Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wstąp do Pisu posadka się znajdzie... |
No i dalej: jeśli będzie takie zapotrzebowanie - to mam sporo do opwiedzenia o tym mieście. No i... niekoniecznie muszę mieć na imię Zbigniew (choć tego fotografa-Zbigniewa znam dość dobrze). Pozdrowionka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wstąp do Pisu posadka się znajdzie... |
Ja tak nie sądzę w I lo uczą się naprawdę fajni ludzie i jest tam super!!! Wiem, bo tam się uczę i nie traktuje innych za gorszych tylko, dlatego że są z innej szkoły!!!
|
|
Już w najbliższą sobotę w hali im. Olimpijczyków Polskich przy Szkole Podstawowej numer 9 odbędzie się turniej piłkarski w którym oprócz naszego ŁKS-u wezmą udział: Mlekovita Wysokie Mazowieckie, Gwardia Warszawa, Okęcie Warszawa, Olimpia Zambrów, Hetman Białystok, Nadnarwianka Pułtusk i Narew Ostrołęka tak więc zapowiada sie bardzo ciekawy turniej. Biało-czerwone szale w ręce, 8 zł na bilet i na turniej!!!!
|
|
a ja sylwester spedziłem nie pamiętam jak, gdzie, obudziłem się u dziewczyny a kuchni...
|
|
Dom wariatów. Przychodzą jacyś ludzie i w kółko czytają liczniki a nikt nigdzy nie sprawdzał stanu instalacji. Przecieki można zlokalizować łatwo po osadzie na urzadzeniach i pomóc ludziom je usunąc. Jeszcze kilka lat emu trochę liczyli sie z lokatorami. Poprzedni prezes szanował ludzi to i oni się trochę starali. Teraz pełna arogancja i zaczynają robic komunę. Zamiast słuzby zafundowaliśmy sobie panów. Chyba pora znowu ich przegonić.
|
|
Aleś pierdolnoł Fajnie że Kombi to DP !!!!!!!!!!!!!!! Jeśli tego nie słuchasz to nie słuchaj i leć nastawić radio na stacje radio chleff łagodne przeboje i słuchaj se do kiciu !!!!!!!! To co wymieniłem to tego słucham i bende słuchać Ciekawe czego ty słuchasz jak Hip Hop Odpada Piosenki Polskie odpadają LP odpada to co słuchaasz ?? ![]()
|
|
sprobuj teraz napisac
|
|
To bardzo ciekawe..tak, bardzo...hm..zajmujące, przecież mam tyle wspólnego, tyle wspomnień ...cóż ,aż ..wyć i beczeć...to nie wstyd,tak mnie to wszystko..jakoś wzrusza..i wogóle jestem na forum ..to się liczy..i to.tak fajnie ,że aż mi w smak..szkoda,że tylko wina ..brak.
|
|
KOMPUTER ŚWIAT
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |