Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
J. KACZYŃSKI KRYPTOGEJEM??? |
Gdzie w Łomży jest skup butelek i ile płacą za kg??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: J. KACZYŃSKI KRYPTOGEJEM??? |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ja zawsze lubiłem wejść w świeży krowi placek i czuć jak się ciepełko między palcami u nogi rozchodzi, bezcenne
|
|
W sklepie naprzyciwko małpiego gaju;) czyli na dmowskiego w piwnicy ;p
|
|
Gdzie w Łomży i za ile można sprzedać makulaturę? Proszę o poważne odpowiedzi.
|
|
na piłsudskiego w muzycznym ;-) Takos
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Czy wiecie kiedy skonczy sie remont i bedzie mozna z niego korzystac ? A moze jeszcze ktos wie co oni tam natworzyli... sauna ? jacuzzi ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Na szczęście bez ofiar "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
na Krakowskim Przedmieściu są ok, na farnej również tym że jest jedno ale... ale te na Długiej są o wiele większe i brakuje im subtelnosci, idąc za Twoim porównaniem kwietników do panterki to nikt kto ma choć trochę smaku nie założy butów z panterki do czerwonej sukienki... to byłoby z lekka niesmaczne. Pozostaje nam poczekać na efekt końcowy (w przyszłym roku) kiedy kwiaty juz urosną o ile przez zimę nie zmarzną. Każdy ma swój gust i jednym się podoba a innym nie.
|
|
Zgadza się... Wesele miało być na około 150 osób... Ale go nie ma... A czy to podpalenie??? Raczej nie bo pożar zaczął się na poddaszu... Uczestniczyłem w akcji gaszenia i wszystko by było szybko ugaszone gdyby Piątnicka straż jako pierwsza przybyła od radzu jak był mały ogień... Ale nie ma co wymagać... Po wybiciu szyb w górnych pomieszczeniach przez strażaków (nie powiem jaka to jednostka zrobiła bo to głupota robić takie coś) z państwowej straży ogień natychmiast dostał dawkę tlenu co zwiększyło płomienie i zaledwie w ciągu 2-5min. ogień objął cały dach... Cały hotel do remontu... Wszystko zalane przez wodę i piane... nawet rusztowanie stalowe dachu do niczego się nie nadaje bo rozgrzane... A właściciel przybył spokojnie, rozejrzał się, pogadał z gościami hotelu których ewakuowano i jeszcze na koniec się uśmiechał... Wdg. mnie to on wyjdzie jeszcze lepiej na tym podpaleniu bo ubezpieczenie to on musiał mieć niezłe... Zobaczycie za 2-3 miesiące będzie wszystko odnowione... Tak samo jest z JBB... Tylko że tam wszystko stawiają od nowa i jeszcze mają budować większe hale...
|
|
A z Ciebie urodzony15maja taki znawca?? To sobie poczytaj dokładniej. Info ze strony Orange: "Bonus jaki otrzymacie będzie odpowiedni do wybranej przez Was wartości doładowania przy czym kazde z Was może wybrac doładowanie inną kwotą." http://www.orange.pl/portal/map/map/prepaid_go_promo?category=PREPAID_GO_PROMO&stamp=1249732272338&articleId=3934020 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
jestem pewny ze to podpalenie .oj ludzie kreca walki .
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Robotnica- Gdyby nie Twoja "wieś" to byś nie miała co żreć !! Normalnie widać ze patologia się szerzy. pojedz i trochę popracuj na wsi to zobaczysz jak "faj osko" się tam robot nicuje. Tobie tylko widły dać i popatrzeć tylko czym Bys wbijala w siano czy tez w słomę.. buhaha !! Wieśniara się odezwała.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |