wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
KOŁAKOWSKI- IMAGE POSŁA - ŁOMŻY

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: KOŁAKOWSKI- IMAGE POSŁA - ŁOMŻY

Treść jest ukryta

SQ napisał:

>Z tego co piszesz rozumiem ze straz z Piatnicy zawalila sprawe w czym >dobitnie pomogla im jedna z PSP (Lomza lub Zambrow).

ja bym raczej nie zwalał winy na jednostkę PSP która zbiła szybę, bo do źródła pożaru trzeba było jakoś się dostać, więc zbicie szyby było nieuniknione. poza tym zrobienie wentylacji dla ujścia gorących gazów pożarowych to podstawowe działanie. w sumie lepsza szyba niż drzwi, bo już udowodniono, że zbijając fragment szyby, z powodu różnicy ciśnień, gazy mają ujście, a poprzez otwarcie drzwi, górną częścią otworu uchodzą gazy pożarowe, a dołem zasysane jest powietrze, co tym bardziej powoduje rozwój pożaru.
nie wiem, co autor miał na myśli o OSP z Piątnicy, może wyjechali za późno.

boją się "zarządcy" tej rudery zwanej rynkiem tej części od strony byłego dworca więc wolą omijać z daleka albo sami te fajki jarają bo życie zna i takie przypadki sskoro nie reagują,

nie awansował Hetman wyżej, bo nie miał stadionu na tą ligę. Mało w temacie wiesz to sie nie wypowiadaj.

Po to, żeby znajomi kolegów z Ratusza zarabiali dobry hajs za "NicNieRobienie".

DiDi

Ja zawsze wywołuję zdjęcia w fotoPartnerzw i nie mam żadnych zastrzeżeń.
Obsługa jest spoko.
Robią piękne zdjęcia i właśnie tam będę zamawiała sesje ślubną.
Rzeczywiście jest tak że płaci się za samą usługę a oddzielnie za zdjęcia i nie jest to żadną tajemnicą, wystarczy uważnie słuchać.
Ciekawe jak to miałoby byc że płaci się od razu za fotki... i co dostajesz 200 zdjęć z czego podoba ci się 50, a zapłacone jest za wszystko
Lepiej sobie samemu wybrac zdjęcia do wywołania.
StefanBator a ile razy tam byłeś? Poszedłeś raz, coś Ci się nie spodobało i teraz jedziesz po jednym z lepszych zakładów w mieście.
Chcesz sobie ulżyć obsmarowując kogoś na forum!?

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org