Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ktoś musi zapłacić za cuda ! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ktoś musi zapłacić za cuda ! |
Jak jest poprawnie? Chyba jednak "Łomżanin", chociaż gdy to słyszę to mnie ucho boli. "Łomżyniak" tak bardziej swojsko, chociaż może jednak też poprawnie?
|
|
A mi się podoba;] To kwestia gustu a głównym elementem nie są jakieś tam kwiatki. Na pewno wygląda lepiej niż przedtem i oby więcej takich remontów.
|
|
Dziekuje Wam za linki. Zacheciliscie mnie na wycieczke do okolic Rajgrodu. :) no to urlopik zaplanowany :)
|
|
ja nie tankuje na orlenie.. Kupuje ropę od kierowców tirów.
|
|
Wie ktoś coś na temat tego toru , bo chce sie wybrać żeby pojeździć quadem , ale nie wiem czy nie jest ogrodzony itp , czy można sobie pośmigać . Może ktoś tam jeździ często to niech sie wypowie... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Łomżyniak to ten z dziada pradziada, a łomżanin to ten przyjezdny. Nie słyszałem aby ktoś ze starych Łomżyniaków mówił o sobie łomżanin.
|
|
Co za naród nigdy nie dogodzi, chociażby złotem i platyna wylożyli a na lampach diamenty pozawieszali to bedzie źle. Tez jestem tego zdania ze oby wiecej remontów, czegos nowego świerzego. nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie Katon
|
|
Witam wszystkich Byłem w tym klubie już po otwarciu i jest spoko naprawdę miłe miejsce gdzie można przyjść posiedzieć wypić piwko (a teraz nawet coś mocniejszego), pograć w bilard. Ogólnie atmosfera w porządku polecam
|
|
Treść jest ukryta
|
|
co do bojkotu to i owszem ,ale nie sadze zeby to orlen dyktował ceny,raczej jest to zmowa cenowa.Co do tego że zniknał post na temat własciciela,to sie ciesz,nie wiem co napisałeś,ale jeśli go oskarzyłeś o cos badz ugodziłęś w jego dobre imie,to sprawe masz bankowo.Masz mu cos do powiedzenia powiedz w twarz.P.s Nie jeden juz tak zrobił
|
|
bylem teraz po remoncie,bardzo milo spedza sie czas,mozna wypic piwko,drina tez, no i zagrac w bilarda.naprawde warto pojsc i zobaczyc .polecam
|
|
duvall -dobrze że ty wiesz wszystko. Ja nie pisałem że wszystko wiem, to twoje słowa, napisałem to - bo jest chyba logiczne że w kilkunastoletnim aucie to już koroduje większość części i trzeba liczyć się z ewentualnymi kosztami. A tak apropo - to temat postu jest "co mysliczie o cinkoczento 7.0" więc nie oceniaj ludzi i nie wypowiadaj się na ich temat nie patrząc im w cztery oczy, bo nie wypada.
|
|
hej poszukuje koleżki który jeździ tym fiacikiem bravo . Chce sobie zrobić takie same drzwi w samochodzie . Ostatnio szukałem go na Łomży i nici jakby zapadł się pod ziemie. Nie wiecie co się z nim dzieje ??? Macie może jakiś namiar na niego ???
|
|
Autor: Katrina102 (---.lomza.mm.pl) Data: 03-08-09 14:45 http://nasza-klasa.pl/profile/12966161 to ten chłopak :) Autor: Dafne (---.centertel.pl) Data: 03-08-09 10:51 M. Małachowski Smierdzące plotkarskie skunksy. Autor: piszanka (---.internetdsl.tpnet.pl) Data: 03-08-09 18:09 Witam, jestem tutaj trochę przez przypadek, też byłam w N.Gutach kiedy to się stało...... Drogi prezesie, niestety trudno mi się z Tobą zgodzić, mieszkam na Mazurach od dziecka i od zawsze wiem, że nawet w wodzie do kolan można się utopić.... Pewnie, że szkoda chłopaka, młody jeszcze był.... .... i doceńcie czasem kapok, zwłaszcza jak nie potraficie pływać - to nie miara ociachu, tylko odpowiedzialności. Pozdrawiam. Masz rację piszanka, kapok to nie wstyd. Ale jak się ma w głowie pusto ? No i wygląda się nieszpanersko.
|
|
PKS Łomża posiada ulgi uczniowskie na niektórych kursach, do Wawy na 100 %
|
|
Yorker potwierdzam twoją wypowiedź.
|
|
Potrzebny mi elektryk samochodowy znający się na automatycznych skrzyniach biegów.Ma ktoś namiary?? ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |