środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Polscy piłkarze nie wstydzą się Wiary

oj niestety to miasto to zadupie zadęte , zazdrosne , złosliwe no jak potomków roztrząsaczy gnoju przystało

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Polscy piłkarze nie wstydzą się Wiary

Pod koniec lipca jechałem autostradą A1 od Malborka do obwodnicy gdańskiej i dalej do Gdyni. Droga jest całkowicie przejezdna, brak remontów. Jedyny minus to fakt, iż trzeba za nią płacić (kwota znikoma, ale zawsze).

potomków roztrząsaczy gnoju

No i wszystko jasne. Możesz zmienić swoją ksywę nawet na Yeti :D ale ten tekst i tak cię zawsze zdradzi. :D

o czym Wy gadacie? O obwodnicy Trójmiejskiej, czy o A1. Jak Ty chcesz z Łomży pomykać to A1?

Łomża -Grudziądz-A1-Hel

ja czytam! a internet mam !;p
zastrzeżenia- mogliby zainwestować w lepszy papier ;pp

Ja jadę tylko na Vavę przy okzji Junior i Marika potem już nie mam czasu ani możliwości. Bless

titov
Wychodzi na to, ze w każdym województwie jest inaczej. U mnie było tak, ze po teście sprawnościowym zaraz po weekendzie należało zadzwonić do KWP i poinformować, że jest sie po zaliczonym teście, wtedy miła (zazwyczaj są panie) pani informowała o terminie Multiselect.

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

Tak owszem praca jest legalna.Teraz jestem bardziej za zagranica;) Dobrze wiedziec ze ten kierunek,ktory wybralam jest "do dupy" ;P

Czy znacie dobrego neurologa dla dorosłych z Białegostoku? Może jest jakiś w ramach NFZ?

Podpisuję się pod wszystkim co napisał Zbych. O coś podobnego mi chodziło, tylko nie umiałem odpowiednio ubrać to w słowa.
Lobo, gratuluję wysokiego poziomu merytorycznej dyskusji...

To nie jarmark"Europa" a jarmark"Armenia","Czeczenia"lub turecki suk na dalekiej prowincji.Azjatyckie badziewie obok warzyw i owoców wyrosłych na potasie,moczniku,tudzież innej chemii.
A może by to ogrodzić jak skansen i zachwalać jako ciekawostkę w folderach turystycznych(gdy wreszcie jakiś o naszym mieście powstanie).

rudy błazen z druhem

tak dla ścisłości to Bema 15... dziś kebab na każdym winklu jeden obok następny... bez sensu bo te kebaby to o kant chu... otłuc ... Szkoda ze niema jednego dobrego zamiast masy byle jakich
Pozdrawiam

Treść jest ukryta

Treść jest ukryta

aż dwoma naraz fiu fiu

Ninka samo zapytanie co masz robić ze swoim życiem stawia cię w trochę niekorzystnym świetle.Łatwo doradzać i uprawiać demagogię ludziom, którzy w ogóle nie znają twojej sytuacji.Decyzja ta jest niezwykle ważna i że jak ktoś ci powie rób to a tego nie rób ma ci poprawić humor lub co gorzej pomóc podjąć decyzję to życzę powodzenia. Każdy ma inna wizję życia z tym, że decyzja którą podejmiesz wpłynie na twoje dalsze życie i tylko siebie będziesz mogła obwiniać za przyszłe konsekwencje. Więc albo głęboko i poważnie się zastanów albo podlicz wszystkie głosy za i przeciw i dokonaj decyzji. Jednak po twoich postach można wywnioskować, że już podjęłaś decyzję więc życzę Ci powodzenia!!

Kilka słów do splintera bo patrze, iż jest tak obeznany w temacie, że może stać się wyrocznią bądź co najmniej wróżką ze szklaną kulą. Mniemam, że pieniądze odgrywają w twoim życiu rolę nadrzędną cóż trudno się dziwić myślisz jak większość społeczeństwa, których światopogląd ogranicza się do skóry fury i komóry zapominając, iż pieniądze to rzecz nabyta. Nie znając detali oferty Ninki snujesz plany na zainwestowanie pieniędzy których jeszcze nie ma , a duże pieniądze to pojęcie względne bo trudno mi uwierzyć , że ze średnim wykształceniem można zarobić średnią krajową przy jakiejkolwiek pracy. Pewnie jesteś z tych co przeliczają na złotówki....ale jeśli to wszystko to jedynie moje demagogie to przepraszam;)

ZBYCH zgadzam sie!!! ale zauwaz jakie relacje poprzez media docieraja do nas!( dodam ,ze wszystkie media !!! ) ciekawscy drazac temat - dojada prawy) SPORO LUDZI ZYJE , KTORZY MOGA POWIEDZIEC JAK BYLO NAPRAWDE ! NA TERENACH WSPOLCZESNEGO LOMZYNSKIEGO POWIATU ( nawet wczoraj bedac w Olszynach uslyszalam relacje ponad 80-letniej kobiety ktorej zabito na jej oczach matke i brata w NIELAWICACH ) Wypowiadajac sie na temat mojego rodzinnego gniazda --- podalam fakty ,ktore moge w kazdej chwili udowdnic! TO JEST NAJGORSZE I nie ma usprawiedliwienia dla jakkiegokolwiek morderstwa ,donosicielstwa ,zabojstwa!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org