Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Brudziński: Kaczyński przedstawi trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Brudziński: Kaczyński przedstawi trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej |
Treść jest ukryta
|
|
Re: Brudziński: Kaczyński przedstawi trzy kroki do uzdrowienia polskiej piłki nożnej |
Ma ktoś moze jakis namiar skąd moge ściągnać INSTRUKCJE OBSLUGI do VW SHARANA 1.9 Tdi 116 KM rok od 2001 wzwyż . Jeżeli tak to bardzo bym prosił. Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
A macie jakies rankingi, czy badania jak jest z zatrudnieniem po tych uczelniach? Moze uczelnia ma takie statystyki? Szczerze mnie to ciekawi, jak jest z lomzynskimi uczelniami, a jeszcze nie widzialem takich danych... Ktos dotarl do czegos podobnego? Takos
|
|
jezeli ma dwa lata to zapewne nie uzywa swietlowki tylko Cold Cathode Fluorescent Lamp (CCFL) i zwylke zajmuje kilka lat aby sie ona wypalila - zwykle zaczyna byc ona ciemniejsza w roznych miejscach zanim wypali sie calkowicie. Jezeli podswietlanie ekranu sie nie wlacza to sa mozliwe inne przyczyny: bezpiecznik wewnatrz lub inwerter (przetwornica pradowa gdyz ccfl chodzi na wysokim napieciu) ulegl uszkodzeniu. Przykladowe zdjecia tutaj: http://en.wikipedia.org/wiki/CCFL_inverter lub moze zacial sie wlacznik, ktory wylacza podswietlanie przy zamknietym ekranie.
|
|
tutaj masz przyklad jak wymienic inwerter w acer-ze http://www.insidemylaptop.com/remove-lcd-screen-inverter-board-acer-aspire-3620-laptop/ wyglada ze jest to w miare popularny problem
|
|
Ja mam jakieś dwie instrukcje ale do Forda Galaxy chodź prawdopodobnie to również odpowiednik alhabmba i sharan. Wrzucę na jakiś serwer i za chwilę podeśle linki :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Szukam strony www. szkoły ZIELONEJ na Legionów na przeciw gośki wiem że mają ''chyba'' ale znaleźć nie można w tym gówn... internecie .
|
|
Jasiu, twoja ortografia jest żenująca ! Takos
|
|
czesc, czy moglabym dostac jakies namiary do tej wrozki z ostroleki . pozdrawiam
|
|
samochody z Anglii nadaja sie do jazdy w Anglii a ci których nie stac na auto które ma w oryginale kierownice po lewej stronie, powinni sobie kupic coś tańszego a nie bawic sie w przekładańce.
|
|
ceny: http://www.lcdparts.net/LaptopInverter2.aspx http://cgi.ebay.com/LCD-Screen-Inverter-For-Acer-Aspire-5550-4315-3640-4310_W0QQitemZ260456151348QQcmdZViewItemQQimsxZ20090731?IMSfp=TL090731165003r26556 http://www.smartmicrousa.com/acer_inverter_board.aspx?gclid=CP7PucK9l5wCFclL5QodUD9edA
|
|
A i do domu dostalismy jak najbardziej zdjecia miniaturki do obejrzenia i wybrania, a i rodzice dostali mniejsza wersje albumow ze studia :) My akurat na plener czasu nie mielismy... Pozatym malo prawdopodobne, ze na plener umaluja Cie tak samo i uczesza jak w dniu slubu :P
|
|
Treść jest ukryta
|
|
kur... co ty człowieku gadasz!! ja tam robie zakupy i NIGDY nie trafiło mi sie coś nieświeżego to jedyny sklep w Łomży w którym robie zakupy, zreszta tak jak cala moja rodzina i znajomi i nikt nie narzekał!! i nie pisz na forum głupot cipo zasrana tylko idź do właściciela i jemu się wypłacz!!! nie moge no szok kur... jak tam jest nieświeże jedzenie to nie wiem gdzie jest świeże! i jak ci nie pasuje to po kiego chu.... tam łazisz??? nie chodz i dupy ludziom nie zawracaj napewno płakac nie bedą z braku twojej obecności! Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tak sie unosicie, Blanka krzyczy ze w tym sklepie wszystko jest swieze i wogole, a nie pomyslal nikt że skoro wlasciciel tak sie zdenerwowal i w konsekwencji tego urzył takich słów do Yorkera to widocznie sanepid ma jakies zastrzezenia i naniosl kare na ten sklep. Bo gdyby tak nie bylo to facet bylby dumny z tego ze sanepid nic u niego nie znalazl. PS. Yorker twoje zdanie jest jak najbardziej słuszne. Pozdrawiam
|
|
Zaara domyslilam sie, ze plener w innym dniu, ale jak wspomnialam wyzej nie kazdy ma na to czas :/ Szkoda, ze panstwo mlodzi zabrali ze soba juz albumy, bo bym Ci z checia pokazala jak to wszystko wygladala :/ EcH...
|
|
wie ktos moze gdzie w lomzy naprawiaja ladowarki do akumulatorków?
|
|
Ale póki można a należy to docenić, to kupuję tam gdzie chcę, płacę tyle ile mi każą więc wymagam. Nic nie ma za darmo, ja akurat kasy na ulicy nie znajduję, więc i nie przeznaczam na byle co. Takos
|
|
Budowlanka? Mmmmm ;] Jestem wlaśnie po Zdanej maturze xDD Polecam ;)
|
|
Ja także nie potrafię zrozumieć,dlaczego tak długo zwlekamy z decyzją o bulwarach nad Narwią.To śmieszne, tym bardziej, że już w latach 70-ych z I LO pracowaliśmy przy równaniu terenu pod bulwary.Czy naprawdę tak trudno zrozumieć,ze o rozwoju przemysłu na naszym terenie możemy pomarzyć, weźmy więc wreszcie w swoje ręce przyszłość naszego miasta -postawmy na turystykę,nie dajmy przejeżdżać turystom przez nasz gród tranzytem -- zatrzymajmy ich u siebie. mamy rzekę, a nie potrafimy z tego zrobić od tylu lat pożytku, wstyd mi , ja także podziwiam operatywność władz miasta Ełk, Ostródy i wielu innych, które potrafią korzystać z unijnych pieniędzy i coś zrobić dla swojego miasta, a u nas ?????????????? Panie Prezydencie- niech Pan ruszy wreszcie tak ważny punkt i podejmie konkretne decyzje. Zostawi Pan po sobie dobre wspomnienie i jakieś prawdziwe "dzieło".
|
|
Wygląda nieźle. Tylko lampy stoja za gęsto a kierowcy jeżdżą tak że nie da sie spacerować bociagle są kłeby kuzru. Na nowej drodze powinny być ograniczniki prędkości, tak jak na osiedlach. Trzeba się chronic przed debilami Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Zróbmy wreszcie coś konkretnego na naszym bazarze, nie dość że z płyt zostały w dużej części tylko kamienie, to w dodatku nie ma gdzie parkować,zrobił się wielki bałagan. w miejscu,gdzie powinny stać kramy z warzywami i owocami,mamy kramy z ciuchami. Wydzielmy na zieleniak typową część do handlu, bo artykuły przemysłowe zasłonią nam wszystko. Straż Miejska powinna zwrócić uwagę także na piętrzące się śmiecie i smród wydobywający się z pełnych pojemników. Mieszkańcy Łomży, gdzie my żyjemy, czy naprawdę tak powinno wyglądać nasze środowisko??????????????/
|
|
No i wiedziałem że znajdzie się taki jak BMW.Twoim tokiem myślenia powiem ci Dlaczego nie masz nicka fiat albo trabant bo przecież kiedyś ludzie furmankami jeździli-wybacz ale taki tok rozumowania po prostu do mnie nie przemawia. Może temat jest dość frywolny, ale ukazuje mentalność małomiasteczkowego człowieka o ograniczonym światopoglądzie, którego poziom prezentujesz. Rozumiem, że o gustach się nie rozmawia ale niema potrzeby żeby aż tak się bulwersować, Yorker miał pełne prawo być niezadowolonym i wyrazić swoją frustrację publicznie,a ty zaczynasz o głodzie na świecie,rozumiem temat jest obszerny, ale żeby aż tak to bez przesady:) Masz szczęście że jesteś wszystkożerny ale poczekaj aż problem dotknie twoich najbliższych wtedy może się dowiesz co to znaczy odpowiedzialność
|
|
Witam Wszystkich :) Chciałbym zacząć uprawiać jakąś sztukę Walki ale nie mogę się zdecydować Interesuje mnie Boks, Kickboxing , i proszę o info dotyczące informacji na ten temat z góry dziękuje oczywiście na terenie Łomży
|
|
co by nie patrzec to H&M kiepska marka, ma moze renome ale jakosc dosc kiepska. co nie zmienia faktu ze w takiej pomrocznej to i tak bedzie szal. pozdrawiam
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |