazywaja :)
|
|
pewny jestes ze masz swietlowke? tego juz chyba nikt od lat nie uzywa. podswietlanie jest zwykle integralna czescia ekranu i zwykle trzeba to wymieniac jako calosc. zadko tez podswietlanie pada jednoczesnie na calym ekranie (chyba ze laptop uzywa swietlowki)
|
|
baranowski to sam sie nie spalil ktos w tym palce macal np baranowski hehe kilentow to tam nigdy za wiele . jbb to sie sam nie spalil w tym przypadku to trzeba brac pod uwage inne problemy np. olejniczakow ale to juz inna historia.
|
|
niekumaty - Twój szczery nick ma niezłe odzwierciedlenie w rzeczywistości. Po to jest forum, żeby się pytać, "wypowiadać", itp., więc jak ci się nie podoba, to poproś kolegę o zwrot łopatki, wiaderka i wróć do swoich przyzwyczajeń. A tak bardziej na temat, to mimo poziomu rozgrywek, niemalże depresyjnego, zawsze przynosi to jakieś doświadczenie i chłopaki, bo na tytuł piłkarzy zawodowych trochę za wcześnie, będą mogli trochę pokopać bez psychicznej blokady, jak to było w zeszłym sezonie. Gratulacje i oby tak dalej...
|
|
od jakiegoś czasu w godzinach nocnych w całej mojej okolicy zanika prąd. Jest to chwilowe ale bardzo czesto się powtarza. Przez to utraciłem ważne dla mnie pliki... czy u was też tak się zdarza?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
bl@nka co tatusia sklepik? z twojego rozpaczliwego krzyku mozna taki wniosek wyciągnąć bo osoba bezstronna nie napisała by tak.
|
|
;)
|
|
Treść jest ukryta
|