Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poroniony pomysł |
Ja popieram zdanie "nie dotyczy" gdyz naprawde sporo miejsc parkingowych jest wokol targowicy miejskiej i nie trzeba parkowac na ulicy, ale z drugiej strony "Dran" tez ma racje bo jak kazdy z konsumentow rynku zacznie parkowac przy tych sklepach to moze zabraknac miejsca dla klientow tychze lokali. A moim zdaniem przy tym przejsciu dla pieszych powinien byc wiadukt dla pieszych byloby to najbezpieczniejsze rozwiazanie. rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poroniony pomysł |
Bikboj: ale jakim ? tysionczkom czy morze pienćdziesiontkom bo to jest rósznica
|
|
Na ul. Bema -_- Przy Grand Markecie, tudzież Gabinecie Audioprotetycznym.
|
|
Na tych działkach, często właściciele zamykają bramę, bo niby nie można tam się ot tak przechadzać. Szczerze ? - nic ciekawego.
|
|
Ktoś z Łomży lub okolic się wybiera? Mam jeszcze w samochodzie wolne miejsca. Wyjeżdżam 14 sierpnia z rana.
|
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
http://www.positive.pl/festiwal/content/view/70/29/ - tu jest cały program festiwalu mam 3 wolne miejsca
|
|
Do Ostródy...? Na reggae...? Z Łomży....? Z Łomży to się do Jeziorka jeździ, albo Wnory-Wiechy lub Jeżewo. Tam jest dobra muza. Golfiki 30-letnie i Kadety nie młodsze zapakowane po sufit buraczanymi mordami pędzą w kazdy "łikent" łyknąć kultury w najlepszym wydaniu. Boys, Milano, Akcent.... to są gwiazdy! A tak na poważnie: chyba zapomnij, że znajdziesz kogoś na tym forum, kto by sie tam wybierał. Powód: j/w. Ja rano startuję do Chorzowa na .....
|
|
Zaglądam, zaglądam :P Myślę, ze Jasiu na poważnie weźmie szczurka :D
|
|
samanta pieski padły napędzające Nyskie :) rudy błazen z druhem
|
|
No fakt. Ale nie wiem co fajnego jest w chodzeniu po trawce, pomiędzy działkami ;| Zabierz Ją lepiej na piwo do ogródka, przy MC :P
|
|
haha na spacer jechać na rozlewiska Biebrzy lub droga na Nowogród lub Wiznę, czy to bezpieczne ? Na spacer idzie się raczej wyciszyć. Dla Jasia proponuje UL. Wojska Polskiego lub Aleję Legionów. o żal dla Jaśśkówka
|
|
hm sensem moje wypowiedzi było zwrócenie uwagi jak władze miasta rozwiązują problemy mieszkańców. Na tym konkretnym przykłądzie pokazałam ,że wcale ich nie rozwiązują tylko odsuwają od siebie. rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |