sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
w śniadowie znów wysyp

Czy w Łomży jest możliwość robienia prawa jazdy na specjalnie przystosowanym samochodzie dla niepełnosprawnych ? ? ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: w śniadowie znów wysyp

jesli jest taka mozliwosc to niemaja raczej takich samochodow w lomzy ale jesli ty taki posiadasz mozesz zdawac na wlasnym

Re: w śniadowie znów wysyp

Prawie rok temu przesiadłem się z Polsatu na N.
Jakość kanałów HD i możliwość nagrywania, a także Liga Mistrzów- to najważniejsze cech N-ki.
Do minusów trzeba zaliczyć brak kanałów paczki Polsat- nawet tych publicznych czyli Polsat, Polsat 2 i TV4. Jest to tym bardziej dziwne, że ofercie Cyfrowego Polsatu są TVN, TVN24,TVN7, a nawet TVN Turbo i Style . Te ostatnie nawet w n nie są w pakiecie podstawowym. Z tego co słyszałem, zgodnie z ostatnimi ustawami, powinno się to wkrótce zmienić- wszystkie kanały nadawane naziemnie będą musiały się znaleźć w podstawowej ofercie platform sat.
Brak też kilku innych kanałów np: Reality.
Jednak gdybym dziś miał podejmować decyzję o wyborze TV SAT to nadal wybrał bym n.
Polsat z pozoru wydaje się tańszy, ale jeśli zechcesz oglądać kanały HD, to szybko cena wzrasta - każdy kanał HD liczony jest oddzielnie.
Ostatnie oglądałem u rodziny podstawową wersję cyfry i przyznaję, ze się nie zachwyciłem. No duży minus muszę zapisać poszatkowanie listy kanałów. O jakości nie cyfry nie mogę nic powiedzieć, bo była ona podłączona do zwykłego TV 28"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org