poniedziałek, 25 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nasze pieniądze

Zmienne pole elektromagnetyczne? Pole elektromagnetyczne z reguły jest zmienne, a wynika to z równań Maxwella. Co może zmienić pole elektromagnetyczne? Na przykład zepsuć jakiś odbiornik, albo coś usmażyć (jak to robi kuchenka mikrofalowa) ewentualnie oświetlić (no bo światło to też promieniowane E-M). Ale nigdy nie słyszałem żeby to działało na wulkany czy tektonikę.

...:::A gdy odejdę,

gdy kiedyś zamknę oczy swe...

Zawsze, z Tobą będe...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nasze pieniądze

Do Autora postu
Szanowny Panie..... Nikt nie broni Ci zrobić lepszej gazety i chrzcić jej wedle własnego upodobania. Nie jestem fanem Bezcennej ale znalazła ona bezsprzecznie swoje miejsce na naszym rynku (zapełniła pewną niszę). Nic nam obu do tego, jak się powinna nazywać. Przez analogię, mógłbym np. zająć się Twoim nickiem i niechcący znaleźć podobne wsród pensjonariuszy pewnego zakładu w pobliżu Białegostoku. Może warto nieco wyluzować?

Autor: adamus (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 04-01-05 15:04

A może "zrobio podziemne tunele pod Łomżo" - dawno o tym nie było :)

PS. to ludzie powyżej 27 lat jeszcze żyją?

Wszystko zależy od stopnia zakonserwowania.
Jak se człowiek codziennie zażywa kąpieli w kozim mleku jak niegdyś Kleopatra, na zmianę z kąpielami błotnymi,
to i trzyma się jakoś...:)
Kurde, kofam "te forum" :)

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Sa tacy, których nawet własne dziecko nie rusza...
Po takich wszystko, co nie dotyczy ich własnego tyłka, spływa jak po kaczce.

bumboks, sio:) nie wiem.

Ja czytam Wyborczą i jest luz

....Uwiodła mnie przepaść jednego spojrzenia....

Skończyłem 4 lo i uważam że kadra nauczycielska jest bardzo dobra pod niemal że każdym wzglendem. Dziękuje im za ich postawe wobec uczniów i za wspaniałe niezapomniane lekcje.

W domu, ... to chyba nie norma.

bzykac pare panienek na raz i to przez cala noc,w dzien sie wyspac i znowu bzykac

Nie robimy sobie z tego żartów! Nawet zadzwoniłem do koła łowieckiego i powiedziałem im o tym, obiecali, że sprawdzą. To rzeczywiście jest zwykłe łajdactwo, ale - przyznasz- w naszym państewku już wszystko zaczyna wyglądać jak kpina, stąd moja irytacja. Pozdrawiam.

Zbych

Ta do Śledczego zawsze sie pchają, nawet an otwarciu Stokrotki.
Ach gdyby do mnie tak się chciały pchać...

Jak zapowiedziałam, tak zrobiłam - przespałam.
Matkowanie bywa wyczrpujące, ot co...
Zawsze jednak marzyłam o Sylwestrze w górach z pochodniami, brocząc w śniegu, no powiedzmy na Babiej...

Wyobraźmy sobie sytuację na stacji paliw. Tankujemy, a kasjer dolicza jeszcze np. 10 zł, bo są kradzieże. Chyba byśmy go śmiechem zjedli. Ale tam masz wybór, a tu nie, wiec prawo powinno szczególnie chronić mieszkańców. Tam konkurencja załatwia sprawę, a tu? Sądzę, że jest jakaś metoda, aby takich opłat nie bylo. Oczywiście zaraz mogą wzrosnącć inne fundusze i sprawa się wyrówna. I okaze się że mieszkańcy to jak "barany" ryczące przed zarżnięciem. Chyba, że jest inaczej czego Państwu i sobie życzę.

Dobrze ze nie jest jeszcze opisane ze za podgrzanie wody bo cieplo ucieka rurami tez trzeba dopłacic!! Taka była walka i groźby aby założyć liczniki i kazdy za siebie bedzie placil. Sprwą powinny zająć się odpowiednie służby i sprawdzić legalność oraz rodzaj kontroli, a także to czy korzysta ktoś z pralni a wody moze lac litrami to jak to bedzie rozliczone??

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org