Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
USA vs IRAN |
czy to warto czy nie warto ? Rafał
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: USA vs IRAN |
Przyjdzie dużooo ludziii ................ porzucać jajkami :} bigi2004
|
|
Bez sensu jakieś systemy oceniania <sucks> !!!
|
|
Posłuchajcie se : Global deejays -San Fransisco :D _________________________________________________________________ http://www.michalkiewicz.pl/ https://myslpolska.info/ http://kresywekrwi.blogspot.com/?m=0
|
|
zgadzam się całkowicie ze Śledczym że większąść firm jest do bani,a zwłaszcza IST na czele
|
|
no nie wiem czy tę piosenkę puściliby na VIVA :P
|
|
Robi sie bardzo nieprzyjemnie!Czuję agresję w Waszych postach : Benia* I Kaschia :) Ta stronka jest po to ,żeby wyrazić swoją polemikę i zaprezętować swoje stanowisko każdy ma do tego prawo:)Ale trochę rozwagi.Ja też wyczułem niechęć do III LO :P
|
|
Wczoraj kupiłem CLICK i pisało PEŁNE WERSJE: COUNTER STRIKE 2D HALF-LIFE2 ,TOTAL MAYHEM,CODENAME GORDON,.... I TO WSZYSTKIE GRY TO BADZIEWIE EH ZANIOSŁEM DO KIOSKU I nASAME SZCZEŚCIE ŻE PRZYJOŁ BO mi TO SIĘ NIE PRZYDAŁO EH JUZ SE KUPIŁEM KOMPUTER ŚWIAT GRY 3 PEŁNO WERSJE Rafał
|
|
Alkohol był jest i będzie :)ale to już wiecie:)
|
|
JEŚli chcesz mieć party to idz na dyske np. u nas w szkole bedzie 19 stycznia wpadnij potańczysz se z 13 latkami hahaha :)
|
|
a co dobrego czarne klechy zrobiły dobrego dla dzieci - nic, myślą tylko o swoich grubych tyłkach i jak zaliczyć kleryka
|
|
Do kraju tego gdzie frytkę Mc Donalda podnosi się z ziemi przygnały mnie skomplikowane wiatry historii. Ale przeróbka ! :(
|
|
1. A kogo to obchodzi co kupiles ? 2. Po co piszesz takie durne posty ?
|
|
Kaschia niech będzie ....moja wina i bezpodstawne oskarżenie :P wybaczysz?:)
|
|
moi drodzy to co sie wyprawia na tym świecie pojęcie ludzkie przechodzi. Dziewczyny puszczają się na prawo i lewo. Faceci też łatwi jak cholera. Kiwnij palcem a ślinią sie jak domowe pieski. Ja zwariuję. Nikt nie ma szacunku ani dla siebie, ani dla płci przeciwnej. Kiedy faceci nawijają tylko o tym jak tu "przelecieć" (przepraszam za wyrażenie) panienkę budzi sie we mnie agresywny feminizm. Czy na tym świecie nie ma już pożądnych mężczyzn? Dziewczyny wy też opamiętajcie się miejcie szacunek dla siebie to i faceci będą go mieć dla was. Prawda jest bolesna. Facetom (pozornie) w tych srawach wolno wszystko, dziewczyna, choć też taki sam człowiek od razu dostaje etykietkę "latawicy" lub gorzej... Co myślicie na ten temat. Zapraszam do dyskusji i pozdrawiam mario
|
|
teksty DaSto ..... dla mnie są Jego myślą, tęsknotą, jakże trafną, głęboką analizą środowiska w jakim się znalazł, odniesieniem Jego aktualnej rzeczywistości do tego wszystkiego gdzie żył i się wychował, są przemyśleniami płynącymi z serca, które za pomocą klawiatury przelewa do sieci globalnej.... DaSto pisz.... Pozdrawiam stanos
|
|
KOMPUTER ŚWIAT to jest gazeta ktora stoi z poziomem wiedzy w miejscu, powtarzaja te same porady po 100 razy... mario
|
|
Czasem wpadnie mi w łapki, z reguły "nieco przeterminowany" COPUTERWORLD Polska. Artykuły technologiczne najczęściej odpuszczam. Skupiam się na bardzo moim zdaniem fachowych działach zatytułowanych Konteksty oraz Zarządzanie. Polecam każdemu, komu w pracy zawodowej nie jest obce pojęcie społeczeństwa informacyjnego.
|
|
Virginia, widze ze jestes z ist ;) jakos nigdy ciebie nie widzialem na lanchacie... :> mario
|
|
Uogólniasz. A to głupota. ...:::A gdy odejdę, gdy kiedyś zamknę oczy swe... Zawsze, z Tobą będe...
|
|
markac napisał(a): >KOMPUTER ŚWIAT, CHIP to są pisma dla "Pani domu". >Co myślicie o Computer Magazine? Nie porównuj Chipa z Komputer Światem. A o Computer Magazin mam podobne zdanie co ty o KŚ;-)
|
|
Widzicie bo to tak czasami jak łep myśli zamiast głowy , tudziesz jak swedzi a nie ma tego co drapie to sie łapie byle drapie.
|
|
Nie wiem czy wiecie ale jest ona w pewnym sensie związana z Łomżą. Ma tutaj swoich dziadków.
|
|
Sledczy jak zawsze po swojemu dowalil..
|
|
Bardzo fajne pozdrawiam
|