Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
NASI "POSŁOWIE" |
rodzice powinni odlaczyc wam internet i pieniadze oddac na treningi dla Mameda Khalidova...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: NASI "POSŁOWIE" |
wiesz co to jest "ironia"
|
|
Zgadzam się z niektórymi co do CZeczenów tylko chodzą i sie panoszą. Jak by było mało łomzyńskich to jeszcze ze śląska przetransportowali 300 bo tam ich nie chcieli a co łomża zawsze wszystkich przyjmie. Ty człowieku nie masz pracy to co państw da ci kase za to ze masz dziecko - owszem da rodzinnego pare groszy co nawet z ledwosci na chleb starczy. I sie musisz bujac bo nie masz za co rodziny wyzywic i starym rowerem jezdzisz o samochodzie nawet nie marzysz a czeczeni jak królowe zyja. w łomży i w Czerwonym Borze tylko bachorów dużo lata . I stac ich na stancję stac na piwo w kanjpie a ciebie biedaku ledwo na chleb
|
|
Intercosmetic a za ile to ja nie wiem nie korzystam z takich usług
|
|
czy leczenie kanałowe opłaca się w przypadku gdy jest ułamana korona z dwóch stron? mi sie wydaje że nie bo nic jej nie trzyma jak tylko plomba. Chyba jednak zamiast leczyć i wydawać coraz to więcej kasy wyrwe zęba (wkońcu to 6) i potem wstawie implant.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
a ten nadal mysli ze bialko to koks i niemozna zastapic go normalnym jedzeniem, wystaw zdjecie swojej łapy ja wystawie swoja i zobaczymy po efektach kto ma tu jakie kolwiek pojęcie o diecie , paru powtorzeniach i 10%bialka, pamietaj ze same bialko uzywa sie w odchudzaniu, więc pewnie duzo (przepalasz tych swoich mięsni i nic niemasz:) )
|
|
UWAGA! Nastąpiła zmiana terminów i limitów przyjęć do służby w Policji w roku 2009. Wyznaczenie nowych terminów i limitów przyjęć w 2009 roku wynikać będzie z bieżących analiz sporządzanych w Komendzie Głównej Policji na początku każdego miesiąca. Informacje dotyczące nowych terminów i limitów przyjęć do służby w Policji zamieszczane będą na bieżąco na stronie internetowej Komendy Głównej Policji oraz jednostek organizacyjnych Policji. Za powstałe utrudnienia przepraszamy i zachęcamy do oglądania wyżej wymienionych stron.
|
|
W Oplu Vectra:D
|
|
Witam mam pytanie czy ktoś z was wie gdzie i za ile sprzedam w Lomży nokie n73-me?
|
|
a jak ładujesz przez USB i masz zasilacz 350, trzeba trochę poczekać ja mam zasilacz 750, ładuje na max 30 minut swojego em-pe-ka four ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
ale Wy inteligentni jesteście ;/
|
|
Normalnie mnie osłabiacie z tymi Czeczenami. Ciągłe biadolenie i narzekanie. Zmieńcie obywatelstwo na czeczeńskie, wróćcie tu jako uchodźcy i też dostaniecie tę kasę. Ciągle was napadają, straszą, grożą nożami itp. Każdy chyba dziś ma komórkę prawda? Ktoś mi grozi nożem na ulicy lub w jakikolwiek inny sposób zagraża mojemu bezpieczeństwu wiec Wariant I (zalecany): krok 1. Wyjmuję swój telefon z kieszeni i wystukuję na klawiaturze numer alarmowy policji 997. Może się zdarzyć, że nie macie przy sobie telefonu, więc prosicie kogoś z przechodniów lub zachodzicie do pierwszego lepszego mieszkania, sklepu, instytucji, prosicie przypadkowego przechodnia o wezwanie policji. Krok 2. Gdy już się dodzwonicie wypada się przedstawić oraz opisać zdarzenie jakie miało miejsce, możecie też podać rysopis sprawców , podajecie dokładny adres gdzie się znajdujecie lub możliwie najdokładniejszą swoją lokalizację. Zawsze przyjedzie do was patrol policji i udzieli wam pomocy, ewentualni podpowie co należy zrobić dalej (złożenie doniesienia itd.). Ale przyjmijmy abstrakcyjną alternatywę, że policja wam odmawia pomocy bo … zwyczajnie was nie lubią, wyglądacie na ćwoków, życiowe ofiary i mówią, że wam nie pomogą bo mają taki kaprys. W takim wypadku wybieramy wariant II (gdy już wszyscy ci odmówią pomocy): krok 1 zbiera się ekipę z jednego lub dwóch osiedli, krok 2, robi się kilkudniowe tournee po mieście i po tygodniu Czeczenii sami stąd wyjada, w najgorszym razie żaden nie wytknie nosa ze swojego kwadratu. Jesteście u siebie zawsze was będzie więcej niż ich więc w czym problem. Z drugiej strony jęczycie i ględzicie jak to wam z nimi źle. Ok. rozumiem możecie czuć dyskomfort z obecności Czeczenów u nas. Ale co zrobiliście by to zmienić? Ile złożyliście petycji do władz miejskich by rozwiązali ten problem, ile razy byliście na sesjach rady miejskiej by poruszyć tę kwestie, ile razy złożyliście prośbę u komendanta lokalnej komendy policji o wzmożone działania prewencyjne policji względem czeczeńskich uchodźców? Przecież można sprawę zgłosić do choćby „Uwagi” i rozdmuchać nasz lokalny problem na cały kraj. Ale wy nie robicie nic jedynie jak sieroty biadolicie. Powiecie, że oni wszyscy maja to gdzieś i nikt nam nie pomoże. Całkiem możliwe, ale należy wykorzystać wszelkie dostępne metody, a jeśli i wtedy nikt nic nie zrobi i poczujesz się opuszczony przez swój kraj – to obywatelu broń się sam. Wybieramy drugi wariant pt. Ekipa i … Nie róbcie z siebie sierot i nie biadolcie tylko wstańcie od monitorów i cos zróbcie.
|
|
A wy już ku*** za przeproszeniem, nie macie co już robić? Przestańcie siedzieć przy tych kompach i smuty pierdo*** tylko do roboty się bierzcie. Ach ta polska mentalność tylko narzekać, drugiemu źle życzyć zamiast wziąć się za robotę ,jak nie pasuje zmień miasto ,jak dalej nie pasuje kraj nikt tu nikogo na siłe nie trzyma... Ja pracuję, uczę się i za wszystko sam płacę ,a państwo mi zjada z poborów prawie 1000 zł ,życie na kredycie czasem do garnka co włożyć nie ma ,ale narzekam nie, zapierdalam nie patrzę co inni mają tylko co ja mogę z życia mieć, pracując uczciwie... W dupie mam innych no może i darmozjady ,ale co to za życie pierdole ich niech się rozmnażają i tak w końcu zdechną... jak wszyscy :-P
|
|
Witam:) W szczecinie tez rekrutacja trwa nadal:) ja czekam tez na wyznaczenie terminu WZ! dzwine kobieta z kadr dzwonila do mnie tydzien temu i mowila ze w tym roku napewno nabor jeszcze bedzie:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |