sobota, 30 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biedny jak mysz...kościelna :)

Na większe moto raczej bym się w to nie bawił, i wolałbym założyć nową gumę, ze względu na bezpieczeństwo. Chodzi o Kawę ER-5, więc moto nie grzeszy mocą. Dokładnie o tylną gumę, a opona to Bridgestone Battlax prawie nówka, więc trochę szkoda. Inna bajka żeby to był jakiś najtańszy Metzeler.
Dzięki za wypowiedzi osób obeznanych w temacie.
Pozdrawiam wszystkich motocyklistów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biedny jak mysz...kościelna :)

Taa już widzę, jak komuś się chce sięgnąć po tę farbę. A policja ich ścignęła..., ale nie za dewastacje.

Treść jest ukryta

Na młynie przy diavolo.Tam Ci zrobią porządnie i tanio.

hahahah to trzeba jeszcze znaleźć kawalera dla madziusmadzius :D jak widać każda potwora znajdzie swojego amatora

Jasiu się rozmnożył, albo sklonowali go. Ale najpierw był jasiu_smietana, później długo, długo nikt i dopiero kolejne jasie...

Treść jest ukryta

Nasza odnowiona stylowo ul. Długa do chwili ustawienia kwietników wyglądała rewelacyjnie. Ciekaw jestem , komu tak bardzo zależało na tym aby ją oszpecić ?!!!! Szkoda tylko kasy na ten remont, bo skutek jest opłakany.

Stamtad też kiedys cos ukradli,oni najlepiej pilnuja swojej dupy,czyli nie pakuja sie tam gdzie może byc problem.A to że okradaja,samochody to nie przesadzajcie,to nie warszawa,a kradna wszedzie.Nie róbcie afery

Witam.
Czy jest połączenie PKSem miast Łomża - Toruń? Czy konieczne są przesiadki? Znalazłem w rozkładzie połączenie Łomża Bydgoszcz, ale czy to jest te? Nie ma informacji o tym, że przejeżdża przez Toruń. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Pozdrawiam :)

Takos

a pezyłażą tam te smoluchy dwumetrowe?

Ja go znam. Mieszka u mnei na osiedlu.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org