Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do Takosa i tych,no.....innych |
Jak ja spotkałem ją w urzędzie pracy :) heh jest na stażu tak jak ja :) czekaliśmy w kolejce do pokoju :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do Takosa i tych,no.....innych |
bo zapomina hasła
|
|
papier ten dobry do... dupy. w wc dobrze slurzy ________ Malachit
|
|
zadęte , zazdrosne , ZŁOŚLIWE : jak (NA) potomków roztrząsaczy gnoju przystało (zapomniało ci się o "na") wytykasz to ludziom a sama używasz złośliwości czyli też jesteś potomkiem roztrząsaczy gnoju, ja jestem i dobrze mi z tym, przynajmniej mam rodzinę na wsi i mogę sobie na weekend pojechać ;p
|
|
Nie no pogratulować spacerów z dziewczyną po takiej Skarpie X | DiDi
|
|
Skoro już jest taki temat to nie bede zakladał kolejnego. Wiecie może czy kiedykolwiek Polsat i TV 4 Pojawia sie na platformie N? A jeśli nie to czy zwykła antena siatkowa bedzię dobrym rozwiązaniem aby posiadac Polsat?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z DJ na weselach, bo slyszalam że zamiast zespołu można wynając DJ-a, bardzo proszę o opinię ponieważ robię małe wesele i nie wiem czy lepszy będzie zespół czy wystarczy DJ. No i jak to się przedstawia cenowo, może jakieś namiary?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
titov dzwoń sam w Katowicach sie samemu od razu dzwoni i podaja termin nie ma na co czekać i google twoim przyjacielem znajdz sobie numer bo ja teraz nie mam naprawdę czasu pozdrawiam KWP KATOWICE
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
W Łomży jest DJ. I jak ktoś już tu napisał jest to Krzysiek, który prowadzi sklep muzyczny BigBeat. I ja na Twoim miejscu wziął bym albo jego albo zespół ale tylko z wyższej półki. Absolutnie nie baw się w zespoły 3-osobowe puszczające muzykę z MD i udające, ze śpiewają. To jest absolutnie nieopłacalne. Reasumując: jeśli chcesz oszczędzać to bierz Krzyśka z BigBeatu, zapewni Ci dobrą zabawę, przynajmniej nie udaje i weźmie kasę jak za jednego, a nie jak za trzech. Jeśli natomiast zespół to w naszym rejonie tylko: www.studioband.pl, www.gtwband.pl (zespoły z Łomży) oraz www.zespollive.prv.pl (zespół z Ostrołęki). Byłem, widziałem, POLECAM.
|
|
Obwodnica lomzy bedzie biegla przez sledziowo "bo to korzystnie wplynie na rozwoj regionu" :( DiDi
|
|
jw - Bogusze ,właśnie przed chwilką wróciliśmy z tamtego ośrodka.bardzo uprzejma właścicielka (p.Agnieszka) ,na swoim przykładzie mogę powiedziec że dbają o klientów- w miarę swoich możliwości starają się pomagać i dogadzać gościom.
|
|
Dzięki za rady . Pozdrawiam.
|
|
a moze macie jakis tel?a moze maja stronke?
|
|
czy wybiera sie ktos na oboz studencki np na Hel albo do Chorwacji w sierpniu ewentualnie wrzesniu?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzwonilem do KWP w Poznaniu i powiedziala zebym czesto sprawdzal na stronie i logowal sie przez ID to wtedy dostane odp, i powiedziala jeszcze ze ona nie wie kiedy to bedzie bo to nie oni ustalaja tylko psycholodzy... wiec to czekanie jest przez tych psychologow ... ;/
|
|
nieprawda jest ze kazdy musi doladowac taka sama kwota. na tym polega uroda 2x2 doladowania, ze kazdy moze doladowac jaka kwota chce - od 5 zl do 200. apostata
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co można robić w nowych gutach ? jest w poblizu jakas dyskoteka?
|
|
no mi jeszcze 11msc zostało i znów startuje trochjeszkoda z ost rekrutacji 72pkt za two i tsf i 18pkt za preferencje szkołe.. ale trudno nei ma co płakać ,, minei rok jeszcze nei cały i znów na nowo... Mam pytanie czy papiery moge złożyć 1-2-3 tyg wcześniej tj jak miałem msc 5 lipiec 2009 czy papiery moge złożyc z 1-2 tyg wczssniej tj hmmm koło,,, 25czerwiec czy musze obowiązkowo regulaminowo 5 lipiec 2010 czy tam 6,7,8lipiec 2010 i itp Takos
|
|
obawiam sie że jednak będziesz musiał po tym terminie bo jak składasz papiery to piszesz podanie a tam wpisujesz date jak będzie wcześniejsza niż ten 1 rok to będzie lipa, ale to tylko moja opinia najlepiej jak zadzwonisz i sie dopytasz pozdrawiam KWP KATOWICE
|
|
ja
|
|
niezłe z tym posłem kołakowskim , tak jak by to od niego zależało hahaha dobre, obwodnica prawdopodobnie powstanie jak wyjaśni się przebieg via baltica, myślę że do 2014-2015 r. powinna powstać
|
|
a jak ktoś miał mieć dziś wesele to co teraz?????
|
|
Ja wiem , że jest zawcześnie ,ale gdzie jej szukać
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Współczuję... Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie " Wnuk gestapowca z wnukiem UBowca krzyczą faszysta na wnuka AKowca" "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jakiś - ktoś, grasuje i podpala. Jeśli miało tam dziś być jakieś wesele... współczuję... ;/
|
|
mi to nie wyglądało na samozapłon ,ponieważ od razu palił się cały dach z jednej i z drugej strony monentalnie całe poddasze byłem i widziałem ale to tylko moja opinia
|
|
dla mnie to troche dziwne... zarówno Bałdyga i Baranowski to 'grube ryby'. pytanie kto będzie nastepny "Bo nie jest światło, by pod korcem stało." Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych, co trzeba. "Zauważyłem, że wszyscy którzy są za aborcją, zdążyli się urodzić." - Ronald Reagan
|
|
nie wydaje mnie sie. ostatni raz jak tam byłem to był baranowski. to nawet jesli było sprzedane to ktos po prostu chcial zrobic na zlosc temu wlascicielowi Takos
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |