Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
w śniadowie znów wysyp |
Czy w Łomży jest możliwość robienia prawa jazdy na specjalnie przystosowanym samochodzie dla niepełnosprawnych ? ? ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: w śniadowie znów wysyp |
jesli jest taka mozliwosc to niemaja raczej takich samochodow w lomzy ale jesli ty taki posiadasz mozesz zdawac na wlasnym
|
|
Re: w śniadowie znów wysyp |
Prawie rok temu przesiadłem się z Polsatu na N. Jakość kanałów HD i możliwość nagrywania, a także Liga Mistrzów- to najważniejsze cech N-ki. Do minusów trzeba zaliczyć brak kanałów paczki Polsat- nawet tych publicznych czyli Polsat, Polsat 2 i TV4. Jest to tym bardziej dziwne, że ofercie Cyfrowego Polsatu są TVN, TVN24,TVN7, a nawet TVN Turbo i Style . Te ostatnie nawet w n nie są w pakiecie podstawowym. Z tego co słyszałem, zgodnie z ostatnimi ustawami, powinno się to wkrótce zmienić- wszystkie kanały nadawane naziemnie będą musiały się znaleźć w podstawowej ofercie platform sat. Brak też kilku innych kanałów np: Reality. Jednak gdybym dziś miał podejmować decyzję o wyborze TV SAT to nadal wybrał bym n. Polsat z pozoru wydaje się tańszy, ale jeśli zechcesz oglądać kanały HD, to szybko cena wzrasta - każdy kanał HD liczony jest oddzielnie. Ostatnie oglądałem u rodziny podstawową wersję cyfry i przyznaję, ze się nie zachwyciłem. No duży minus muszę zapisać poszatkowanie listy kanałów. O jakości nie cyfry nie mogę nic powiedzieć, bo była ona podłączona do zwykłego TV 28"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |