Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
MGŁA SMOLEŃSKA OPADA |
gomowa ssonco tłoczonca rórka z podswietleniem i kamerkom o srednicy 1 centymetra , niepolecam , hyba rze sie lóbi rzygac przez 2 minóty non stop na póstom , najgorsze tom , ze jak jakis sierota robi i a na koniec rurki nie umie spowrotem wyjac i walczy z tym przez 15 minutof ... DiDi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: MGŁA SMOLEŃSKA OPADA |
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
odp1 :) niewiem dokładnie ale tak mniej więcej było 50% administracja, 25% bezpieczeństwo, 25% funkcjonowanie. odp2: kolego z TWO ma charakter rankingowy a TSF selekcyjny ale dla faceta to nie jest żadna selekcja chyba że jakiś kaleka się trafi. Ile pkt na to pytanie Ci nikt nie odpowie Ja mam TWO 32 i TSF 30PKT myśle że nawet nieźle ale teraz potrzeba wielu punktów bo mnóstwo ludzi idzie do policji więc każdy pkt sie liczy. odp3: w katowicach jest tak że po TSF była wywieszona kartka i tam było kto ile pkt zdobył (z tym że nie było nazwisk a nr identyfikacyjny) odp4: TWO i TSF jest w jeden dzień przynajmniej ja tak miałem i byłem 1h przed ale jak bedziesz 30min to też nie powinno sie nic stać bo po nas wyszli i tak za 10 ósma n a tak wogóle to ten link będzie pomocny napewno http://www.policja.pl/rekrutacja/informator.html pozdrawiam mam nadzieje że pomogłem i powodzenia
|
|
Treść jest ukryta
|
|
najlepiej Młociny, Bielany albo Targówek
|
|
Gdzie wypolerować przody reflektorów plastikowe , w samochodzie , bo się zmatowiły po aktywnej chemii na myjni?
|
|
www.szafa.pl
|
|
Rycerska 3 A - dwoje lekarzy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam, gdzie w Łomży znajduje się bank zachodni wbk ? Nie chodzi mi o bankomat.
|
|
Na stronie serwisu nie ma placowki w/w Banku w naszym miasteczku
|
|
M. Małachowski
|
|
a co myslicie o salonie fryzjerskim Dorota na 3 maja??
|
|
... a do tego wszystko dzieje się przed moim blokiem. 4 kradzieże w przeciągu niecałych 3 tygodni. widziałam nawet tą kradzież akumulatora, policja przyjechała godzinę po zgłoszeniu, zajrzała do samochodu i pojechała. Nawet nie poczekali aż właściciel zejdzie. Nam do samochodu włamali się dwa razy i pomimo że policja zatrzymała złodzieje to do czasu sprawy wypuścili go na wolność. Co do kradzieży to tu jest artykuł o tym http://4lomza.pl/index.php?wiad=19405 Jedyna radą jest chyba zmiana miejsca parkowana.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
moje budzisze mogo cie wypucowac skoro tak bardzo to lubisz Takos
|