wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wstąp do Pisu posadka się znajdzie...

No i dalej: jeśli będzie takie zapotrzebowanie - to mam sporo do opwiedzenia o tym mieście. No i... niekoniecznie muszę mieć na imię Zbigniew (choć tego fotografa-Zbigniewa znam dość dobrze). Pozdrowionka.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wstąp do Pisu posadka się znajdzie...

Ja tak nie sądzę w I lo uczą się naprawdę fajni ludzie i jest tam super!!!

Wiem, bo tam się uczę i nie traktuje innych za gorszych tylko, dlatego że są z innej szkoły!!!

Już w najbliższą sobotę w hali im. Olimpijczyków Polskich przy Szkole Podstawowej numer 9 odbędzie się turniej piłkarski w którym oprócz naszego ŁKS-u wezmą udział: Mlekovita Wysokie Mazowieckie, Gwardia Warszawa, Okęcie Warszawa, Olimpia Zambrów, Hetman Białystok, Nadnarwianka Pułtusk i Narew Ostrołęka tak więc zapowiada sie bardzo ciekawy turniej. Biało-czerwone szale w ręce, 8 zł na bilet i na turniej!!!!

a ja sylwester spedziłem nie pamiętam jak, gdzie, obudziłem się u dziewczyny a kuchni...

Dom wariatów.
Przychodzą jacyś ludzie i w kółko czytają liczniki a nikt nigdzy nie sprawdzał stanu instalacji. Przecieki można zlokalizować łatwo po osadzie na urzadzeniach i pomóc ludziom je usunąc. Jeszcze kilka lat emu trochę liczyli sie z lokatorami. Poprzedni prezes szanował ludzi to i oni się trochę starali. Teraz pełna arogancja i zaczynają robic komunę. Zamiast słuzby zafundowaliśmy sobie panów. Chyba pora znowu ich przegonić.

Aleś pierdolnoł Fajnie że Kombi to DP !!!!!!!!!!!!!!!

Jeśli tego nie słuchasz to nie słuchaj i leć nastawić radio na stacje radio chleff łagodne przeboje i słuchaj se do kiciu !!!!!!!!

To co wymieniłem to tego słucham i bende słuchać Ciekawe czego ty słuchasz jak Hip Hop Odpada Piosenki Polskie odpadają LP odpada to co słuchaasz ??

sprobuj teraz napisac

To bardzo ciekawe..tak, bardzo...hm..zajmujące, przecież mam tyle wspólnego, tyle wspomnień ...cóż ,aż ..wyć i beczeć...to nie wstyd,tak mnie to wszystko..jakoś wzrusza..i wogóle jestem na forum ..to się liczy..i to.tak fajnie ,że aż mi w smak..szkoda,że tylko wina ..brak.

KOMPUTER ŚWIAT

Ja polecam krotka lekture: http://www.idg.pl/forum/thread.asp?ForumID=84&TopicID=10740

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org