Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Poseł otworzył, biskup poświęcił |
to znowu ja. wasza ulubiona furumka:),a może..hm..forumnistka..albo raczej...omotana fomantka...któż to wie..te forumy tak wciągają ..że czł(owi)ek ..jak zacznie ..to nijak skończyc nie może..no i tak też się mnie waszej forumowalisiczce przydarzyło...teraz będę pewnie od tego pisania sławna i takie tam..bo piękna już jestem,więc cóż mi więcej do szczęścia ,a i rozumku mi nie brakuje...bo kto głupi by tak dużo na raz napisał? ..a ja ..sami widzicie. pozdrawiam....trzymajcie mocno kciuki..lecę (i nie śmiecę) po sławę za chwilę pewnie wrócę , a może nie ..sama nie wiem ...to takie wzruszające i skomplikowane...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Poseł otworzył, biskup poświęcił |
....kto odpowiedź zna ..pewnie ją da:) pozdrawiam...formansistka wasza
|
|
Ciekawostką jest że większość mojego postu to dosłowne cytaty z muzyki którą oni tak bardzo kochają... Nie wiedzą czego słuchają?
|
|
Witam ponownie Droga Beniu: po primo: nie jestem nauczycielem II LO, i nie wiem czy bym chciała po drugie primo: kiepsko Ci wychodzi dedukcja, choćby dlatego, że w moim poście nie ma ani jedneo słowa na temat III LO, nawet jeśli domniemywasz, że piszę o tej szkole, nie podaję ani jednego przykładu dotyczącego mojej rzekomej niechęci co do tej szkoły, poza oceną bzdurnego systemu WSO po trzecie primo: tak jak pisze Jasta wyrażam tylko i wyłącznie swoje oburzenie postepowaniem dyrekcji po czwarte primo: tak jak Jasta nie mogę uwierzyc, że takie rzeczy miały miejsce. jeśli dyrektor (nie wiem nawet czy pan czy pani) nie zmieni tego, myślę, że może mieć problemy z naborem na nowy rok szkolny. Pozdr. K.
|
|
Witam Wszystkich...Zastanawia mnie jeden fakt...Jak kazdy wie odbyła sie niedawno loteria vizowa.Ale co nam z tego?Ci Amerykanie tylko nas wykorzystuja na karzdym kroku!Dlaczego nie zniosą nam tych wiz...I tu cała filozofia,bo Polska i Polacy sa dla nich tylko''kolejnym sposobem na Zarobek''A jak to Polak zawsze nabiera sie na ich propozycje... stanos
|
|
Witam Uważam, że pomysł zniknięcia religii jako przedmiotu jest bardzo dobry i potrzebny. Religia w szkole stała się przymusem, uczniowie rzeczywiście nic nie robią na lekcjach, zdarzają się jednostki, które szanują katechetów i katechetki, nie wiem nic o siotrach i księżach, może jest lepiej. Z racji tego, iż nie ma obowiązku uczęszczania na lekcje i ocena z religii nie 'liczy się do średniej', rzadko komu zależy na tych lekcjach. W związku z tym uważam, że gdyby została ona przeniesiona do przykościelnych salek, nic by się nie stało, w końcu kto miałby ochotę na zajęcia, do kościoła by trafił. Nie czytałam artykułu, więc nie wiem na pewno, ale czy 'Kontakty' pisały o tym, żeby nie nauczać, czy żeby zlikwidować lekcje religii w szkole? Jest różnica, i warto się nad tym zastanowić, zanim zaczniemy oskarżać tygodnik o dwulicowość. Osobiście nie uważam, że to jest tutył godny uwagi, ale nie w tym rzecz i nie mam zamiaru na ten temat się tu rozpisywać. Pozdr. K.
|
|
Z tymi dysfunkcjami w szkole to jakaś paranoja, chyba już o tym rozmawialiśmy na forum. NIe chce mi się to rozpisywać o moim negatywnym stosunku do faktu posiadania odpowiedniego papierka przez 50% uczniów w klasie, chce poruszyć inny temat. Zauważyłam trzy 'rodzaje' rodziców uczniów dyslektycznych, dysortograficznych i innych. Pierwsi załatwiają dzieciom papierek co by miały lżej. Drudzy rzeczywiście mają dzieci u których stwierdzono takie dysfunkcje, dbają, żeby dziecko dostało odpowiednie zaświadczenie i na tym ich rola się kończy. Trzecia grupa rodziców tak naprawdę wie co robi. Ich dzieci, owszem, są np. dyslektykami, ale oni w przeciwieństwie do pozostałych pracują nad poprawą sytuacji. Nie każdy chyba wie, że każda ze stwierdzonych chorób (hmm... nie wiem czy można to tak nazwać) da się dzięki ciężkiej pracy przynajmniej częściowo zredukować. Ale do tego trzeba czasu, ciężkiej pracy nie tylko ucznia, ale i rodzica. Większość uczniów z zaświadczeniem to zwykłe lenie, nie potrafiące nauczyć się kilku zasad ortografii. W życiu nie przeczytali żadnej książki, a potem się dziwią, że błędy robią i że ortografii nie mogą pojąc. Pozdr. K.
|
|
1. niech nauczyciele za siebie płacą 2. nie róbcie studniówki w szkole 3. jeśli sami pijecie alkohol na studniówce, nie wytykajcie tego nauczycielom 4. jeśli chodzi o biwaki i wycieczki, jest na to paragraf. w końciu biorą na siebie opiekę nad ludźmi, gdyby coś się stało, idą do więzienia. i dobrze. tyle z mojej strony pozdr. K.
|
|
To jest absurd !!!! Ja osobiście nie jeżdżę tam ale moja siostra i musi płacić za cały bilet a jest studentką, a jak jedzie do stolicy to ma zniżkę. Absurd !!!!!!!!! <<<<<<<<CHCEMY ZNIRZEK NA BILETY>>>>>>>>>>>>
|
|
"Byłem na Woodstocku i TRWAM w Rock'n'rollu. Lepszy Rydz niż nic"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |