Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Antypolskie wybryki |
Chopin, ja się nigdy nie czepiam - robię to teraz 1szy raz. Kadra w 4lo jest do kitu, bo jak mogłeś skończyć tę szkołę pisząc "wzglendem"? W moich czasach nie skończyłbyś podstawówki. Nie piszę tego złośliwie, zważcie tylko młodzi ludzie, jaka dupowata będzie wasza przyszłość, i niestety mało $$$ za waszą pracę. Ja na waszym miejscu bałbym się. A czytającym to nauczycielom przesyłam :) szczególnie polonistom z 4lo. Pozdro
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Antypolskie wybryki |
NIe wiedziałam, że czarne dziury mogą być czymś na kształt lejka, zawsze myślałam, że wciągają wszystko co mają w swoim zasięgu, a jak nie wytrzymują "ściśnięcia", to wtedy buuum! Wiem, że mało wiadomo o antymaterii, "odwrotności" materii, ale napiszcie, jak Wy to rozumiecie, bo mnie to szczególnie zaintrygowało... Antymateria kojarzy mi się z jej brakiem :) Bardzo fajny temat...
|
|
I will be there!!
|
|
dobry tytuł W ubiegłym roku czyli 2004 wprowadzalam się do mieszkania. Musiałam zakupić liczniki no i cała hygraulika została zrobiona na nowo. Nie ma mowy o żadnych przeciekach. Płacę uczciwie kupiłam nowe krany mam teraz jeszcze bulić za czyjeś przeciekające ? Ludzie to jest śmieszne! Spotkałam się również z przypadkiem "oszukiwania liczników" przez niektórych sprytnych ludzików. Spółdzielnia nie potrafi tego namierzyc więc ja za to zapłacę? Ludzie po co wy tam pracujecie. Popatrzecie sobie gdy rodzina 5 osobowa zamieszkuje cały czas w danym mieszkaniu a płaci 10 zł za wodę czy nic wam nie śmierdzi? Weźcie się do roboty a nie jak czegoś nie umiecie albo wam się niechce to obciązycie mieszkańców. Może sprawiedliwiej by było jakby zapłacił za to prezes który najwidoczniej tak postanowił i pracownicy którym się niechce pracować? Może by mieli w końcu jakąś motywację.
|
|
Słyszałaś o czymś takim jak dysortografia
|
|
Poza tym, naprawdę Szopen, nie czepiam się. Napisałeś tylko, że skończyłeś jakieś LO i to mnie wkurzyło, bo ludzie po LO powinni byc jacyś tacy inni. Ale nie czepiam się, pisz jak umiesz. Nie moja to sprawa i daleki jestem od wytykania tego. W przeciwieństwie do innych uczestników forum ;) Pozdrawiam i bez obrazy.
|
|
Zakładam, że znalazca już dawno te zdjecia i negatywy wywalił w krzaki. A aparat jaki by on nie był leży w szufladzie. Kiedyś, dawno temu (15 lat) jechaliśmy ze znajomą z południa Polski do Łomży. Zostawiła torebkę na krześle, w restauracji. Było to w okolicach Warszawy. Wróciliśmy po nią po 2 godzinach. Niestety - ani śladu. Były w niej dokumenty i 1000 USD. Po miesiącu anonimowy nadawca przysłał pocztą dokumenty. Niestety, w międzyczasie trzeba było te dokumenty odtworzyć (wtórnik prawa jazdy, paszport, dowód osobisty). Poniosła wszystkie koszty. Dolary i torebka się nigdy nie odnalazła. Życzę Ci, żebyś miał więcej szczęścia. Aczkolwiek radzę, żebyś podał na forum przynajmniej nr kontaktowy telefonu. Jak znalazca ma Ci dać znać? Wywieś kartkę w jakimś widocznym miejscu Stokrotki. Może potencjalny znalazca nawet nie wie - co to internet! Osobiście nigdy nie byłem w Stokrotce, ale po relacjach znajomych na temat odtwarcia tego sklepu (jego klientów) watpię w ludzką solidarność. Może się mylę ....
|
|
dzieki ADALL, na tablicy ogloszen w Stokrotce wisi informacja z nr tel. Ponadto jest ogloszenie w Gazecie Bezcennej i info w Radiu BAB. Licze ze byc moze znalazca tej reklamówki przeczyta to co pisze, albo ktos mu o tym powie. Byc moze ktos kto znajdzie negatywy w"krzakach" jak piszesz odezwie sie... Moze liczę na cud... ale te zdjecia są dla mnie bardzo wazne. Proponuje znalazcy wysoką nagrode
|
|
<b> JESTESMY ZAWSZE TAM GDZIE NASZ ŁKS GRA AEJAO ŁKS GOOL !! POZDRO DLA CHUDEGO I eŁKaeSiaków </b> Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |