Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Stanislawie Tym-wstydż się |
Witam. Czy w Łomży giełda samochodowa fukncjonuje? Jeśli tak to kiedy? Mam do sprzedania auto dostawcze i nie wiem czy wybrać sie do nas, po komisach czy gdzieś dalej na giełdę. Z góry dziękuję za pomoc
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Stanislawie Tym-wstydż się |
z tego co bylo dzisiaj slychac na CB to napewno radar na sikorskiego miedzy Wojska Polskiego, a al. legionow
|
|
Łomża i giełda? Tego czegoś nie można nazwać nawet kioskiem ruchu, najlepiej będzie jak pojedziesz w niedzielę z rana do Białegostoku i już, tylko musisz wcześnie wyjechać 4-5 żeby zająć dobre miejsce jak najbliżej wjazdów
|
|
Treść jest ukryta
|
|
daj zdjęcia na maila i napisz skolko za nią chcesz zduneks111@wp.pl i co do niej masz
|
|
Treść jest ukryta
|
|
o to chodzi, że nie mam czasu:( praca nie pozwala chętnie bym taniej go sprzedał byle szybko i nie jeździć nim po giełdach
|
|
nie byłem w nowym ale napewno będzie lubie tam napierdalać w kulki
|
|
Treść jest ukryta
|
|
temat walkowany dzesiatki razy
|
|
Panu właścicielowi chyba się napisy podobają, skoro tak długą tą policję wzywa.. ;]
|
|
Ciezko sie podniesc z krzesla i dzialac tzn zamalowac to albo tak zrobic aby nie bylo tego widac jak zwykle duzo krzyku malo wlasnej inwencji tylu chlopana sniadaka i caly czas zale a nie komu tego zrobic.Bialorusy tez maja nasze "parafki" na swoich malunkach wiec cios za c
|
|
kiki75 jest tam barmanką
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A tylko Orlen ma złodziejskie ceny cała ta zjeba** klika w Łomzy na złodziejskie ceny. W białym i Suwałkach zawsze taniej.
|
|
czarnuchy z przenosnym lubia sie teraz przy szpitalu przykamuflowac ________ Malachit
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Benia nie ma co robić uśmieszków , ty oddała byś życie za następne pokolenia???? Oni 65 lat temu nie rozwieszali prania tylko ginęli im należy się szacunek i wieczna pamięć ,tylko tak możemy tym ludziom podziękować . I mówię tu o każdym żołnierzu i cywilu , polakach ,którzy gineli w Polsce i frontach na całym świecie w okresie II wojny światowej .
|
|
WYBIJ SOBIE Z GLOWY SZUKAC NA KOMENDZIE PRACY...... Takos
|
|
a ja proponuje bojkot Forum 4lomza.pl.. nie od dzis wiadomo że drażliwe tematy się nie pokazują albo wlasnie z opóźnieniem! albo szybko sa zdejmowane... bo dla kogoś są nie wygodne... przypomne ostatni temat na Forum o Tomaszu A. Kurpiewskim.. gdzie temat zniknął chyba jak admin przyszedl do pracy ;P a gdy ja rano napisalem nowy wątek w tym temacie - tez został zdjęty choc nie było w nim NIC przeciwko ww. jasne: nie podoba ci się- nie pisz, nie czytaj.. ale jak daleko tak zajedziemy?
|
|
Połączenie Białystok-Szczecin obejmuje Łomżę i Toruń. Szkoda, że PKS Łomża nie przyznaje ulg uczniowskich tylko studenckie :/
|
|
widziano ostatnio pekinczyka , na giełczyńskiej , smych wisiała na drzwiach od jakiegos baru ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |