Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
czy to Tusk jest nadal Premierem? |
...i beda lac metroseksualna polska mlodziez ,jak Ci szkoda tych 4 tys. tez zrob 8ke ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: czy to Tusk jest nadal Premierem? |
..więc co tak naprawdę my jako mieszkańcy możemy z tym zrobić..? A nawet jeśli można coś zrobić to dlaczego nikt nic nie robi tylko w kółko porusza temat na forum..
|
|
Gdybym dostawał 500 zł na dzieciaka to też bym niczym innym się nie zajmował. Zgodnie z rozporządzeniem w sprawie pomocy cudzoziemcom samotny dostaje 1200 zł miesięcznie, a rodzina 700 - 500 zł na jednego członka. Samo mówienie ludziom o tym powstającym problemie to dużo. Większość ludzi myśli,że to biedne, spokojne ofiary wojny. Prawda jest taka, że przyjeżdżają tu tylko po darmową kasę. Widział ktoś pracującego Czeczena? Ja nigdy. Stoją całymi dniami przed swoimi volkswagenami i beemkami a w nocy się rozmnażają.
|
|
zespół zgrany tromba bomba i organy
|
|
Po 1 DIETA ! po 2 zalezy co chcesz zrobic, cwiczyc na co po co. Po 3 bialko i typu gainery sa uzupelnieniem diety jak bedziesz zarl same bialko to za przeproszeniem gowno Ci to da. Dorzuc wlasnie do tego dobra kreatynke np Cm3 a tej bialkowej nie kupuj z witalmaxa. poszukaj mutan masa cos w tym stylu. masz w ogole jakis staz na silowni ze kupujesz juz bi ? O tym mozna rozmawiac godzinami.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Tia w nocy bo się osrali ze w czerep dostana. trzeba u Panów Czeczenów (bez urazy ja tam do nich nic nie mam) wykupić pakiet roczny lub miesięczny :P przyjezdzaja i do dziela :d zreszto po co wykupowac za co kase dostaja :D
|
|
te janek a może TY też jesteś oliwkowo-beżowy że tak bronisz naszych gości? w POLSCE akurat nie ma leżenia na koszt państwa, które byłoby dostępne dla POLAKA. za PINCET PLN KURONIUWKI to se morzesz Janek najwyrzej pobiwakować na miejskiej BEACH. I TO TYLKO PRZEZ 1/2 ROKU!!!! ależ mnie Janek wk........ aż zacząłem pisać jego czcionką. i nie wyzywaj innych od zakałów fajansiarzu, bo jeśli ktoś sobie odlicza ulgi to czyni to zgodnie z ustanowionym prawem. państwo ma opiekować sie obywatelami i dopiero jak nam zapewni byt może być dobroczyńcą i utrzymywać poszkodowanych przez wojny. przemyśl to sobie JANIE obrońco uciśnionych.
|
|
Bzdury piszesz jasiu. Jak ktoś pracuje za najniższą krajową i ma odliczenia za dzieci to faktycznie nie płaci podatku. Ale - pracując wytwarza dochód dla swojego pracodawcy. Od ZAROBIONYCH pieniędzy, przy zakupach płaci VAT itd. więc płaci podatki. Natomiast osoby otrzymujące pieniądze za samo istnienie (i nie ma to znaczenia czy to Czeczen czy nie) wcześniej czy później dojdą do wniosku że to dobry sposób na utrzymanie. Po co pracować jak się i tak ma kasę ? A jak zabraknie - to się dorobi dziecko i będzie dobrze. Niemcy też chcieli pomagać osobom z dziećmi (to dobrze) w rezultacie dorobili się dzieciorobów zawodowych (a to już nie dobrze). Zgadzam się że państwo powinno pomagać osobom w ciężkiej sytuacji. I jeżeli ktoś straci pracę z nie swojej winy, czy też ma chore dzieci i musi się nimi opiekować itd., itp. to powinien takową pomoc otrzymać. Odpowiedz mi Jasiu z łaski swojej czy to jest dobrze jak jeden pracuje choćby za minimalną pensję i dostaję jakieś tam 900 zł na życie a drugi leży wentylem do góry i ma np. 1200 zł. I nie chodzi mi o narodowość tylko o logikę i sprawiedliwość. PS Napisałeś: "nie mysl tez ze kazdego uciekiniera z czeczeni stac na wyjazd o polski. myslisz ze tak latwo?" No właśnie, nie jest łatwo. Tylko czemu akurat do Polski? Jakbym uciekał przed wojną to bym spier... niedaleko, na tyle abym był bezpieczny. I nie mówię tu o tchórzostwie tylko o tym że każdy swoim dzieciom chciałby zapewnić byt. Ale nie oszukujmy się. Jesteśmy w UE. Natomiast w Turcji czy w Ukrainie nie byłoby tak fajnie (finansowo). No i, szlag by to trafił, pracować trzeba by było.
|
|
extra miejsce nad jeziorem Śniardwy w miejscowosci Suchy Róg. Nowy ekstra wyposazony, 10 - osobowy pensjonacik za nieduze pieniadze. Do dyspozycji lodka. Do jeziora ok 150m. Fajna plaza. Bardzo miły własciciel- Pan Janusz K, tel: 0502952921. Polecam!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jórek to może ładowarka nie łączy :) ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |